אבזץ, בא שניה.....

מני3

New member
זה נראה יותר כאילו כתבת את השם

אבל שכחת להחליף ב-shift+alt את השפה. וכך ניק חדש/מוזר בא לעולם. זה קורה, אתה לא צריך להתנצל .

אבזץ

New member
אברקדברה../images/Emo57.gif

חברה תהיו חזקים, זה עתה נגלה אלי בהקיץ רזיאל המלאך ומסר כי "חורבן קרב וחרב", זהו רמז גדול על תחילת חירוב העולם- כמו שנאמר בספרים הקדושים "והיה בעת ההיא והשיבו את אשר הביאו", מעפר באו ולאן ילכו!? אוי מה היה לנו שכה עלה בידנו לראות בעינינו את שאמרו רבותינו. חיזרו בתשובה עוד היום גדול! <אבצס אבסטרקטי>

Le Fay

New member
שמע, אנ'לא יודעת מאיפה אתה באת

אצלי בעברי הקדום לא היה שום עפר!

Le Fay

New member
בחינוך הציוני אנחנו העוף

שנולד מהחול (רק חול וחול, בליווי טמבורין ולא דרבוקה).

בום טשאקאלאקא

והנה השאלות/תמיהות שלי:
אם יגידו לך שאתה יפה, האם תאמין לדובר.
אם מישהי תגיד לך שהיא אוהבת אותך, האם תאמין לה או תחשוב שזה בלתי אפשרי.
האם אתה רוצה להיות מלך (במין סדו-מזוכיסטי) במיטה. יש לי עוד שאלות אך משום מה נשכחו ממנו ברגע זה...

אבזץ

New member
נועמקע, הגיטע קעשא!

זריקה ראשונה : יופי הוא דבר יחסי שלא ניתן לכימות(להבדיל מחום, כוח וכו')לכן אאמין בלב שלם לדובר הנכבד- כשם שאאמין לשאר דברותיו. זריקה שניה : אאמין לה בלב שלם, כשם שהאמינו אבותינו בביאת משיח צדקינו אמן, ובתנאי שתעמוד בדבריה ותקיים את המצוה בהידור ובכוונה שלימה. זריקה שלישית : לא משנה איפה אתה תמיד עדיף להיות מלך, ובמחשבה שניה עדיף לקבל מכות מאשר לתת אותן "די לאלימות"!!! בכל צורה ובכל מצב אלימות היא פשע!!!

מוטלה1

New member
למה השארת לי הודעה מטופשת בתא קולי?

1) אתה אוהב קרעפלאך? 2) מה המהירות המירבית שהמכונית שלך יכולה להגיע? 3) שקלת פעם להתאבד? 4) אם כן, למה לא עשית את זה? 5) אם לא, למה לא חשבת על זה? 6) איזה ריח של סבון אתה הכי אוהב ? 7) למה? 8) מה הספר האחרון שקראת ולא אהבת? 9) אתה מגדיר את עצמך בתור נורמלי? 10) נכון משעמם לך? 11) אתה מתכנן לשנות את השם הפרטי שלך? 12) אם כן, לאיזה שם ? 13) כמה שעות ישנת הלילה? 14) מה ההנאה הכי גדולה, לחטט באף או באוזן?

אבזץ

New member
לקיים הנאמר- ענה כסיל כאולתו !!!!

אענה לך מוטלה יקירי דבר דבור על אופניו, ככתוב- חנוך לנער ע"פ דרכו. 1. "ומפרי העץ" אשר בתוך הגן אמר אלוהים לא תאכלו ממנו ולא תגעו בו פן תמתון (בראשית ג/ג) "ומפרי העץ" בגימטריה קרעפלאך. 2. כמניין "ימי למך", בגימטריה. 3.4. לא! 5. כאגוצנטרי אם אתאבד הרי העולם יושמד, וזה יותר מדי בשבילי. 6. מה זה סבון!? לא חבל על הכסף!? מה רע בדג מלוח!? לשיער הראש אפשר להשתמש בשמפו -שמן זית. 7. קצת נטוריזם. 8. דפי זהב - של גוש דן והמרכז. 9. "נורמלי לחלוטין". 10. בטח, אם היה לי מה לעשות הייתי כאן!? 11. איזו שאלה זו!? בוש לך! 12. הרב אבזץ שליט"א. 13. 6+6, חייבים להקפיד על פקודות מטכ"ל. 14. אני לא מאמין, מה אין לך ישבן!?

