מזכרונותיה של חולת הנפש (כהגדרתך)
לפני שנתיים, ולאחר שנשיא בית המשפט המחוזי בתל אביב פרסם את הפסיקתא שלו בענין מאסרו של תא"ל יצחק יעקב בבית המלון ליולדות וילודים בתל השומר (בתרומת נשות היהלומנים כנראה), עליתי לירושלים וערערתי על כך. סברתי שפרקליטיו הפעילו "כח לא סביר" על מאן דהו. לאחר התלבטות של יום יומיים בג"ץ פרסם את החלטתו. ההחלטה פורסמה משום מה בסביבות 10 בערב. ההחלטה היתה בחלקה דומה להחלטת בית המשפט המחוזי בתל אביב. ובכן, אותה שעה שבה פרסם בית המשפט העליון בירושלים את החלטתו, נפל דבר מה.... מה שנפל זה... אולמי ורסאי. הפכתי והפכתי בקשר שבין שני האירועים שקרו בו זמנית ומצאתי שכאשר קוראים את המילה ורסאי במהופך.. נוצרת המילה י א ס ר ו . לכלה באירוע הנורא קראו קרן והאסון אירע בירושלים. לדעתי, זה היה רמז לתשלום כלשהו שהתקבל ב"קרן ירושלים" על מנת שמערכת המשפט תוטה. לגבי זהותם של אותם אלה שלגביהם באה המילה י א ס ר ו, מיצאו בעצמכם. ומדוע חזרתי ל"מחשבת השוא" הזו בדיוק היום בבוקר? כיוון שאסון שבו כלב הורג ילדה, העלה בי את החשש ששוב קרה משהו דומה. כאשר ניסיתי למצוא רמזים שוב, כהרגלי, מצאתי בתוך שמה של הילדה הקדושה שנהרגה בתל אביב את שמו של בנימין נתניהו ואת הציווי לגנות אותו. אז אם ההשגחה העליונה מדברת איתנו על ידי בת קול ומסמנת את בנימין נתניהו.....אז אני מאמינה באמונה שלמה שהטרור הגנטי נגד ילדי ישראל שאת שורשו חיפשתי, בין השאר בחוק "החינוך המיוחד 1989" ובתיקון לחוק שנקרא "חוק השילוב" ואני קראתי לו "פסיכיאטרים בבתי הספר", קשור קשר ישיר לבנימין נתניהו. אני סבורה שבנימין נתניהו נשלט על ידי פסיכיאטרים בדיוק כמו מנהיג אחר, שעבר מטמורפוזה בהיותו ישוב בכלא. ואם מדברים על פסיכיאטרים ובתי הכלא, הרי הרצח שביצע גור, והרצח שביצע חליווה, והרצח שביצע מי שלא נתפס עדיין של הנערה מקיבוץ קרית ענבים (בקנקורט שמה) והרצח של נועה אייל, וכן, הרצח בחורשה.... המשותף לכולם הוא, הפסיכיאטרים שיש להם גישה לבתי הכלא (מדינת ישראל). וכאן אנחנו מתחברים לפרשת דוטרו הבלגית. מה ששווה כאן ושם זה ההפעלה של אסיר בכלא (כנראה תחת תרופות). ואם כך, נתקדם טיפה, ונצרף גם שירות במילואים לאפשרות ההשפעה, ואנחנו מגיעים למקרה של רצח הודיה על ידי אביה. מאן דהו החליט לבצע ניסוי. בהחלט מדובר באותו מקרה שאחות מכרמיאל הטביעה את ילדיה. לפחות במקרה של סיגלית חיימוביץ, אנחנו יודעים שגם בבתי החולים הפסיכיאטריים מתבצעים ניסויים כאלה. האם מדובר בהשתתפות של הצבא האמריקאי בניסוי?