אבחון.....

אאלמקס

New member
אבחון.....

הי,
היום אני מקווה יש שם לכאבים מהם אני סובלת כבר 7 שנים.....
כרגע חזרתי מפגישה עם ד"ר שינמן והוא אבחן שמדובר באדנומיוזיס- אנדומטריוזים פנימי.
לא ידעתי אם לבכות או לשמוח מה שכן היתה תחושה של הקלה מדהימה....יש לכאבים שלי שם.
מקווה שמכאן יהיה רק טוב.
תודה על התמיכה, מקווה שהגלולות כבר יתחילו להשפי ואקבל את חיי בחזרה!

ברוכה הבאה!

גם אני סובלת בנסוף לאנדו גם מאדנומיוזיס.... דרך אגב גם אני הייתי אצל שינמן היום אחר הצהריים אולי נפגשנו מבלי לדעת :)
ההקלה שיש שם לכאבים כל כך מוכרת.. ייעצו לי לא מעט ללכת לפסיכיאטרים, והידיעה שאת לא סובלת ממשהו בלתי ידוע מקלה.. אם כי ההקלה מעורבת ברגשות של בלבול וחוסר אונים
שיינמן הוא רופא נהדר, אני מעריכה אותו על כך שהוא יודע להקשיב לכל תלונה ולהתייחס אליה ברצינות. לפי מה שידוע לי, אם זה רק אדנומיוזיס את אמורה להרגיש הקלה כל עוד אין וסת, אבל שוב כל אישה וגופה.. מקווה שכך לפחות זה יהיה אצלך

ברוכה הבאה!

גם אני סובלת בנסוף לאנדו גם מאדנומיוזיס.... דרך אגב גם אני הייתי אצל שינמן היום אחר הצהריים אולי נפגשנו מבלי לדעת :)
ההקלה שיש שם לכאבים כל כך מוכרת.. ייעצו לי לא מעט ללכת לפסיכיאטרים, והידיעה שאת לא סובלת ממשהו בלתי ידוע מקלה.. אם כי ההקלה מעורבת ברגשות של בלבול וחוסר אונים
שיינמן הוא רופא נהדר, אני מעריכה אותו על כך שהוא יודע להקשיב לכל תלונה ולהתייחס אליה ברצינות. לפי מה שידוע לי, אם זה רק אדנומיוזיס את אמורה להרגיש הקלה כל עוד אין וסת, אבל שוב כל אישה וגופה.. מקווה שכך לפחות זה יהיה אצלך

sunny sky

New member
היי מקווה שתרגישי טוב ומהר

liats80

New member
ברוכה הבאה!

טוב שהגעת לשיינמן.
כמוך, גם אני הרגשתי הקלה כשהתברר שיש למה שאני סובלת ממנו שם ומהתגלית שאני לא היחידה שסובלת מזה.
מאחלת לך שתרגישי טוב במהרה.
ליאת.

פז08

New member
יופי!!

לפחות לסבל שלך יש שם, וטיפול.
ואכן, כפי שכבר כתבתי לך, לדעתי ד"ר שינמן מעולה....
כך שאת בידיים ממש טובות, ומקווה שמכאן ואילך יהיה רק שיפור.....
מחזיקה לך

אאלמקס

New member
תודה

מודה לכולכן על התמיכה למרות שרק הכרתי את הפורום, המפגש הזה למרות שהוא לא פרונטאלי עושה משהו טוב, השיתוף,ההבנה שאת לא לבד.
מחכה לשיפור במצב ד"ר שינמן מדבר על כחודשיים מרגע התחלת גלולות רצוף,אני כבר מחכה לשיפור ואז..לצאת לנופש בלי לסבול!
אגב, האם כאבים בבטן עליונה קשורים לעניין??

למעלה