אבחון
שלום לכולם! אני סטודנט למחשבים בן 22. לפני כמה חודשים עשיתי בניצן אבחון דידקטי בו קיבלתי אישור שאני בעליה החוקיים של דיסלקציה בשל בעיות זיכרון . בזמן האבחון המאבחנת אמרה לי שלדעתה יכול להיות שיש לי גם הפרעת קשב וריכוז ושאני צריך להמשיך עם אבחון פסיכולוגי (בניצן) (גם במכתב עם פירוט האבחון היא כתבה שהיא צפתה אצלי במספר נתקים בזמן האבחון). עשיתי מבחנים עצמיים באינטרנט ויצא שיש סבירות שיש לי ADD. כמובן שהחלטתי להתעלם מהבעיה
אבל לאחר שכל חופש פסח לא התרכזתי ולא הצלחתי ללמוד כמעט כלום, החלטתי שאני כנראה אלך לאבחון. ואת כל המגילה כתבתי כי קראתי כאן שאת האבחון אמורים אמורים בכלל לעשות אצל פסיכיאטר או נירולוג, אז השאלה היא מה האבחון של ניצן נותן? הפסיכולוגים שם בכלל מוסמכים לאבחן את זה? ומה עם טיפול? ואם לא שם, אז אני אשמח להמלצות למקומות טובים לאבחון באיזור ר"ג. עוד שאלה היא באיזה דרכים אתם משתמשים כדי להישאר מרוכזים בזמן לימודים? (חוץ מתרופות כמובן). תודה מראש לכל מי שיטרח ויענה
שלום לכולם! אני סטודנט למחשבים בן 22. לפני כמה חודשים עשיתי בניצן אבחון דידקטי בו קיבלתי אישור שאני בעליה החוקיים של דיסלקציה בשל בעיות זיכרון . בזמן האבחון המאבחנת אמרה לי שלדעתה יכול להיות שיש לי גם הפרעת קשב וריכוז ושאני צריך להמשיך עם אבחון פסיכולוגי (בניצן) (גם במכתב עם פירוט האבחון היא כתבה שהיא צפתה אצלי במספר נתקים בזמן האבחון). עשיתי מבחנים עצמיים באינטרנט ויצא שיש סבירות שיש לי ADD. כמובן שהחלטתי להתעלם מהבעיה