אבחון של העברית

WitchWithAWatch

New member
אבחון של העברית

שלום

האוני' העברית לא מכירה באבחון שעשיתי בעברי (TOVA) והציעה לי לעשות אבחון שלהם שיעלה 1500 ש"ח בערך. סכום לא יקר במיוחד, אך לא מבוטל. אני בטוחה שיש לי ליקויי למידה, אני מרגישה אותם מאד מאז ומתמיד וזה די מקשה עליי.

השאלה שלי, למי שיודע, מה אני יכולה לקבל במידה ואעשה את האבחון?
אני יודעת רק על אופציית התוספת זמן שעבורה אין לי צורך. אני יודעת שיש אפשרות להיבחן בחדר שקט לבד (יש לי קושי משמעותי עם רעש) אבל בבחינות אצלנו יש הקפדה מאד על הנהלים ואין רעש במהלך המבחנים.
במה עוד האבחון יכול להועיל לי ולהליך הלמידה שלי?

אשמח לעצות ודעות.
תודה

softouch

New member
היי

אני עשיתי אבחון בעברית..
האבחון של טובה בהחלט לא תקף כאישור להתאמות בשום מוסד בכלל. אולי בבית ספר יסודי וגם לא בטוח. זה בקושי אבחון (בעיני), זה בקושי אבחון שמסמל על באמת הפרעת קב וריכוז. זה מבחן קטן שמצביע על אפשרות שקיים. צריך עוד בדיקות ואבחון אישי של רופא מומחה בתחום.

את יכולה לקבל (אפשרי ): התעלמות משגיאות כתיב, אישור שימוש במחשבון במבחנים (מותנה אישור מרצה), תוספת זמן 25% אבל אם את לא צריכה אז לא רלוונטי, להבחן בחדר עם מעט נבחנים so called חדר שקט, אולי יש עוד דברים. אני לא מכירה הכל. אבל כל השאלות שלך, מה זה יתן לך, ואם כדאי לך וכיצד יעזור לך, עדיף שתקבעי פגישת ייעוץ אישית עם מישהו משם, או תיצרי איתם קשר במייל. פורום סטודנטים, זה פשוט לא כ"כ הכתובת למידע מפורט ואישי, כל אחד יורה מהידע הכללי או הניסיון האישי שלו.

WitchWithAWatch

New member
תודה, וזה מה שחיפשתי, נסיון אישי.

לא מה שהם אומרים ואמרו לי, אלא מה שקורה בפועל ואיך שסטודנטים רואים את זה מהמקום שחווה וקיבל/לא קיבל.
.

למעלה