אבחון אוטיזים

אבחון אוטיזים

גם אני חשה מאוד נבוכה כשאנשים לא מאובחנים כראוי. אנשים אלה עלולים לקבל טיפול לא נכון שרק יכול להעצים את הבעיה. איש זה יכול להפסיד דברים רבים בחיים והנזק רק יכול להיות רב. לא כל אחד עם חלק מסימנים שאולי מראים על אוטויזים כמו חוסר יכולת לדבר בגיל המתאים הוא אוטיסט. מחקרים רבים הראו שילדים אלה הם בכלל אוטודידקטיים. ילדים אלה הם חריגים מאחר שבגיל שלוש ילד לא מסוגל לל מד את עצמו לקרוא אך יש לכך הוכחות.

arana1

New member
זה נכון מאוד

חלק גדול מהאספים הם אוטודידקטים
גמני לימדתי את עצמי לקרוא עוד לפני גיל הגן וגם לתכנת ולצייר ולפסל ושפה זרה ומדע למדתי ואני לומד רק לבד עם עצמי

יש כאן משהו שהוא מעבר לאוטודידקטיות שאצל הרבה אנשים המאובחנים כאוטיסטים התחושה של תהליך הידיעה וההכרה והלימוד היא מאוד אינטימית ופרטית ואישית ולכן לא מתאימה לרעשנות הנרקסיסטית וחסרת ההבחנה והרגישות של סביבות לימודים פרונטליות
זו גם הסיבה שאוטיסטים צריכים ויכולים ללמוד ולהתקדם בעיקר בסביבה של אחד על אחד וגם זה צריך להיות עם מישהו שדומה לבן אדם

מה שנחשב לטיפול הורס בדיוק את הדברים הכי חיוניים להישרדותו הנפשית והפיזית של האוטיסט כי הוא מתייחס רק להבדלים בינו לבין מה שנחשב בטעות לאדם נורמלי

בכל תחום יש שגיאות והן יכולות להזיק.

ואם בן אדם עובר בטעות ניתוח לא נכון? ואם בן אדם מפקיד, בטעות, כסף בחשבון לא נכון?

משתדלים וצריך להמשיך ולהשתדל שלא לשגות.

arana1

New member
ולכן חשוב להזכיר ולהסביר איפה ואיך ומי טועה

תגובה שאומרת שככה זה ונשתדל שזה לא יקרה לא מוסיפה כלום להפחתת הטעות ולניפוי השגיאות
תגובה שמנמקת למה ואיך ואיפה מתרחשת טעיות עוזרות למנוע אותן

אגב
כל תחום האוטיזם הוא שגיאה אחת גדולה

אני ממליץ לכל מי שיש לו חשד הכי קל באבחון שלו

ללכת למאבחן נוסף כדי לקבל דעה שנייה. הנה, אמרתי מה לעשות.

(לגבי עריכת הניתוח הלא נכון, יש פרוצדורות שלמות של בדיקות ובדיקות חוזרות שמורידות את אחוז השגיאה. עדיין יש שגיאות ולכן עדיין משכללים את הפרוצדורות).

arana1

New member
אני ממליץ בעיקר להפעיל את הראש והאינטואציה

פשוט לחשוב לבד,
אני יודע שאנשים לא ממש רגילים לעשות את זה אבל התפישה שלפיה המאבחנים הם אלה שיודעים הכי טוב היא מאוד מכשילה ומטעה,
אבחונים זה טוב בשביל לקבל עזרה מהמימסד,(במקרה שצריך חתימה של דוקטור על הפתקה)
ולא בשביל החלטות ובחירות עקרוניות בקטע של עתיד הילדים או מהותם או זהותם

למעלה