אבטחת טיולים

אבטחת טיולים

מה התהליך לקבלת נשק לטיול וכמה מקובל לתת למאבטח וכמה למאבטח שהוא גם חובש?(כמה פעמים אשרו לכם וכמה לא)

מתנדב

New member
אתה יכול לראות

בשאלות הנפוצות כאן ואם אתה מתכנן לקבל כסף בתמורה אזי אסור לך להוציא נשק מהמשמר האזרחי אלא אם כן זה בהתנדבות

שוטר82

New member
תראה אני איבטחתי טיול

זה מומלץ וזה ממש חויה- להכיר את הארץ היפה שלנו- תאמין לי מכל הלב מומלץ

La Gamba

New member
אם כך, האם המשטרה צריכה לספק את

הנשק למאבטחים? או שהמאבטחים מביאים נשק אישי/מחברת אבטחה?

יוני43211

New member
טוב חבר'ה אז ככה...

מאבטח טיול יכול לקבל נשק אם הוא נוער(מתנדב) אחרי שעושה מטווח (כל חצי שנה) קרביןועבר את שלוש החודשים של הנסיון ועם תעודה קבועה ולא זמנית וכפוף למאבטח מבוגר בלבד!!!(יענו אין לשלוח מתנב נוער לאבטח טיול ללא מתנדב מבוגר ) לגבי הכסף שמאבטח משא"ז מקבל לפי הנוהל אסור למתנדב לקבל כסף על זה כי הוא מתנדב אבל אפשרי לתת דמי כיס עד 100 ש"ח יוני

יוני43211

New member
אני אמור לך כי מב"ס..>>

מאשר את זה לטענתו דמי כיס מותר למרות שיש לי דיעה כמו שלך אתה מבין יוני

עופר י.

New member
אז כדי שאותו מבס לא יטעה

וגם יפול אני מעלה לך את הנוהל תראה לו אותו עופר

עופר י.

New member
בדקתי - אין דבר כזה..

המטרה 7. לקבוע מדיניות למתן נשק למתנדבי המשמר האזרחי לאבטחת טיולים המתבצעת בהתנדבות בלבד. זו ההגדרה מתוך הנוהל! אין שום איזכור בהמשך לדמי כיס

עופר י.

New member
מה משנה הדרגה????

נוהל זה נוהל - גם אני לא יכול לשנות אותו איך שבא לי (ואני פקד...) בשביל לשנות נוהל - יש מטה אק"מ

מתנדב

New member
אם הנך מתנדב במשא"ז

ואתה מגיע לשמור באבטחה בטיולים ללא כל תמורה, אז אתה זכאי לקבל נשק מהמשא"ז לאבטחת הטיול, והנשק היחיד שאתה יכול להוציא זה רק קראבין ולא אקדח גם אם הנך מתנדב יח"מ...

La Gamba

New member
ומישהו שטווח

שאינו מתנדב משא"ז יותר, ורוצה לאבטח טיול. מאיפה הוא מקבל נשק? אם בכלל?

מתנדב

New member
מתנדב שהפסיק את פעילותו

לא יוכל לקבל נשק לאבטחת טיולים...

שוטר82

New member
שי תמיד אפשר לעבוד באבטחת טיולים

שמע אני ממש נהנתי מהטיול ההוא- היה ממש נחמד. יש לנו ארץ יפה הצפון שלנו מהממת.. אתם החבר'ה שאיבטחתי אותם בטיול- מדי פעם אנחנו מדברים בICQ חבר'ה ממש נחמדים

יוני43211

New member
אגב..

אני מכיר מאבטח שהכיר בחורה דרך אבטחת טיול ושנה שעברה התחתנו שיהיה להם במזל ועושר אושר ממני
יוני מצוות הריי השוף...

למעלה