אבחון שגוי של פסיכיאטרים

הממלכה

New member
מזכרונותיה של חולת הנפש (כהגדרתך)

לפני שנתיים, ולאחר שנשיא בית המשפט המחוזי בתל אביב פרסם את הפסיקתא שלו בענין מאסרו של תא"ל יצחק יעקב בבית המלון ליולדות וילודים בתל השומר (בתרומת נשות היהלומנים כנראה), עליתי לירושלים וערערתי על כך. סברתי שפרקליטיו הפעילו "כח לא סביר" על מאן דהו. לאחר התלבטות של יום יומיים בג"ץ פרסם את החלטתו. ההחלטה פורסמה משום מה בסביבות 10 בערב. ההחלטה היתה בחלקה דומה להחלטת בית המשפט המחוזי בתל אביב. ובכן, אותה שעה שבה פרסם בית המשפט העליון בירושלים את החלטתו, נפל דבר מה.... מה שנפל זה... אולמי ורסאי. הפכתי והפכתי בקשר שבין שני האירועים שקרו בו זמנית ומצאתי שכאשר קוראים את המילה ורסאי במהופך.. נוצרת המילה י א ס ר ו . לכלה באירוע הנורא קראו קרן והאסון אירע בירושלים. לדעתי, זה היה רמז לתשלום כלשהו שהתקבל ב"קרן ירושלים" על מנת שמערכת המשפט תוטה. לגבי זהותם של אותם אלה שלגביהם באה המילה י א ס ר ו, מיצאו בעצמכם. ומדוע חזרתי ל"מחשבת השוא" הזו בדיוק היום בבוקר? כיוון שאסון שבו כלב הורג ילדה, העלה בי את החשש ששוב קרה משהו דומה. כאשר ניסיתי למצוא רמזים שוב, כהרגלי, מצאתי בתוך שמה של הילדה הקדושה שנהרגה בתל אביב את שמו של בנימין נתניהו ואת הציווי לגנות אותו. אז אם ההשגחה העליונה מדברת איתנו על ידי בת קול ומסמנת את בנימין נתניהו.....אז אני מאמינה באמונה שלמה שהטרור הגנטי נגד ילדי ישראל שאת שורשו חיפשתי, בין השאר בחוק "החינוך המיוחד 1989" ובתיקון לחוק שנקרא "חוק השילוב" ואני קראתי לו "פסיכיאטרים בבתי הספר", קשור קשר ישיר לבנימין נתניהו. אני סבורה שבנימין נתניהו נשלט על ידי פסיכיאטרים בדיוק כמו מנהיג אחר, שעבר מטמורפוזה בהיותו ישוב בכלא. ואם מדברים על פסיכיאטרים ובתי הכלא, הרי הרצח שביצע גור, והרצח שביצע חליווה, והרצח שביצע מי שלא נתפס עדיין של הנערה מקיבוץ קרית ענבים (בקנקורט שמה) והרצח של נועה אייל, וכן, הרצח בחורשה.... המשותף לכולם הוא, הפסיכיאטרים שיש להם גישה לבתי הכלא (מדינת ישראל). וכאן אנחנו מתחברים לפרשת דוטרו הבלגית. מה ששווה כאן ושם זה ההפעלה של אסיר בכלא (כנראה תחת תרופות). ואם כך, נתקדם טיפה, ונצרף גם שירות במילואים לאפשרות ההשפעה, ואנחנו מגיעים למקרה של רצח הודיה על ידי אביה. מאן דהו החליט לבצע ניסוי. בהחלט מדובר באותו מקרה שאחות מכרמיאל הטביעה את ילדיה. לפחות במקרה של סיגלית חיימוביץ, אנחנו יודעים שגם בבתי החולים הפסיכיאטריים מתבצעים ניסויים כאלה. האם מדובר בהשתתפות של הצבא האמריקאי בניסוי?

הממלכה

New member
הם בהחלט לא טועים. זוכר שדברנו..

על מחלת המתאגרפים? הלילה באה צוללת של naval submarine medical research מבוסטון וחיסלה איזה ענין קטן בתחום הרפואה התעסוקתית. טוב, לא מבוסטון אלא מ groton ליד.

חופש הביטוי....

אני שמחה שיש פונים המוצאים בפורום זה מקור אינפורמציה רציני. בשלב זה אני מכבדת את חופש הביטוי גם של אלו שכותבים הודעות שאינן מקובלות עליי ואני לא מוחקת אותן. האם ההודעות הללו מפריעות לך?

