אבו דני

אבו דני

שמתי לב לתופעה מציקה. אתה, בתור מנהל הפורום, צריך לפקוד אותו לעיתים הרבה יותר תכופות משאר המשתמשים... זו האחריות שלך לנהל פה את העניינים, לכתוב הודעות מעניינות וכו´. אז לא רק ששמתי לב שאתה בקושי כותב הודעות - גם הודעות שאתה כותב ועונים לך עליהן, לוקח לך הרבה זמן לענות בחזרה... לי אישית זה מפריע, אני לא יודעת לגבי האחרים. אפשר לעשות משהו בנידון?

אבו-דני

New member
אנרכיסטית יקרה

--- א. תודה על האיכפתיות ועל ההערה...אני עונה לך בכללי יען את כבר השניה שמעלה טענה לגבי הניהול וההשתתפותי בפורום...הרי לך כמה נקודות, לא שחלילה אין צדק בדברייך ברם יש פשוט מגבלה. הפורום נפתח לאחר שביקשתי שיפתחו פורום סוסים. דבר שני שמצאתי עצמי, היה כמנהלו...לא שזה מפריע לי אבל לצערי עדיין לא הגעתי למשרדי תפוז ללמוד את העניין לאשורו. לגבי רעיונות..כדאי להזכיר לך ולכולם כאן שמנהל אינו שוטר שמכוון את התנועה בפורום אני בדיוק כמוך רק עם כחול בעיניים ...אופס בניק ותו לא. אולי משתמש יותר בידע קצת יותר בחוש הומור, אבל עדיין כמוך. יש גם מנהלים שיש להם יכולת למחוק ולחסום גולשים. את האפשרויות האלו הס מלהזכיר לידי ..לא דמוקרטי ולא מוסרי.. ניצול של כוח לא תקין. מה נשאר? השתתפותי!..ובכן לצערי ניהול הפורום אינו פרנסתי ועליי לעבוד רחוק עד מאוחר לשלם משכנא ואפילו לעשות מילואים.. רוצה להחליף אותי?..במילואים!! יש לי או טו טו ....ב20 לאפריל. זהו אם תרצי לשוחח איתי אתן לך בפרטי את מספרי יום טוב לכולם אמן

הממ..

אני כמעט מרגישה רע על מה שכתבתי לך (אבוי לי.) אז קודם כל שכנעת אותי, בסדר. גם אם זה לא המצב האידיאלי, זה לא אשמתך. וכולנו צריכים לתרום לפורום הסוסים, אם הנושא קרוב לליבנו ואנו מעוניינים להביא אותו לרמות גבוהות יותר. ברגע זה הפורום על אש קטנה והוא דל משתתפים, לפי דעתי צריך להשקיע קצת בפירסום... אפשר לדבר על זה איתך? אולי אפשר להוציא מכאן משהו קצת יותר מכובד מיזה.. בכולופן, התנצלות. וזהו.. צור איתי קשר. אני

אבו-דני

New member
אנרכיסטית יקירה

--- אין צורך להרגיש רע...בחול המועד פסח אני אמור להגיע להנהלת הפורומים ללמוד מעט על עניין הניהול ומה ניתן לעשות בדבר משאלמד יותר מבטיח לחזור כאן לכולם ולטכס עצה מה לעשות הלאה. כל מי שבעל רעיון ומבקש להוציאו לפועל אני כאן עבור ההוצאה לפועל של הרעיון שיתבקש על ידי הגולש/ת כפי שנתבקשתי להחליף את סיווג הפורום לספורט אם זכור ..יען הפורום שייך כאן לכולם. שיהיה שבוע טוב

למעלה