אבחון ADD

loogal

New member
אבחון ADD

שלום, אובחנתי בערך לפני כשנה באניגמה, נאלצתי לעשות איבחון נוסף בשביל הלימודים ע"י מכון מסויים שרק הוא מוכר ע"י מוסד הלימודים שבו אני לומדת. בשיחת הסיכום נאמר לי כמובן שיש לי בעיות קשב (ועוד בלה בלה בלה....) ושדרכי הטיפול הן? "..הדעות העממיות הרווחות בציבור: צמחי מרפא ריטלין, שאין שום הוכחה מדעית לכך שהוא עוזר..." הטיפולים הפחות עממיים שציין המאבחן היו: היפנוזה ופסיכוטרפיה שהם סטיסטית הוכחו כיעילים. השיחה איתו השאירה אצלי המון סימני שאלה. כבר כמה חודשים שהנוירולוג רושם לי ריטלין..אז להמשיך ליטול אותו?

zivadina

New member
מה עוזר ל-ADD?

יש לי מספר שאלות מנחות אלייך: 1. האם את מכירה אנשים שצמחי מרפא עוזרים ל-ADD שלהם? 2. האם את מכירה אנשים שהיפנוזה עוזרת ל-ADD שלהם? 3. האם את מכירה אנשים שפסיכותרפיה עוזרת ל-ADD שלהם? 4. האם לקחת ריטלין מספר חודשים, או שהנוירולוג רשם ואת נתת למישהו אחר? 5. אם כן, האם לקחת ריטלין מספר חודשים וזה עזר לך? לידיעתך, האבחון המוסמך של ADD נעשה על ידי רופא נוירולוג או פסיכיאטר, ולא על ידי מאבחן דידקטי. הרופא אמור לתת הצעות לטיפולים שהוכחו כיעילים. המאבחן הדידקטי אמור לתת הצעות לטיפולים באופן הלמידה שלך ובהתאמות לבחינות. עכשיו תחליטי מה לעשות.

דליה.ד

New member
מי שאמר לך את החירטוטים האלה

הוא בפירוש חסר אחריות!! ואני ממש כועסת על ההונאה הזו שלך! הריטלין הוא אחד התרופות הנחקרות ביותר והבטוחות ביותר!! אין תמיכה מחקרית - לחלוטין לא בצמחי מרפא, לא בהיפנוזה ושטותוזה... תעשי טובה לעצמך והיוועצי בחוות דעת נוספת של מומחה אמיתי! ואת מי שייעץ לך פשוט תתבעי על הונאה!

למעלה