הממלכה

New member
אני מבינה שאתה כועס עלי בגלל המקרה

שקרה בשנת 1974, מחלתה של צ"לנית, שקישרתי אותו לרצח הספורטאים היהודים במינכן. דרך אגב, אתמול נסעתי במונית והנהג פתאום סיפר לי (בלי כל קינטור מצידי) לגבי מחלתו של קסיוס קליי. אז מה, להתעלם?

הממלכה

New member
מחשבת שוא נוספת (איך הגעתי לאינטרנט

ובכך, מה לחולת נפש כמוני ולאינטרנט? לפני איזה זמן (אבדוק אחר כך בגוגל בדיוק מתי זה קרה ואציין) בשעת לילה, הגיעה לידיעתי זעקה של נשמה מקצה הארץ ועד קצה וממנה הבנתי משהו כמו "הנאצים רוצחים אותנו מהרי לפורום תפוז". בעיתון הבוקר קראתי שמדובר היה באיש בשם יברבוים או יברבלום שנהרג בפיגוע. זו היתה בקשתו האחרונה. ואני ממלאה אותה.

אופס טעות...

התכוונתי- עם הנהלת תפוז (ולא עם עצמי).

הממלכה

New member
קורות חייו של שלמה ינאי כוללות ....

אזכור לגבי לימודיו במכון לביטחון לאומי בארצות הברית. אם אני לא טועה שלמה ינאי מכהן כיום בראש מכתשים אגן, שעוסקים בהינדוס גנטי של גרעינים.

הממלכה

New member
אבחון שגוי של פסיכיאטרים

הפסיכיאטרים (של המדינה) איבחנו שלאם מחשבות שוא והאב ראוי לאמון. האב קבל כתוצאה מכך זכויות ללינת קטין בביתו, וחטף את הקטין לחו"ל. האם קיים גוף שיכול לסייע מבחינה פיננסית במיידי, עקב האבחון השגוי שגרם להחלטה מוטעית של בתי המשפט? האם קיים ביטוח? מדובר ב"קרן מחקרים רפואיים סוראסקי". מדובר גם בעובדים סוציאליים. מי יוכל לסייע במימון ההליכים והנסיעות?

הממלכה

New member
היבטים ברפואה תעסוקתית- מתאגרפים

אז כמו הדוגמניות והמוסיקאים והיזמים, גם למתאגרפים יש מחלות משלהם NEUROPATHOLOGY AND SOCIOLOGY OF BOXING.... אז מה שעושה אותי חולת נפש לטענתך, זה שאני קושרת את רצח הספורטאים במינכן לסינדרום הזה ואחר כך טוענת שמדובר בטרור רחב היקף שמתבטא במתאגרפים במיוחד כי המחקר נעשה עליהם. (ושוב, זוכרת את מחלתה של הג"ודאית שלנו) מחשבות שוא? לפני כמה שנים נעשתה באוניברסיטת תל אביב (מכון גולדה למחקרי עבודה) עבודה בנושא יזמים. מישהו טרח ובדק את היזמים שפנו ל מרכזי הסיוע ליזמות עיסקית בכמה מרכזים בארץ ושאל אותם המון שאלות. אז לדעתי, כשלב ב, מישהו השיג את ה ד.נ.א, למטרה מפוקפת, מיחשב, בדק ומצא איזה סימון בדם יש לכל היזמים הישראלים, זיהה את הגן, ועכשיו....... הדרך פתוחה לחיסול היזמות בעולם כולו, על ידי מלחמה בגן. מחשבות שוא? טוב, אז אולי זה רק אנטישמי ולא כלל עולמי.

הממלכה

New member
27.9.03 ערב ראש השנה, ב "נגוהות"

יוסף מחמוד חמדאן שביצע את הפיגוע בו נהרג אייל יברבוים והתינוקת שקד אברהם (אדוני ינקום דמם) שוחרר חודשיים לפני כן מכלא ישראלי שם ריצה עונש מאסר של 14 חודשים. הוא שוחרר ב"עסקת טיעון" (שמו של השופט הצבאי נאסר לפירסום). המפגע נהרג על ידי כוחות צה"ל שחשו לאיזור. ויש עוד. לתומי גלשתי באינטרנט, מחפשת את הסיבה המיוחדת שהצעיר יברבוים נרדף על ידי מאן דהו עד כדי שיהפנט מישהו כדי שיהרוג אותו בערב ראש השנה וכן שיעשה "עיסקת טיעון" שבה הוא שורף "שופט צבאי" בעיני השב"כ.

