אבטחת מחשב

static666

New member
אבטחת מחשב

מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני מתקין windows xp עוד כמה שעותמישהו יכול להסביר ליאיך אני עושה מחשב מאובטח וחסין פריצות אבל בעברית ברורה וצעד צעד אני יודע שזאת עבודה קשה ומרובה אבל אני מאוד אודה לכם תודה מראש

static666

New member
דרך אגב

אם אפשר תסבירו לי גם על איזה הגדרות להשים על ה- NAV

mop666

New member
איזה חסר סבלנות אתה.........

אמרתי לך כבר שמחר אני אבוא אליך ואני אסדר לך את המחשב אגב אתה מתכוון לפייר וואל לא אנטי וירוס אמממממ בעצם מחרותיים

uzi2

Active member
על NAV, הגדרות ברירת המחדל.

כלומר תן לא להתקין את עצמו עם ההגדרות הסטנדרטיות. חוץ מזה, זה באמת ארוך. כיבוי UPnP, כיבוי פורט 445 לכיוון האינטרנט, כיבוי file and print sharing ואחריהם כיבוי NetBIOS over TCP/IP. עדכוני אבטחה דרך Windows Update (רצוי שההודעה עליהם תהיה אוטומטית). אם אתה משתמש ב- Outlook Express, אז לפחות שיהיה מוגדר שם שהוא מריץ HTML ב- restricted zone. אפשר גם לעשות חסימה של קבצים מצורפים. יש עוד המון (הקשחה של ה- My Computer Zone, שימוש בפיירוול, הרצה של spybotSD ושימוש ב- Immunization שיש שם. אולי גם הרצה ברקע של התוכנה שמוזכרת בפאנל של ה- immunization של spybotSD. גם כיבוי של ה- Windows Messengerומעבר על ה- DCOMCNFG אולי ביטול דרך הרג'יסטרי של RPC (בתנאי שהמחשב שלך אינו מחובר לרשת פרטית) וכמובן ידע ומודעות (זהירות בדרכים). אה... רצית שאתן לך פירוט.... כל אחד מהנושאים שהוזכרו כאן ךתת פירוט לגביו זה מכתב ארוך בפני עצמו. אבל למזלנו כבר התשובות ניתנו בפורום. חפש מילות מפתח בחיפוש המתקדם של הפורום, ואם תרצה, אז חפש תשובות שלי עם מילות המפתח הללו (למשל UPnP, וכדומה).

mop666

New member
עוזי עם חדשים תשתדל ללכת לאט לאט

לא כולם מנוסים ויודעים על מה אתה מדבר כי אם זה היה ככה אז הוא לא היה שואל איך עושים את זה ובקשר אליך סטאטיק אני עוד מעט בא אליך אני יסביר לך כבר

למעלה