אבזץ, בא שניה.....

סיטרא

New member
אבזץ, בא שניה.....

התבקשתי ברגעים אלה מהרובד העמוק של נשמתי להכריז על ידידי היקר והחשוב כ"כ לליבי מוהר"ר כמר אבזץ ירום הודו שליט"א כאיש השבוע.
מנהג זה לאחרונה כמעט ועבר מהפורום, אך חייב אני לרענן מנהג יפה זה כדי להרבות ששון ושמחה והחזיר עטרה ליושנה.
אם כן, אבזץ, אתה הוא איש השבוע, ומגיע לו מכמה סיבות: 1. הוא נורא חמוד.
2. הוא נורא מקסים.
3. הוא נורא מיוחד.
4. הוא נורא חתיך.
5. הוא נורא מתוק.
6. ועוד שבחים ותארים מלוא החופן מאותה הליגה ומאותו הז'אנר. בקיצור, אם לא הבנתם, אתם מוזמנים לשרשר כאן את שאלותיכם לאיש המופלא הנ"ל, פרסים פחותי ערך כלכלי אך בעלי ערך
רב למרבים בשאלות.

avidadon

New member
שאלות שאי אפשר שלא לשאול..

1.מה אתה אוהב לאכול? 2.האם זה נכון שאתה דלוק על הפיאסטה שלך? 3.מה החלום האחרון שחלמת? שאלות נוספות - ביממה הקרובה !

אבזץ

New member
דווקא אפשר לענות.. אקווה שלא יכאב

1. אני שונא לאכול! לא רואים? 2. דלוק על הלוק. אבל כל זה היסטוריה, קצת קשה לי לדבר על זה -אתה יודע הגשם, הכביש המחותחת, הרמזור האדום, החיכוך הנמוך בין הגלגלים לכביש והופס הלך הלוק (חלקית) ובנס נשאר הדלוק. 3. אין לי זמן לחלום, אצלי השינה היא עבודה מועדפת.

סיטרא

New member
היות ואני מכירך לפני ולפנים

אין לי הרבה מה לשאול, חוץ משאלה אחת, כשיצאת בשאלה, כמו איזה חילוני ידוע שאפת להיות ?

אבזץ

New member
הדבר האחרון שרציתי כשיצאתי בשאלה

הוא להיות ידוע. מצטער, השואו ביזנס/ שואו אוף לא עושים לי את זה. בילדותי המוקדמת דווקא היו כמה גלצניקים ששיעשעוני, מאז גם חדשות הן היסטוריה. את יוסי המורה לפיזיקה אתה מכיר?!

שאלות

כמה סוגי גשם יש לך?
מהי התנוחת שאתה אוהב להרדם בה?
מהו הדבר הכי תמוהה שיש לך בתיק?
למה אתה מתכוון להתחפש בפורים?
איפה תעשה את הסדר?
מה אתה יותר - נחמד /מקסים /מיוחד /חתיך /מתוק /שבחים ותארים מלא החופן מאותה הליגה ומאותו הז'אנר?
מכל האיברים בגופך שאתה לא יכול להגיע אליהם עם הלשון איזה הכי מתסכל אותך? >ספל חמאה בברכת שבוע טוב
<

sharkyM

New member
לעניין שאלה 2,

מוסיף : כמה סוגי שלג יש לך ? אכן זכור לטוב דוגלאס אדאמס באחד הקטעים השווים יותר שנכתבו !

אבזץ

New member
גזונדהייט. גשם של כוכבים.

כוכב ראשון. ויבש הנחל כי לא היה גשם בארץ. כוכב שני. אף פעם לא הייתי ער כשנרדמתי. כוכב שלישי. קונדום. כוכב רבעי. לאישה. כוכב חמישי. יהיה בסדר, בסדר. כוכב שישי. תקפה אותי אגרפיה. כוכב שבת. למה נראה לך שאני רוצה ללקק את הביצים שלי!? זו השמצה!

../images/Emo151.gif אתה ענק...

וואלה וואחד גשמים וכוכבים.. אין לתביעה שאלות נוספות, ואין לה מה להוסיף. (בעצם יש לי אחת, למה אתה לא רוצה ללקק ת'ביצים שלך, למה תמיד אחרים צריכים לעשות בשבילך את העבודה השחורה? לא שמעת על הפתגם העתיק אם אין ימיני לי מי לי ואם לא עכשיו אז מחר?!)

עוד אחת

אני יהיה קצת חודרני, במטותא ספר על הרגע המביך/העצוב/המתסכל ביותר שחווית, אתה יכול גם לספר על הרגע המאושר/המרתק/המדהים ביותר שחווית. או על שניהם. או אולי, אם היית משתתף במשחק אמת ושקר, מה היית בוחר לספר לנו בקטע האמת?!

אבזץ

New member
קצת מביך לומר שלא זכור לי רגע כזה

אני פשוט לא מנציח רגשות, מן בעיה שכזו תזכיר לי בהזדמנות לברר אצל הפסיכולוג מהיא. במחשבה שניה, הרגע המביך, העצוב והמתסכל היה כשנכנסתי לאולם חתונת אחותי בליל כלולותיה ולא פגשתי את אחי ואחיותי מלבד הכלה שקצת קשה היה להעלימה. כן פגשתי הרבה פרצופים שניבט מהם מבט תמיהה- מוזרה. במחשבה שלישית, הרגע המאושר היה כשפגשתי בשידוך עלמת חן אותה אהבתי ממבט ראשון וחשקתי בה בכל ליבי- עוד טרם השידוך. דא עקא הרגע העצוב לא אחר לבוא עם הוודע לי כי אינני לטעמה. ברשותך אשאיר משהוא למשחק. פתח בכד וסיים בחביות...

ברוריה2

New member
אופס, איזו התקלה על הבוקר..

אז ככה (השאלה מיועדת לחייל האמיץ אבזץ): לאיזו יחידה צהלית (מהבודדות שלא ניסית, עדיין) היית רוצה להגיע? או,האם תוכל לעמוד בתחושת ההחמצה? >ברוריה מסכימה עם שי בענין התשבוחות-רק את הפרצופים היתה מסדרת אחרת. אולי
<

אבזץ

New member
כבר שנים אני עומד בתחושת ההחמצה

אין שום יחי' שהייתי רוצה להגיע אליה כטירון, גדולתי מכל החסדים ומכל האמת... < העולם שייך לצעירים > ו-"ברצינות" סיירת מטכ"ל הייתה מספקת את הטסטוסטרון שלי.

ברוריה2

New member
שמעתי שכמה שרלטנים מציעים

"חומרים מעכבי חימצון"-מענין אותך לנסות? >העולם שייך לצעירים, לצעירים ברוחם ולאינפנטילים<

Le Fay

New member
אם כבר יש תחושת החמצה

כדאי להוסיף לזה כמה מלפפונים קטנים, אולי גם איזה שמיר וכמה שיני שום, לסגור בצנצנת ולשים על אדן החלון. לא?

אבזץ

New member
אפשר להפריע לכן בהחמצה?

אני שונא להחמיץ הזדמנויות!!!...

למעלה