אבחון אצל ילדים

• פותח הנושא naf9
  • פורסם בתאריך

naf9

New member
אבחון אצל ילדים

שלום לכולם בעלי מאובחן או סי די, ומתמודד עם זה כבר הרבה שנים בעזרת טיפול תרופתי, ניתן לומר שהוא לא מתעסק עם זה בכלל יותר חוץ ממרשמי התרופות. לי יש תחושה שבננו בין השלוש מראה סימפטומים של התנהגות כפייתית, אך כשבעלי שאל את הפסיכאטר על כך הוא ביטל זאת לאחר יד, מכיוון שגם בעלי לא מעמיק בנושא אשמח עם מישהו יוכל לספר לי מאיזה גיל ניתן להבחין בתופעות, ואולי עם מי ניתן להתיעץ? בעלי סבל מכך כלכך בתקופת ההתבגרות שהוא די מדחיק תודה

אמא11

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה לפורום../images/Emo13.gif

במפגשי ההורים שמתקיימים אחת לחודש, יש הורים לילדים צעירים מאד. למשל אמא לילדה שמטופלת מגיל 5. כך שכן, יש גם OCD מגיל מאד צעיר. מצד שני אני יודעת (ממש ידע בלתי מקצועי) שכל ילד חווה, בגילאים קטנים, הרבה מאד הפרעות או תופעות פסיכולוגיות כחלק מההתפתחות. כאילו כל ילד חווה OCD בגיל מאד צעיר כשלב בהתפתחות. לצערי איני יודעת לפרט ובאמת היום בערב, כאשר קצת אתפנה, אוסיף כזו שאלה בשרשור של דר' אורינג. אולי כדאי גם שתעתיקי גם את שאלתך זו לשרשור . אני כותבת לך את מס' הטלפון שלי במסר, תתקשרי אלי . יש לי רעיון עם מי לקשר אותך שתעזור בעצה מוסמכת יותר . יום טוב תמי

מיקה 1212

New member
אצלינו התופעות התחילו בגיל צעיר מאוד

בני היום בן חמש ובדיעבד אני יכולה להיזכר באובססיות (אז לא היו טקסים) מגיל שנתיים- שנתיים וחצי. נכון להיום אנחנו (ההורים) מטופלים ב CBT כחלק מהדרכה הורית ולמעשה אנו מטפלים בו (חשיפות איטיות וכו'). ה או סי די של בני כרגע בשלב מאוד התחלתי ולכן הפרוגנוזה טובה. לטענת המטפלת שלי יש חשיבות מאוד מאוד גדולה באבחון ובטיפול המוקדם.

למעלה