הממלכה

New member
תשובה: מנהיגות ויוזמה.

אז אולי לישראלים השם הזה לא אומר כלום, אבל, מישהו בשם זהה בארצות הברית הוא פעיל מאוד בתחום של יצירת מנהיגים ויצירת יזמות, וכתב ספר על מנת לסייע להצלחתם של מנהיגים ןיזמים. כלומר, לדעתי בישראל נרצחים אנשים בגלל הגנים המעניינים שלהם. ושוב נשאלות שאלות... האם מישהו מעונין לזהות את גן המנהיגות על מנת......להבטיח שיווצרו נוגדנים אצל התינוקות למשל, ויווצר תהליך של דחיה עצמית של הגנים הללו, ואז אדם שיש לו גנים של מנהיגות , החל מקטנותו, מישהו, דואג, שגופו ידחה את הגנים הללו? מה שניקרא אוטו אימוניה? הרבה פעילות בתחום הפאתולוגיה. מי עומד מאחורי פרשת הטירור הביולוגי הזאת?

הממלכה

New member
לטענתי: המזימה - ייצור ילדים אוטיסט

לטענתי, מישהו טורח על מנת לחפש אנשים שיש להם כישורי תקשורת מנהיגות ויזמות ומהפכנות ועוד ועוד.... מזהה את הגנים יוצאי הדופן, מרכיב מהם חיסון או מזהם איתם מים או מגדל איזו חיה או מגדל גרעינים טראנסגניים, שמטרתם ייצור נוגדנים אצל המשתמש (על ילדים ועל עוברים זה אמור להשפיע בחוזקה) לגנים ההלו שנמצאים אצלו עצמו. מי שיפגע הוא מי שיש לו את אותם גנים. כלומר, ילקה בחוסר מנהיגות רק מי שיש לו גנים של מנהיג. וכך אפשר לשחק עם זה עוד ועוד.

הממלכה

New member
האם יש אפשרות להתחבר מכאן....

לפרשה בלגית...... אודותיה אנחנו קוראים הבוקר ב "הארץ"? הקלקתי את שמה של אחת הבנות שנחטפו על ידי דוטרו DARDENNE , והנה מדובר בדמויות של מנהיגות צעירה ותקשורתית ועוד ועוד. היתכן שנרדפה בגלל הגנים המוצלחים שלה וה"פדופיליה" היתה רק התירוץ? נקח מקרה של היעלמות בישראל, מקרה מסתורי במיוחד משנת 1994. שם המשפחה BRANT . שוב, גנים יוצאי דופן בטיבם, היה לנו זמר, אחד ויחיד, מייק בראנט, שסופו היה מר ומוזר במיוחד. הוא קפץ והתאבד. כך גם עשו שניים משותפיו. וכאן נכנסת לתמונה פרקליטות המדינה..... הם האשימו את ההורים זמן רב. ודרך אגב, אם זכרוני איננו מטעני, ההורים היו אז בהליך ב "בית המשפט למשפחה ברמת גן". אז רוצים לדעת מהו הקשר הפוטנציאלי? גם רמת גן, כמו בלגיה, היא "עיר היהלומים". אז לדעתי, אנחנו בפרשת טירור גנטי ולא בפרשת פדופיליה רק. הטירור הגנטי הוא מחקר רפואי לגיטימי כנראה. וכאן מתחברים ל "נשות היהלומנים" המפעילים את מחלקת היולדות בבית החולים "תל השומר". האם התקרבנו היום לפרשת ילדי תימן?

הממלכה

New member
מחקר על יהדות ברזיל

נעשה מחקר לדוקטוראט על יהודי ברזיל. אז אני טוענת שכל המחקרים הללו (שיש להם מימון אינ סופי ומכל קצווי תבל, ואפילו מ טוקיו) יש להם שלב ב. אז הסוציולוגיה אנתרופולוגיה היא הבסיס למחקר הרפואי לטענתי. החלק הגלוי. ובגלל זה אני ממש חוששת ממחקרי האתיופים שנעשים ב"ברוקדייל".

למעלה