אבוקדו

שרון 8

New member
אבוקדו

למישהי יש רעיון למרשמי אבוקדו? ו... יש לכן בית חמים וטעים...

ברוכה הבאה../images/Emo24.gifמקווה שתהני איתנו

מצטערת שאין לי מתכון לאבוקדו, אני אוהבת לאכול אותו כך עם מלח. עם קצת סבלנות יענו לך החברים. ערב נעים

מימי 1

New member
סלט אבוקדו קל ונחמד

קוביות אבוקדו קוביות ביצה קשה בצל ירוק קוביות סלומון מעושן לא להוסיף הרבה מלח בגלל מליחות הסלומון

שרון 8

New member
תודה../images/Emo9.gif

לא בטוחה שיש לי מה להוסיף לקליבריות שכמותכן.... אבל מודה שבתקופה האחרונה נהנית להתארח אצלכן... מרשמים נפלאים , תמונות מדהימות וסדנאות חבל'ז... לגבי האבוקדו גם אני אוהבת אותו כך... אבל יש לי כמות גדולה ורגע לפני שיתקלקלו חשבתי לשאול אתכן...

תתפלאי שגם ה"קליבריות" כמו שאת

אומרת, תמיד ישמחו למתכון חדש ודווקא מהצעירות. עוד מעט כולן יתפנו מהתבשילים לשבת ובטוח מישהי תיתן לך מתכון, בנוסף למתכון הטעים שקיבלת מ-מימי1.

מירבלי

New member
בבקשה מתכון למוס אבוקדו../images/Emo13.gif

מוס אבוקדו 4 אבוקדו בינוני (600 גר') מועכים במזלג. למעבד: 3 בצלים ירוקים (החלק הלבן ורוב החלק הירוק) חתוכים. חופן עלי נענע חתוכים. מפעילים בהפעלה הפסקה. מוסיפים אבוקדו מעוך ושוב מפעילים כמה פעמים. מוסיפים ¼ כוס מיץ לימון. 1 שמנת חמוצה. 3 כפות מיונית. 1/2 כפית רוטב טבסקו. ½ כפית רוטב סויה. מפעילים עד תערובת אחידה ולא יותר. מלח לפי הטעם. ממיסים 14 גר' ג'לטין ב – ½ כוס מים "ביין מרי" מוסיפים למעבד. שוב מפעילים לתערובת אחידה. לתבנית מצופה בתוכה בניילון עטיף. לצנן לפחות 4 שעות. להפוך ולהגיש. מקור המתכון: לא זוכרת

נירהמ1

New member
גואקמולי - קישור למאמר ומתכונים

במעריב, שאחד מהם הוא גואקמולי - סלט אבוקדו. יש שם מתכונים מעניינים. שווה לראות!

למעלה