אבוריאז אמצע מרץ

100abrl

New member
אבוריאז אמצע מרץ

סגרנו באמצע מרץ 4 ימים באבוריאז ויש לי כמה שאלות:

1. מה הקטע שם עם החנייה ? באמת אי אפשר לחנות במלון ? מוזר כתוב שם שיש חניה במלון הדירות

2. האם יש תחבורה ציבורית אחרי הצהרים עד לאתר מהשדה בזנבה ? גם הלוך וגם חזור ?

3. האם יש חנות שם מומלצת להשכיר ציוד (מגלשיים ונעלים)? כמה עולה בערך ליום ?

4. כגולש די מתחיל (חופשת סקי אחת בשוויץ + 2 ימי חרמון ) האם מספיק הסקי פס של אבוריאז מורזין או שכדאי לקנות של כל פורט דה סוליי?

5. האם יש סיכוי שתהיה בעיה עם השלג ?

תודה

dfl

New member
תשובה מאבוריא(ז)

מבטאים את השם אבוריאה. ה-Z שם רק מטעמי בטחון שדה.
לגבי החניה, אי אפשר להכנס עם מכונית. בכלל. יש חניה פתוחה כמה מאות מטרים מהעיירה וחניה מקורה מעט יותר קרובה. עולה 70-100 יורו לשבוע.
יש כל הזמן הסעות מז'נב לאבוריאה, מהבוקר עד שעה די מאוחרת. חברות מסוימות נוסעות רק עד הרכבל של prodains שעולה עד העיירה, אחרות מגיעות למרכז המבקרים בכניסה. מחיר נסיעה הלוך ושוב - כ50 יורו. יוצא שמבחינה כספית אין טעם לשכור רכב.

משתי נקודות ההגעה צריך לקחת הסעה שעולה כעשרה יורו עד למלון. אפשר גם ללכת, אם במקרה המלון שלך קרוב. מעטים עושים זאת.

לגבי חנויות, כולן דומות. בחר משהו שקרוב למלון שלך ובצע את השכירות אונליין, זה כמעט חצי מחיר.

אשר לשלג, טעית בפורום. חפש "חיזוי עתידות" או "קריאה בקפה". בד"כ יש שלג במרץ, לפעמים אין מספיק, לפעמים חם והשלג לא טוב, לפעמים יש גל קור.

100abrl

New member
אבוריא

תודה תודה. האמת, הצחקת אותי! כמובן שכוונתי הייתה להבין אם בדרך כלל בתקןפה זו יש או אין שלג שזאת שאלה לגיטימית בעיני, לא ציפיתי להתחייבות חתומה

מאיפה ההסעות יוצאות ? תוכל לשלוח לינק לחברת ההסעות ? האם צריך להזמין מקום ? אנחנו רק שניים לא קבוצה

natyh

New member
בדרך כלל יש שלג בעונה זו השנה תצטרכו להתפלל

שיהיה קר מספיק כדי שהתותחים יעבדו הייתי שם בעונה זו ב 2007 אחת השנים הרעות ביותר ונהניתי כי האתר מצוין , והתותחים עובדים, אך תצטרכו לגלוש בזהירות רבה השנה ,מה שהציל אותי בתנאים דומים ב 2007 .

kubeb2112

New member
לפני עשר שנים (אולי יותר) חניתי למטה בחינם

אם מתקמצנים על לשלם חניה (אנחנו היינו חיילים באותה תקופה) אז עולים למעלה, פורקים את המזוודות ואחד יורד עד לרכבל למטה ועולה.
חניה חינם. לא נח אבל זול.
אני לא יודע אם זה עדיין אפשרי.

את האמת אנחנו עשינו הפוך כי פשוט לא ידענו. פרקנו למטה עלינו ברכבל , עשינו CHECK IN ורק אחרי יומיים גילינו שיש מגרש חניה

למעלה