אבחון גרפולוגי

sneakers

New member
רונית, יש לך כתב מאד מעניין

היש באפשרותך לצרף ציור עץ - יעזור קצת לעמוד על מהות בעיתך.

רשמים לא מחייבים

הדרייב הרגשי לא עקבי ומתמיד ואפשר שאת נעשית מוקדם מדי, ואולי בשל 'קטנות' חצויה בעמדתך בהקשרים חברתיים רגשיים ותחושת אי שביעות רצון מתחילה להקיף מוקדי שיתוף רבים, ואולי, קירבה תכופה ותובענית מדי נעשית מעיקה ומפריעה. ערנית, מבחינה ובעלת טביעת עין ואבחון.. מועילים יותר לגבי מצבים כלליים וייעוץ לאחרים מאשר לגבייך. יתכן שאי נחת וחיפוש שינוי בהקשרי קריירה וסיפוק נובע ומתחבר עמוק מכפי ידיעתך למישור הרגשי זוגי ולעבר המשפחתי. לזכותך שיפרת רגישות לפן האנושי, רגשי, טיפולי ברקע וביחסי פנים, משפחה, ומחוות יחס, הערכה ותשומת לב אך עדין את את זקוקה לתזכורות, ואולי דוקא משום כך את מגלה רגישות יתר לליקויי יחס, גישה וניכור כאשר את מזהה זאת אצל אחרים. נראה שאת קולטת פיסות מידע ודקויות ועושה שימוש מועיל באינטואיציה ורעיונות לצד ההיגיון ותהליך חשיבה סדור. רשמים בלבד ואם שגיתי או פגעתי מראש התנצלותי.

רlנית

New member
אודי תודה רבה על הניתוח

קודם כל אין מה להתנצל ! אפשר להגיד שקלעת. צדקת לגבי יכולת אבחון, ייעוץ לאחרים יותר מאשר לגבי. גם לגבי הרגישות ומה שאמרת לגבי רגישות יתר הוא נקודה למחשבה בשבילי. גם לגבי אינטואיציה והגיון זה די מדוייק. לא בטוחה שהבנתי את החלק הראשון של דברייך - מה הכוונה נעשית מוקדם יותר? אני אמוציונלית זה נכון, לזה הכוונה? מוקדי שיתוף רבים - הכוונה לתחומים שונים בחיים?

נניח 'מתקררת' כאשר נדמה לך שאין

הדדיות וסימטריה בהקשר הרגשי ( יחס, תשומת לב, רגישות, התחשבות ) מה שמביא את מה שהתחיל כתקווה ועם פוטנציאל לדרגת אדישות והתקררות. יש לי בעיה לדון על כתב ולהשיב על סמך רשמים, כשבעצם אינני יודע מעבר לאותם רשמים. מוקדי שיתוף - כשאין כימיה רגשית פתאם מגלים גם אי ראיית דברים עין בעין גם בתחומים לכאורה לא קשורים.

כי19

New member
שלום רונית.כתב ידיך מראה על בחורה

אינטליגנטית ומבינה מאוד עניין ואף חכמה. אני רואה בכתב ידיך שילוב די מוזר של הרבה בטחון עצמי פנימי,כלומר את מרגישה שווה מעניינת ועם יכולות הצלחה.אבל מצד שני אני מוצא אצלך הרגשת מצוקה די חזקה ורצון לברוח מהעבר שלך(לא כל העבר אבל תקופות ודברים מסויימים שמאוד מציקים לך עד היום)אולי זה משהו שקשור לבית. את ממורמרת בתוכך ואף הגעת למצב כרגע שאין לך מספיק אמונה בשינוי הדברים שמציקים לך,כלומר הרגשה פנימית של חוסר מוצא חוסר תקוה לשינוי.וזה מרפה אותך מלנקוט צעדים פעילים ומרחיקי לכת בכדי לשנות ולחלץ עצמך ממה שאת תקועה בו. את דיפלומטית ומנסה ליצור רושם טוב עם הבאים איתך בקשר ואיכפת לך איך את נתפסת ונראית בעיני אנשים.ככה מסדרת עמצך טוב טוב לפני כניסה לאולם או מקום חדש. מה דעתך?

