אבחנות?

pumiki25

New member
אבחנות? ../images/Emo8.gif

לאווה לוואנגריה (או איך שלא קוראים לה) יש נטייה להימשך לאנשי עסקים מפוקפקים, הא?
ועוד משהו - טרישה. השאלה שלי היא כזו - לאחר שנמלטה במהירות הברק דרך החלון כשהיא מותירה אפילו את התיק מאחור - מאין בדיוק השיגה את הבגדים שהיא עתה אורזת בקפידה בדירה של קרטר?
ואחרון חביב - ניק. אני חושבת שהוא כבר יכול לפתוח פורטפוליו עם כל תצלומי המעצר - לא?

חח מעניין באמת[מה שאמרת לגבי טרישה]

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא אהבתי את האיזבלה הזאת אני גם לא חושבת שהיא כ"כ יפה

Kalla

New member
היא גרסה פחות יפה של רמונה

ובעיקר נראית, בשלב זה, משעממת. זה לא שהיא לא יפה, אבל חסר בה משהו. קסם אישי או ברק בעיניים, אולי? הייתי מעדיפה לראות מישהי כמו רמונה במקומה.

Dawn12

New member
לא יפה?

אווה לונגוריה (השחקנית שמגלמת את איזבלה) נמצאית ברשימת 50 הנשים הכי יפות בעולם של המגזין People, ונראה לי שיש מגזין אחר שבו היא נמצאית במקום הראשון ברשימה דומה. אם אתם שואלים אותי - HOT HOT HOT! |אייקון מזיל ריר| ובקשר לכל שאר הביקורת, אמרתי לכם שייקח לה קצת זמן להתאקלם. כמעט לכל שחקן חדש לוקח זמן להיכנס לעניינים, ועם הזמן אתם תשנו את דעתכם גם לגבי המראה שלה. אני לא יכול להגיד שראיתי ממש פרקים איתה, אלא רק קטעי סצינות (ואולי אני מסתכל עליה אחרת בגלל סצינה מסויימת במיוחד
) אבל תנו לה צ'אנס.

Kalla

New member
כשהיא תראה ככה גם בסדרה

אסכים איתך בשמחה. ושוב - היא בהחלט מספיק יפה מבחינת נתוניה הפיזיים, רק שבינתיים היופי שלה קצת "מת" ולכן מתקבל כפחות יפה ממה שיכול היה להיות. אבל, כאמור, נראה מה יהיה הלאה.

האיזבלה הזאת מפריעה לי בעיניים...

ומצאתי לה אייקון
גם אני חשבתי על רמונה כשראיתי אותה, רק שבאמת רמונה היתה יפייפיה ואיזי שלנו לאאאאא !
אין בה חמימות, אין בה קסם אישי, אין בה כלום. אהבתי את הפלירטוטים של בילי ומאק בצ'אט, רק חבל שהשרלילה לבית הודג'ס הפריעה באמצע. והיא הכי קרעה אותי כשהיא אמרה לבילי:"אולי אני צריכה להיפרד ממך", ואז היא חיכתה כאילו בילי יירד על ברכיו ויגיד: "לא בריטני, בבקשה לא!, אני לא יוכל לחיות בלעדייך"
אבל בילי יצא גדול כשהוא משאיר אותה בוכיה מאחור
ותסלחו לי אבל אני ממש מרחמת על טרישה. קרטר ממש מתעלל בה ובנו. עד שהיא רוצה לעוף לתושבי ג'נואה-סיטי ולנו מהעיניים הוא עוצר בעדה! רק על זה צריך להרוג אותו!!!

sergew2

New member
מסכים איתכם

אם לשפוט עפ"י ההתחלה בלבד, אז איבזלה די מאכזבת. לא יודע ממה זה נובע אבל אני חושב שפשוט אין לה קסם אישי להרשים צופים מהפעם הראשונה..

pumiki25

New member
גם אני לא התרשמתי במיוחד

...אבל, כפי שכבר נאמר, זה היה פרק הבכורה שלה - כך שאני לא ממהרת לגבש דעה, ומנסה פשוט לזרום עם העלילה. אני חושבת שההשוואה לרמונה במקום - באמת יש דימיון. מה גם שהפתיע אותי קצת הוא שאיזבלה נראתה לי היספנית, בעוד שב"עקרות בית נואשות", ככל הזכור לי, צבע עורה היה בהיר מאוד. כמובן שזה לא משנה - סתם עוד אבחנה מינורית

שאלת ספויילר

כל הסיפור הזה שאיזבלה סיפרה על בעלה.. שהוא עבר על החוק ושהיא חושבת שעוקבים אחריה.. זה לא אמיתי? כי אני זוכרת שמישהו פעם אמר [או שאני סתם מדמיינת,גם זה קורה לי לפעמים] שתהיה לה איזשהי תוכנית כדי שהוא יתקרב אליה ויבגוד בכרטיסטין? HELP

dvd3434

New member
כמה דברים שאהבתי היום

1. את כל הפרק עשיתי על מכשיר הסקי...מה שגרם לי להיות עליו שעה ולהוריד יותר מ600 קלוריות ובנושא הסדרה: 2. אהבתי שדאגו להחליף את תאריך המאסר בשלט שניק נשא. 3. אהבתי את ה"ישראליזציה" של הגברים בסדרה, אחרי שמלקולם דאג להעמיד את פני עכבר במקומה, עכשיו קרטר ממשיך לעשות את זה לטריש ( מתי אני אלמד מהם איך להתייחס לאישה...
) וכמובן..שזה הרק הפרק השני שראיתי מאז החזרה...אבל זה ישתנה- אני חוזר לסורי :)

../images/Emo58.gif

מייקל בולדווין עומד מאחורי כל ה"שרייד" הזה... הוא זה ששכר את איזי כדי שתפתה בסופו של עניין את פול ותרחיקו מכריסטין. ואם מייקל בעניין, אז יש עניין - זה בטוח

אז עכשיו אני בכלל לא סובלת אותה...

מזויפת אחת !!!
מישהו צריך להגיד לה שפיליס יש רק אחת! [איפה שחר
?]

מה הקשר לפיליס? ../images/Emo58.gif

פיליס נכשלה בתוכניתה להרוג את כריסטין, עכשיו מגיע למישהי אחרת לנסות את מזלה... אגב, היא תלד לפול בן
ושחר באמת נעלם בימים האחרונים בתהומי הנשייה

התכוונתי בניסיון להיות ה-מפתה...

או הרעה, רק פיליס וג'יל יכולות לעשות את זה ועדיין להיות אהודות על הצופים.

דבירית

New member
גם אמש היה אצלנו בשעה של צעירים

אבל הקלטתי את השידור החוזר. גם היום אנהי יוצאת אז אראה מחר.

דבירית

New member
היי אני עוד מעט יוצאת אבל ראיתי הו

את הפרק שהיה. אני לא מבינה. כמה פעמים היא קיבלה רמזים מקרטר שהוא לא שם עיליה ושהיא יכולה ללכת מציידו צלכל הרוחות והיא נשארת בבית ומשלה את עצמה בקשר לעזיבתם המשותפת. איזבלה נראית לי בסדר גמור. ויקטוריה נעלמה מהאופק מה קורה?

למעלה