טייערע אבזץ

1) מי אתה בכלל ? 2) מה המצב איתך ? 3) מתי למדת בפעם אחרונה א גיט שטיקעל שפת אמת ? מתגעגע לזה ? 4) במהרה כשיבנה המקדש , מה אתה מעדיף להיות (אם היה יכולת לך לבחור) כהן הדיוט ? לוי ? או אולי הכהן הגדול ? 5) מצוות אכילת קדשים (בזמן המקדש) הוא חובת גברא ? או חפצא ? ולמה ? (תענה בהרחבה ) 6) לגבי מיתוס: אטלנטיס לאיפה נעלמה אטלנטיס ? האם יכולה יבשת שלמה כך סתם ביום בהיר אחד להעלם? האם ניתן לתת הסבר הגיוני לטביעתה ושקיעתה של תרבות שלמה? הייתכן שתחת מימיו הסוערים של האוקיינוס האטלנטי שוכנות הריסותיה של אגדה? ובהזמנות זאת תודה על הטרעמפ מבית של נועם בחול המועד סוכות לירושלים (זוכר?) (ביחד עם אבידדון היקר ) ולדברי התורה -פנינית של פשת אמת-חידושי הרי"ם על הדרך

ישראל

האם אתה מרגיש איזה קשר לחסידות גור מכורתך? האם יש דברים טובים שאתה יכול לגלות על החסידות הזו? למשל,על צורת הקשר בין בני זוג.

אבזץ

New member
כפרה, עיניים שלי.

סוד כמוס אני חושף לך עכשיו "בגור עושים את זה עם סדין", אולי? הקשר היחיד שקיים בין בני הזוג הוא סקס. כל קשר אחר אסור שהרי שאמרו חז"ל "אל תרבה שיחה עם האישה" ק"ו באישתו וק"ו בחסיד גור... דברים טובים אסור לי לגלות, סוד כמוס הם ורק הרבה יודע אותם. שמעתי פעם כי גם זקני החסידות יודעי סוד הם.

אבזץ

New member
משכיל לדוד(מאמריקה)בהיותו במערה!?

1. מי אני בכלל!? שאלה שאני שואל את עצמי 8640 פעם ביום. 2. חייל משתחרר לאט אבל בטוח. 3. איך בין העם הארץ איך לרענן נאר חומש מיט רש"י. ממש לא! 4. כהן הדיוט נשמע לי קצת אידיוטי, על לוי יש יותר מדי בדיחות (בכנסת), וכהן גדול קצת גדול עלי. 5. דא ודא אחת היא (עיין שם). 6. חחחח... אתה מנסה להוציא ממני מידע מסווג, נראה לך שתצליח?! תזהר ממני לפני שאעלים גם אותך. מכיוון שבקשת הכינותי מראש שטיקלא שפ"א לכבוד פורים : "איש יהודי במדרש יחידי. כי הקב"ה מקדים רפואה למכה. ומאחר שהי' המן רשע עריץ שרצה בכחו להשמיד כל היהודים. הי' מוכן בזה הדור איש יהודי וצדיק שהגין על כל הדור ובכחו קיים את כל בנ"י." (שפ"א תרמ"ה) בהזדמנות זו אודה לך על הכוס קווע במלון, תזכה למצוות!!!

השאלות שלי ../images/Emo9.gif

1. האם אתה מאמין שלר' גודל אייזנר היה גילוי אליהו? 2. האם זה נכון מה שמרכלים עליך שאתה סוציומט ואנטיפט? 3. האם אתה מאמין שיש בחורים בישיבה קטנה שלא מאוננים? 4. האם תמיד הקפדת על שמירת העיניים במקווה?

אבזץ

New member
כבר לא רואים בכוכבים?!

1. לא! אבל אני מאמין של-ר' אליהו היה גילוי אייזנר. 2. הכל שקר! אנשים רעים, קשה להם להבין שיש אנשים שאיכפת להם מעצמם. 3. ח"ו ישראל עם קדושים רק לפעמים צריך להחזיק הקושי ביד למען יקל. 4. לא היה לי זמן לשמור עליהן, הייתי עסוק ברחיצת הגוף לכבוד שבת.

אבזץ

New member
היום יותר מתמיד מסוכן לענות על זה..

תשאל את עורך עיתון השבוע, אם הוא עדיין חי. חיות הקודש!!!

למעלה