רlנית

New member
ואו זה ממש אני בתקופה הנוכחית,

לגבי ההרגשה הפנימית שתיארת, מדהים שאפשר לראות את זה מכתב היד. גם הדברים האחרים שתיארת מדוייקים למדי, מאד מרשים! אני לא יודעת לגבי הרצון לברוח אבל הקונפליקט בין בטחון עצמי מצד אחד לבין משהו פנימי שמציק, שלא ברור בדיוק מה המקור שלו, הוא בהחלט קיים.

רlנית

New member
כן, אני מבינה אבל האינטרנט לא מאפשר

יותר מזה, נכון? עדיין אני חייבת לציין כי הניתוח שלך מדוייק למדי.

רlנית

New member
ציור של עץ

זה גם בקובץ pdf אם מישהו יכול להמיר לקובץ רגיל של תמונה אני אשמח.

כי19

New member
כן רונית.העץ שוב עולה התמונה של

הרצון לצאת ממצב קיים ונחיפוש אחר משהו אחר(עצם זה שלא מתייאשת ומחפשת,זה כבר משהו חיובי מאוד.ובאמת אל תרפי). העץ מראה על איזשהו חוייה שעבר תקופה או עניין מסויים בלתי פתור מבחינה רגשית.אני רואה גם הרבה דאגה בעץ,כלומר לא פחדים אלא יותר דאגה כמוקה והמון מחשבות למצבך.קשה למקד באיזה תחום הדאגות שלך אבל הם קיימים ובצורה שגורמת לך לאזלת יד מסויימת(בעיקר בהרגשה). רואים בציור של העץ,שאת אוהבת סדר ודברים מאורגנים בצורה טובה.גם יוכלת התארגנות טובה מבחינת זמן ומקום,כלומר שאת יודעת היטב לעמוד במחייביות ומשימות שנותנים לך או שלוקחת על עצמך. מה דעתך רונית?

רlנית

New member
הכל נכון - לגבי חוויה או עניין לא

פתור אני באמת לא יודעת. הרצון לצאת ממצב קיים, אזלת היד - מדוייק. זה בעיקר מתייחס לתחום המקצועי אבל אני מניחה שזו תחושה קיומית רחבה יותר. לגבי סדר וארגון ויכולת התארגנות - מדוייק. לגבי עמידה במשימות בגדול נכון, תחושת אחריות ומחוייבות גדולות מאד אך לאחרונה עקב הדברים האחרים שמעסיקים אותי אז יש גם דחיות (אך לא בריחה מאחריות).

כי19

New member
לדעתי המקצוע הוא העניין המרכזי אך

ניצנים לכך כבר ראיתי בכתבים של 2003 אפילו.לכן ללא ספק שיש משהו אישיותי של רכות יתר ונטיה להססנות מסויימת בתנאי תחרות ולחץ. עכשיו תוסיפי לזה את העניין שאת לא מרוצה מהמקצוע שלך(ולא משנה הסיבה)זה תוצאה להיכנס לדיכדוך ותקיעות בחיים האישיים.

sneakers

New member
כתב היד + ציור העץ

משדר חוויה בלתי נעימה אולי אפילו טראומטית שחווית עם דמות האב בסביבת גיל הבגרות שלך וביקורתיות רבה כלפיו בהווה. את מנסה להדחיק ולהשכיח זאת אבל משום מה נראה שאינך יכולה להשתחרר מהמועקה הזאת. יתכן ומקור בעיתך העיקרית איה נעוצה כל כך בעבודה אלא בהשערה שהעליתי כאן. מבחינת מקצוע הייתי אומר משהו בתחום המספרים. ראיית חשבון למשל היה מתאים קצת יותר לכשורייך. עד כאן הרהורים מהתרשמות מהירה מאד ובלתי מחייבת.

רlנית

New member
sneakers תודה יש משהו בדברייך לגבי

דמות האב אם כי לא הייתי אומרת חוויה טראומטית זה משהו כללי יותר שחשבתי דווקא שהתקדמתי לגביו במהלך השנה האחרונה אך יתכן ועוד ישנו שם משהו. אם זה קשור למקצוע קשה לי לומר זו נקודה למחשבה. לגבי ראיית חשבון דווקא מספרים מעולם לא היו התחום החזק שלי (-: אני יותר בעניין של מילים...

sneakers

New member
האם את יכולה להרחיב מעט

במהות היחסים הבעיתיים אם האב. לגבי המקצוע את צודקת. לא התעמקתי כלל בנושא. האמת שמנקודת המבט של הגרפולוג הייתי מעוניין לעמוד תחילה על הבעייתיות הנ"ל.

למעלה