"אבות ובנים"

"אבות ובנים"

בכל הסרטים של מלחמת הככבים אנו נתקלים באבות ובנים (אנאקין-לוק) מורים ותלמידים (קוואי גאן-אובי וואן) אבל האם לא שאלתם את עצמכם את השאלה שלדעתי היא הכי מעניינת ומרתקת בכל הסרטים: -מיהו אביו של אנאקין? בפרק הראשון, כאשר קוואי גאן שואל את שמי על זה, היא עונה לו שהיא לו יודעת מיהו האב... האם כך?!?!??!?!?!?!? (תשובה תבוא בהמך) נ.ב הודעה זו - מטרתה לעניין את גולשי הפורום, תשובתי תבוא בהמשך (מחר...)

pakapaka

New member
אבל..

קווי גון לא אמר שזה המידיכלורים שבגוף האדם שהיפרו את שמי וככה אנאקין נולד ובגלל זה הוא חזק ב"כוח" ?

La Gamba

New member
זה די ברור

אנאקין הוא ישו, ואימא שלו מריה הזונה (אעלק בתולה).

Z E R O

New member
אנאקין נולד ללא אבא!

"הכוח" יצר אותו. *נקניק-אי אפשר איתו ואי אפשר בילעדיו.*

המשך - "אבות ובנים"

אז, הוא נולד בלי אבא?!?!?!?!? לא! אולי אביו לא ניזכר מהבושה של שמי, לדוגמא: אני בטוח שלוק וליאה לא יזכירו לכל אחד שאביהם הוא "דארת´ ווידאר"... ולכן אני מסיק שככול הנראה אביU של אנאקין היה ג´דיי רשע ביותר לדעתי זה היה עוד בתקופה שיודה היה עוד צעיר 300 400 שנה... (חחחח...) ולכן, כאשר קוואי גאן ביקש לאמן את אנאקין, בהתחלה יודה לא הסכים, כי הוא ידע שאנאקין יכול ללכת בעקבות אביו כי הגנים עוד אצלו... ועכשיו אתם בודאי שואלים... "אז למה לוק לא הפך ל"שחור"?" כי, עוד פעם, זה הכל בגנים והגנים שלו "הפכו" לטובים ע"י התוספת מהגנים של פאדמה שהיא ה"טוב" ביותר. תגיבו בבקשה...

tuchi

New member
לא!!

אומרים באימת הפנטום בבירור שהוא נוצר ממידי כלוריאנים..או איך שלא אומרים את זה....

לא נכון בכלל!!!

קוואי גאן אומר ליודה: (אני מצטט): "ספירת המידי ק´ בגופו גבוה מאד, הגבוהה ביותר שראיתי אי פעם יכול להיות אפילו שהוא נוצר ממידי ק´." יכול להיות|סהדגש|

Master Yoda

New member
לא אומרים 100% אבל....

זה באמת כמעט בטוח... לא נראה לי שלאנאקין יש אבא... שמי לא הייתה משקרת ככה לקוואי גאן. "Who was his father?" "There was no father. I Carried him, I gave birth, I raised him... I can´t explain what happened"

למעלה