אבוקסיס חוזר?!?!!?

Bull Shit

New member
אבוקסיס חוזר?!?!!?

כמו שהבנתי מקריאה חפוזה אבוקסיס שלנו התחיל פה ושם להתאמן קצת ואפילו דיבר עם גוטמן על חזרה לשחק.. מה דעתכם? יעזור לקבוצה לעלות ת'מורל? או יוריד יותר את רמתה?

Bull Shit

New member
בדוגרי

כמה שהוא ה-סמל של הקבוצה.. והוא שחקן באמת גדול והכל.. אני חושש שעבר זמנו.. איני יודע אם כבר הוא מסוגל לעשות כל כך הרבה למען הקבוצה.. אולי לעלות את המורל מקסימום.. לא.. אנחנו צריכים זרים צעירים.. חזקים.. טובים..

גם אני רוצה שיחזור../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

יוסי אומנם לא ישחק 90 דקות. אבל עד שיבוא מישהו להציל את הפועל.הוא ינהיג את השחקנים ויתן את הטון. אני בעד

כן עם יוסי חוזר

אפילו רק לשלושים דקות במשחק (מה שיקרה אם הוא יחזור במשחקיו הראשונים) הוא ישפר את מצבה של הפועל אם אבוקסיס חוזר, אפשר לשאוף לגביע

ירדן717

New member
../images/Emo31.gif עם כמה שקשה הדבר

הוא העלה במשקל וירד בכושר. אצל שחקנים מהאופי שלו עוד יותר קשה להשלים עם הפרישה. אני לא רואה אותו משחק, וגם אם כן זה לא יהיה זה..

אבן 11

New member
סבבה.

ירדן, נכון שהמשחק של הפועל בבלומפילד בשבת היה ראוי שיהיה משודר ביום ראשון בטלויזיה?

ירדן717

New member
לא יודע...

כדורגל משחקים משבת לשבת.
ביום ראשון יש לי תמיד בעיות להגיע.

just adiki

New member
לא נראה לי...../images/Emo31.gif

שינסו להחתים ולהחזיר לכושר באותה הזדמנות את גילי לנדאו ,שייע פנגייבויים, משה סיני, שלםו תקווה...
חסרים לנו כמה סמלים שהורגים את עצמם על המגרש בשביל הקבוצה. אני מוכנה לעשות מאבוקסיס קוסם ולהגיד שברגע שהוא חוזר לשחק הקבוצה תהיה בסדר, אבל עד שהוא יחזור לכושר משחק והכל או שזה יהיה כבר מאוחר מידי או שהוא לא באמת יעשה את ההבדל. שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה
היה חבל לי שגיא לוזון גרם לו לפרוש, הוא יכל להוסיף הרבה מאוד לקבוצה שלנו.

אני בעד.

הוא ייתן את הנשמה, ומישהו שראה את האימון- מסר לONE שהוא משחק טוב יותר מכל שחקני הפועל יחד. לא שזו כזאת בעיה, אבל מסתבר שגם ככה אין ברירה אחרת, ושהוא יכול לתרום את ה20-30 דקות שלו במשחק. סוגשל שלום תקווה [למרות שתקווה יש רק אחד], הוא יכול רק לעזור. חוצמזה, במצבנו, מה יש להפסיד? יאללה יוסי.

למעלה