אבחון + שאלה

• פותח הנושא ssnz
  • פורסם בתאריך

ssnz

New member
אבחון + שאלה

בתי בת ה6 אמורה לעבור אבחון במרפאות קשב השייכות להתפתחות הילד. האם מומלץ לעשות שם? או לפנות לגורם אחר? לבינתיים לשם הרגעה אני נותנת לה בכל בוקר רסקיו אשר לטענתה עוזר לה להיות יותר רגועה. האם יש עוד משהו טבעי אשר יכול להגביר את רמת הקשב? הייתי רוצה לנסות הכל לפני הריטלין

סירוקית

New member
תשובה -

המכון להתפתחות הילד, שמטפל בילדים צעירים, ייתן לך תמונה טובה מאד לגבי מצב הילדה. הרופאים שם מומחים להתפתחות הילד ומסתכלים על כל האספקטים הדרושים לאבחון בגיל הזה. היתרון הוא גם כספי, כמובן. גם אני אבחנתי את ילדי שם, והאבחון היה מקצועי. תמיד יש אפשרות לעשות, בנוסף, אבחון אצל רופא פרטי, אם התוצאה לא חד משמעית. לגבי טיפול בחומרים שונים - ייתכן שאצל בתך ההפרעה לתפקוד אינה גדולה ואז התחליף הטבעי עוזר כרגע. אבל כעיקרון, ריטלין עושה את העבודה, כשמדובר בהפרעת קשב וריכוז. יתר החומרים יכולים קצת להקל (זה המקסימום ששמעתי שהם עושים), אבל לא לאפשר לילדה לתפקד בצורה טובה בלי להתעייף. אבל כמובן את צריכה לחכות לתוצאות והמלצות האבחון. כדי לבדוק את השפעת הרסקיו את צריכה להיות בקשר עם המורה/הגננת, ולהשוות את תפקוד הילדה ביום שלקחה וביום שלא לקחה (עדיף לתת לה לפחות שבוע רצוף). בהצלחה.

אבחון במרפאת קשב,הוא בדיוק מה שנדרש

תוכלי לציין איזו מרפאת קשב ונוכל להביע דעה מניסיון אישי אולי. לגבי רסקיו ודומיו- הם מרגיעים- אינם משפרים את הקשב!!אינם במקום טיפול תרופתי. ריטלין- אינו כדור הרגעה ואינו מרגיע. אך אם את/ה ADHD/ADD ונוטל ריטלין- הוא משפר את הקשב, פורץ את החומה במוח והקשיים נעלמים למס' שעות- אז באותן שעות אתה מרוכז, נקי בחשיבה, יעיל ועל כן גם - רגוע יותר בד"כ.

למעלה