אבחון

קרן33333

New member
אבחון

הי,
אני צריכה לעשות אבחון לבן שלי - בן 11 וחצי. באסף הרופא אצל ד"ר צחור יש תור של שנה.
מישהו יודע אם היא מקבלת פרטי?
המלצות חמות על מאבחנים אחרים? אין שום בעיה שיהיה פרטי, אני רק לא רוצה לחכות שנה.
תודה!

TikvaBonneh

New member
המכון של עופר גולן

מאוד יסודי ומומלץ. התור פחות ארוך מאצל דיצה צחור.

OraS20

New member
אפשר לנדנד

גם באסף הרופא וגם בפרטי, להתקשר הרבה, ללחוץ... זה עוזר
אני מניחה שילד בן 11.5 אם לא אובחן עד עכשיו הוא מבלבל מאוד ואני הייתי מתעקשת להגיע אליה, זו המומחיות שלה

קרן33333

New member
באסף הרופא לוקח שנה

דיברתי איתם היום ואמרו לי שצריך לחכות שנה. אני ממש לא מתכוונת לחכות שנה..
אנסה פרטי ואבדוק עוד אופציות.
ותודה לכל מי שהשיב!

האם בנך עבר בעבר אבחונים אחרים?

לדעתי, כדאי לך להרשם בכמה מקומות. אבל עדיף מקום טוב ויסודי מאשר מקום מהיר ופחות יסודי.

ולכן הייתי במקומך נרשמת לכמה מקומות. אני לא יודעת איפה את גרה ולכן קשה לי להמליץ, אבל אני הייתי מרוצה גם בבית החולים שערי צדק וגם בבית אחד. ממליצה על שניהם.

קרן33333

New member
היו אבחונים אחרים -

פסיכולוגים, דידקטיים וכו'. זו הפעם הראשונה שעולה האפשרות של קשיים תקשורתיים וחברתיים.
האמת היא שלא אכפת לי לנסוע רחוק או לשלם באופן פרטי בשביל אבחון. אני רוצה לעשות את זה במקום טוב מבחינה מקצועית, שיהיה נעים לבן שלי, ושלא נצטרך לחכות שנה.
אם יש לך המלצות מסוימות אשמח לשמוע.

האם קראת על אוטיזם?

האם את מרגישה שהוא שם?

ועל המקומות שאני מכירה וממליצה כתבתי לך.

אחד מאנשי המקצוע המעולים מקבל בירושלים אבל דרך קופת חולים והתור אליו ארוך. שמו חנוך קסוטו. כמו כן שמעתי המלצות רבות על אסף הרופא (אנחנו שלחנו גם להם טפסים, והם לא חזרו אלינו מעולם).

יש דברים שאת לא יכולה לשנות, ובין השאר זה התורים הארוכים.
ולכן תקבעי בכמה מקומות, כמו שערי צדק בירושלים, בית אחד בתל אביב, קסוטו בירושלים, אסף הרופא.
תתקשרי כל שבוע ותדגישי שאם מתפנה מקום את מוכנה להגיע בהתרעה קצרה.
קורה שאנשים מבטלים תור ברגע האחרון ואז אפשר להקדים.

אם יש לך עוד שאלות, אנחנו כאן.

גלמיש1

New member
דר. מיכל שקד מאבחנת בירושלים

אבחנה את הבת שלי בגיל דומה. (אחרי אי אלו אבחונים מפוספסים).

קרן33333

New member
הטלפון של ד"ר צחור

אולי למישהו יש את הטלפון בפרקטיקה הפרטית שלה?
המספר שהיה לי הוא פקס

ענבר322

New member
אל תוותרי על דיצה צחור

אני גם קיבלתי תור לשנה כשהייתי צריכה לאבחן את הבן שלי. קבעתי את התור אבל מאותו היום כל יומיים שלושה התקשרתי בבוקר ושאלתי אם יש ביטולים. לאחר כחודש אכן היה ביטול והתחלנו את האבחון. גם הבן שלי מאוד!! מבלבל הם הוסיפו עוד אנשי מקצוע לפגישות האבחון ולבסוף הגישו אבחון מהימן ומנומק היטב. הבן שלי כבר לא יבלבל אף אחד. שווה לאבחן אצלה במרכז. אין תחליף לאבחון שלה. משמש אח"כ את כל אנשי המקצוע שעובדים עם הילד. מפורט ומקצועי ביותר

למעלה