אבחון ואבחנה

abashel13

New member
חחח

אני מבין שברגע בו האבחנה, אבחון, הערכה אותה את מציעה העלתה בדיון הסתייגויות החלטת לאבחן את הפורום כלא ראוי...

ובעיקר זקוק לגבולות, מחיקות והערכות שיפוטיות שהן כלי אבחנה מבדלת....

בתור משתתף בפורום הלא ראוי הזה

עליי לומר לך בכנות שהורות לילד אוטיסט עשתה אותי לבעל ניסיון בלא מעט מאבחנים שהיללו את יכולת האבחון שלהם ואת מקצועיותם

יחסית ללקויות שהמציאו לבני ולא היו לו.... משל בני זקוק למומחיותם ובטח אני שלא קראתי אף אחד מהספרים ומאין סוף המאמרים

שכתבו עמיתיהם אבל פה ושם הייתי ליד בני ראיתי את מכלול התנהלותו.

במובן הלא מקצועי כל הורה הוא מחנך ואם לא יעשה את ההבדלות

הדרושות באופן אינטואיטיבי ומספק היכולת להיות בקשר יעיל עם צאצאו לא ממש תתקיים...

ומתוך המציאות בה הילדים האוטיסטים מתקיימים ומקיימים איזושהי אינטרקציה עם משפחתם

סביר להניח שהאבחנות המשפחתיות הן יעילות לא פחות מאלה המקצועיות.

הפורום נועד לטעמי להרחיב את ההבחנות ע"י שיתוף בעיקר בצד הלא מקצועי ולא לשם הדרכת הורים

בסבכי התיאוריות האבחוניות כי לי/לנו כהורה לא חשובה ההגדרה המקצועית או המומחיות הסטטיסטית אלא

הרחבת אופק הדדיות עם בני אם כי אני די שבע רצון מהדדיות הזאת כפי שהיא.

lavendula

New member
העוינות היא קודם כל כלפי היהירות

שנוטפת כמעט מכל הודעה שלך בשרשור הזה.

אין לי תרופה ועצה נגד רעל

טוב. אני לא מעוניינת ליטול חלק בדיונים כאן. אין כאן דיון מקצועי ואין כאן תמיכת הורים, יש כאן דברי בלע ורוע ובעיקר היעדר מהימנות. חשבתי שאוכל להסביר אי-הבנות שנתגלעו - כשפרסמו עלי דברים פוגעים במתכוון. נוכחתי שיש כאן כוחות נבצרים ממני ואין לי רצון להיות כאן. אני מקווה שמנהלת הפורום תדע לשמור על ההגינות בהמשך.

נסיון שלא צלח

שלום רב,

אני מבינה שאת כועסת משום שלא קיבלת ממני תשובה לה ציפית. בדרך-כלל, כאשר השאלה מחייבת לדעתי מידע ודיון אישי - אני ממליצה על התייעצות אישית, ולאו דווקא אצלי. אני מצטערת אם נפגעת, אבל לא מוצאת בכך סיבה לעויינות ולהשמצות שמצאתי כאן בפורום. אני משיבה על שאלות שעולות כאן ונוגעות בי, אבל מבקשת ממי שרוצה לפנות אלי אישית ולא כאן בפורום הזה, שאיני מעוניינת להשתתף בו, אבל ראיתי שיש סיבה לבדוק מה מתחולל פה בענייני ונעשה ללא ידיעתי. מ-עו-לם לא אפשרתי דיון מסוג זה והשמצות בפורומים שלי, מחקתי הודעות או פניתי אל מי ששמם עלה וביקשתי את תגובתם. גם במקרים כאלה - מחקתי כשהתבקשתי. צער גדול וגם נזק נגרם מהערוב הזה בין משמיצים ומוציאי דיבה ועבודה מקצועית. יש הבדל גדול ומשמעותי, ונהלים וחוקים שמגנים על אזרח מהשמצות, ויש מי שלא מבין זה בתמימות או בעניין אישי. חבל.

kagome10

New member
להביע עמדה - כן

לפרסם - לא.

ואני זוכרת איך גור נמחק על הרבה פחות מזה...

schlomitsmile

Member
מנהל
היא מביאה כאן עמדות שלה נכון ששמה ומקצועה מופיעים כאן- זכותו של כל גולש לבחור בכל ניק
ולהוסיף לחתימתו התפוזית כמעט כל דבר.
לא נמחקו מעולם הודעות על דברים כאלה, להיפך- הוצע להעזר בחתימה התפוזית.

kagome10

New member
כאשר באה אשת מקצוע

ומציעה ללכת לייעוץ אצלה זה נראה לי פרסומת עצמית ברורה, וכשכל התוכן שיא מביאה זה להפנות למאמרים ולהשמיץ את מי שמבקר אותה - אני רואה בזה טעם לפגם. בפורום אחרים שבהם אני נמצאת לרוב מוחקים הודעה כזו.

kagome10

New member
חוץ מההודע ההראשונה, מה היא הביאה?

לרונן - לא ברור לי מקור דבריך השוטמים, אבל אתה מסתכן בהוצאת דיבה והסתה.

לא אגיב על לעז ושנאת תם
מי שמעוניין יוכל למצוא אותי בפורומים שבהנהלתי ובאתר הבית שלי

אני תוהה על פשר העויינות
ומשתאה נוכח האפשרות של כל פוצה פה להסית נגד מי שאינו מוכר וכשהזמנתי לכאן במקרה - מצאתי, לתדהמתי, דיון מתמשך בכישורי המקצועיים, של אנשים שאינם מוסמכים, אינם מוכרים לי ואינם בעלי מקצוע ראוי לחוות דעה מקצועית. אני חוזרת ומבקשת מהנהלת הפורום הזה לדאוג להגינות ומהימנות אם בחרתם להעלות כאן את שמי, או לאפשר דיון בשיטתי.

אלו הם איומים ברורים על מי שמעז לצאת נגדה. האם לגיטימי לאיים?

האמת? היא אכזבה אותי קשות

למרות הביקורת עליה דווקא קראתי לא מעט אותה.... וחשבתי על הזדמנות לדון איתה בגישה שלה.
כנראה שלא הפסדתי כלום.

arana1

New member
חבל

כי אני באמת הייתי מעוניין בדיון פתוח וענייני עם פסיכולוגים ומעניינים לגבי התפישות שעומדות מאחורי מה שנחשב לאבחונים
פרוטוקולים ותקנות פחות מעניינים אותי
ביחוד שאני לא מאמין שהגברת המסויימת הזאת באמת צריכה פרסומת
המון אנשים כאן מפנים אליה ופונים אליה בכל מקרה

ענתנוי

New member
מצטרפת....

באמת חשבתי שיש מקום לדיון פתוח וענייני, אבל כנראה שבכל זאת הכוונה הייתה רק פירסומית ולא "דיונית"....

למעלה