אבו אל בנאת

אבו אל בנאת ../images/Emo68.gif

איך הייתם מרגישים לו הייתם בן/ת מין שונה מכל שאר האחים/ות- האם זה היה משפיע עליכם באופן אישי בצורה כלשהי
כיצד
האם זה היה משפיע על הקשר שלכם עם שאר האחים
ממליצה בחום לקרוא את הכתבה על אחים ממין שונה משאר האחים שנכתבה היום בעיתון "סגנון".

אני כזאת

בת בין שני בנים. איך זה השפיע עליי? זה הפך אותי לפחות מפונקת, המשפט הנפוץ ביותר שאני שומעת עליי הוא "את לא בת טיפוסית" אני תמיד מתחברת לבנים ביתר קלות ויותר כיף לי לבלות בחברתם.

h e n y

New member
וואו..כנראה שאני לא יכולה לדעת אף

פעם אהממ לא חושבת שיהיה איזשהו הבדל..אבל עם הייתי בת/בן יחידה בין בני מין שני בטח הייתי מפונקת יותר מימה שאני עכשיו

Smileey Girl

New member
אני חושבת שהיתי מרגישה קצת שונה

וקצת מיוחדת מכולם אם היתי הבן היחיד מבין בנות. כי בכל זאת,כמו אצלי בבית למשל,יש לי אח יחיד ביני לבין אחותי הוא גם האמצעי וגם הנשמה של אמא. בתור בן יחיד בבית היתי מרגישה האח השולט והמגן על אחיותיו (וגם אם הוא קטן מהן),כי תמיד הדמות הגברית מציירת כאחת עם יותר כוח ואומץ. כך גם אח שלי,הוא תמיד מגן עליי (טוב אחותי כבר נשואה כך שזאת לא דוגמא),אם זה בענייני גברים,כספים (הוא תמיד דואג שיהיה לי כסך) בקיצור הוא הבן היחיד בבית ומרגיש גם מיוחד. אמא שלי לא נחשבת כאמא מפלה,חלילה,אבל עדיין מורגש שיש לה משהו יותר חזק לבן היחיד שלה,אני מבינה את זה,הרגש של האם לבנה. בתור בת יחידה,זה משהו אחר,זה תשומת לב אחרת,כל אמא היתה בוודאי רוצה בת אחת,ואם היא באמת אחד ויחידה בין אחים בנים זה משהו אחר,זה קשר אחר ומיוחד עם האמא.

למעלה