אבזץ, בא שניה.....

Le Fay

New member
עד היום, טפו, טפו, תמיד זכיתי לפחות

בהזדמנות שניה (אל תידג, הטפו-טפו לא תיבל את המחמצים). אתה לא?

אוקיי, השאלות שלי.

1. למה לא השתתפת איתי בביזנס ביום חמישי? היינו משתפים פעולה על המוצא ועושים כסף. 2. מה אתה הכי אוהב לאכול? 3. מה הכי לשתות? 4. מתי תחליף רכב? 5. מתי נצא שוב לביאליק? 6. באיזה גיל נכנסו בך מחשבות יציאה? 7. תסכים להתראיין לתקשורות? 8. מה אתה הכי חושב שאתה? חמוד/מקסים/מיוחד/חתיך/מתוק?

מוטלה1

New member
מתי תשתחרר מהצבא?

האם אתה מתון ללמוד משהו בזמן בקרוב (מעבר לבגרויות)? ואם כן, מה?

אבזץ

New member
מטולה !

מהצבא כמעט השתחררתי, או טו טו. מעבר לבגרויות אלמד לקח ואעשה טסט רביעי על אופנוע בתקווה שלא אצטרך להמשיך וללמוד...

אבזץ

New member
אלוהים אדירים כ"כ הרבה שאלות

1. אינני סוחר חד וחלק. ללא הבדלי דת, גזע, לאום. 2. צ'ולנט, לא קראת את כרטיס הביקור שלי? פעם היה כתוב שם "צ'ולנט" אגב שאר תחביבים. 3. מים. 4. לא אחליפו לעולם אלא באופנוע. 5. הכדור במגרש שלך. 6. על התקופה ההיא אין עדויות שבכתב אלא שרידים ארכיאולוגיים בלבד. 7. באופן כללי אין לי בעיה עם חשיפה, אני אפי' אוהב סטריפטיז. 8. על עצמי אני חושב בד"כ בשקט מתחת לפוך.

אבזץ

New member
אט לך! מילא להגזים אבל לשקר!?

1. חמוד ??? חחחחח... 2. מקסים? הוא לא אח של דוד לוי ? 3. "הוא נורא מיוחד" מאוד מחמיא לי... זה לא מסוג השבחים שאומרים כשאין מה לומר? 4. חתיך=חמוד. 5. מתוק? דווקא חסר לי סוכר! (סתם) 6. ליגה, ז'אנר, תדבר עממי! אני לא מבין אותך. והאיש אבזץ עניו מאוד...

שלום.

אבזץ קודם כל מאוד יכול להיות שבימים הקרובים אני מפסיק לעשן, כך שבפעם הבאה לא תהיה לך בעיה להסיע אותי. אבזץ יש לי כמה שאלות: א. אתה מדבר לעצמך מול המראה לפעמים? ב. אתה מחטט בארונות שבשירותים של המארחים? ג. מה אתה עושה בצואת אף שהזדמנה לידך לאחר "אפצי" כשאתה בתור לרופא שיניים. ד. בממוצע כמה מדבריך הם אמת וכמה שקר. באיי

אבזץ

New member
נשמה, העישון מוציא את הנשמה!

ואחרי שירי הנשמה נעבור למחאה : 1. (בתשובה ל-א) היום קצת פחות. 2. (בתשובה ל-ב) נראה לך, אפי' לאנשים הקרובים אלי ביותר לא אפתח ארון בלי רשות. 3. (בתשובה ל-ג) ככלל אני אדם סטרילי הנזהר בהפרשותי -שלי כבשל אחרים, לכן אדאג תמיד להצטייד בטישו על כל צרה שלא תבוא. 4. (בתשובה ל-ד) יש אנשים שמאה אחוז ממה שאומר להם הוא שקר, ויש שאומר להם 100% אמת. ככלל אין לי בעיה לשקר כשצריך.

מ ס תלבט

New member
שבתאייייי ! !

באמת? נכנסתי רגע לכרטיס האישי שלך לבדוק אם זה באמת אתה, שבתאי מפסיק לעשן? וואלה, גדול. תשמע, אני כבר גם מתחיל לחשוב על זה. מה נשמע ככה אח שלי? >יש נטיה ליוצאים לומר שהם מפסיקים לעשן, בלי שזה באמת יהיה ככה?<

לא בסוף לא יצא.

היה סיכוי כזה שאני יפסיק לעשן, במסגרת התחיבות שלי, שלבסוף לא הייתי זקוק לה. חוץ מזה מה שלומך אתה? תהיה בקשר אני כבר מתגעגע נואשות, הבנתי שכבר השתכנת במעונך החדש, יופי יופי לך.

מ ס תלבט

New member
עוד לא, אח שלי.

אבל בקרוב בקרוב ממש, ואז נדבר מלא מלא, מבטיח. אז ביי בינתיים.

אבזץ

New member
אלך בדרך הסלולה, דרך כל הארץ...

מצבה קשה לי להבטיח שתהיה.

מני3

New member
זאת היית השאלה הכי שאלתית

בישיבה. "נו...מה יהיה איתך"?

Le Fay

New member
מה תהיה כשתהיה גדול?

1. יש לך תסריטים כאלה, של איך הכל יהיה כשתהיה גדול? 2. איפה אתה רואה את עצמך חי - במרכז עיר, על ראש הר, במדבר? 3. אם הכל אפשרי - באיזה תחום אתה בוחר לעסוק? 4. מה הכי מובן-מאליו כשאתה מביט קדימה: ילדים? שותפה לחיים? לימודים? קריירה? חברים? 5. חוצמיזה שאתה חמוד/מקסים/מבריק/חתיך/מתוק (הכל נכון) - אתה גם פרפקציוניסט? 6. מה יותר קל - לעבוד, להתחבר או ללמוד? 7. מה זה בשבילך לנוח?

אבזץ

New member
Le Fay את כבדה...

1. מנסיוני המועט למדתי שתוכניות ומציאות לא תמיד עולות בקנה אחד. 2. על ראש הר במרכז עיר. 3. חשמל-אלקטרוניקה. 4. לימודים. 5. כן, וזו הבעיה שלי... 6. לעבוד זה הכי קשה, כל השאר גם. 7. בקבר תהיה מנוחתי, שהרי אדם לעמל יולד. תודה שגרמת לי לחשוב על עצמי.

Le Fay

New member
נכון, לאללה... ושכחתי - מאיפה הניק?

והאם אתה עדיין חש איתו בנוח?

אבזץ

New member
אבזץ-

1. שורה חדשה 2. פסקה 3. כניסת הפסקה 4. בית (של שיר) כל קשר ביני לבין אבזץ הינו מקרי לחלוטין.

למעלה