אבחון של אלציימר

טילי66

New member
אבחון של אלציימר

יש מבדקים מאוד ברורים ומדוייקים למחלה הארורה למשל יש מחלקה בבית חולים איכילוב או אצל פסיכוגריאטרי או נאורולוג התפתחות המחלה היא אינדיבידואלית בעלי חולה 5 שנים בשנה האחרונה הדרדרות דרסטית עד שנאלצתי לאשפז לצערי הרב גם אני לא השלמתי עם האבחנה ואז הלכנו לפרופסור באופן פרטי והקביעה היתה זהה. קשה להשלים מחלה ארורה.תחזיק מעמד ותיהיה חזק ההתמודדות קשה ובלתי צפויה יש אתר שנקרא"חייםעם אלצייהמר"ניתן להכניס שאלה ומקבלים תשובה על ידי מומחים למחלה מקווה שעזרתי.

טילי תמיד טוב שאת כותבת אך לרובינו

ידוע האתר תודה

hregev1

New member
אריאלה -

אין חכם כבעל נסיון ועוד רב כשלנו, גם אנחנו כבר מעל 5 שנים מאז האבחון ואם זה נכון שהמחלה הארורה הזאת קיימת כבר 10 שנים קודם לאבחון אז תעשו חשבון. להתראות מחר בקניון חני

ענין 10 השנים זו טענה של זהבה

שודאי שמעה על כך באחד הכנסים שארגנה בזמנו. אבל יש דברים שאני ההדיוט מרשה לעצמי לשים סימני שאלה גם אם מומחים אומרים אותם, כי זה יותר עניין של הגיון. כשאני מפליג אחורה בזמן, אני מגלה סימני דמנציה אצל אלפי אפילו מעל 10 שנים, אבל היה לי חבר חולה אלצהיימר, שכבר נגאל מיסוריו. אצל החבר הזה התפתח האלצהיימר במהירות אחרי התקף לב והכנסת מעקפים. אשתו שמעה שיש סברה שאחוז קטן מקבל אלצהיימר אחרי ניתוח כזה בגלל השפעה על אספקת הדם למוח. גם מצאתי סברה זו באינטרנט. בכל אופן בין אם זו היתה הסיבה או התפתחות "טבעית" אשתו לא מצאה אחורה שום סימנים. גם החוקרים שטוענים שאלצהיימר מתחת לגיל 60 הוא שונה, אינם אומרים שאם התגלה אלצהיימר אצל אדם בן 70 סימן שהוא חולה מגיל 60. לדעתי הזמן יכול להיות בין זמן קצר כמו חודש לזמן ארוך כמו 20 שנה.

יענקלה, זו דמנציה וסקולרית

אתה יודע שרוב חולי הדמנציה , כ 80% הם חולי אלצהיימר ולכן מכנים את כולם כחולי אלצהימר. אלה שחלו בגלל בעיות לב וארועי לב, בדרך כלל מפתחים די מהר דמנציה וסקולרית ולצערנו יש גם "פרונטו" ו "פיק" שהם דווקא קשים יותר אך נדירים יותר ובדרך כלל ההתפתחות היא מהירה וגם לא נעימה. אז בואו נודה שיש לנו חולי אלצהיימר "רגילים" ו "נחמדים" וההתקדמות שלהם במחלה היא איטית וזה לא משנה כלל הגיל. בגיל מבוגר מאד, כמובן נוספות מחלות אחרות של גיל הזיקנה שאולי מקצרות את חיי החולה. יענקלה תחזיק מעמד ומקווה שיהיו ימים טובים עם אלפי שלך. שבוע טוב, טובה

חברי ז"ל אובחן כאלצהיימר ולא דצמנציה וסקולרית

יש לי חבר אחר שאשתו אובחנה כחולה בדמנציה וסקולרית והיא לא עברה שום ארוע לב.

למעלה