אבוני.

אבוני.

שלום לכולם וערב טובבבבבבב אני חייב להיות כנה ולומר לכם שאחת הסיבות שאני רואה השבט זה אך ורק בגלל אבוני. חח לא לא לא....אני לא חרמן חחח... אני פשוט אשכרה אוהב אותה.. היא יפה, היא שחקנית טובה, היא קאליברית, היא רצינית, וגם בראיונות שיש איתה ביו טיוב אי נישמעת ממש בחורה עם ראש על הכתפיים ואני נורא אוהב את האופי שלה. היא פשוט מושלמת ואני אשכרה אוהב אותה. בקיצור, הייתי רוצה לשמוע מכוווווווווווווווווווולכם, מה דעתכם על אבוני, על איך שהיא ניראת, על האופי שלה בסדרה, המשחק שלה, ואפילו לדמות שלה. פשוט תאמרו לי מה דעתכם עליה. על מרי קאסי החמודה.

היא*

נימאס לי שאי אפשר לערוך הודעות בתפוז

טלולהה

New member
בפנים...

האמת שגם אני בזמן האחרון התחלתי ממש ממש לאהוב אותה בסידרה!! (במציאות לא ראיתי ראיונות שלה..) לדעתי היא ממש דמות מדליקה..וסליחה על הבורות אבל מה זה קאליברית??

קאליברית זה....

זה אחת כזאת דגולה כמו מנהיגה, אחראית, עם ראש על הכתפיים, חזקה, עצמאית, אמיצה, וכ'ו וכ'ו... והיא כזאת גם בסדרה וגם במציאות. אתם חייבים לראות ראיונות שלה ביו טיוב, היא כזאת שונה במציאות. היא חמודה כזאת ונחמדה ... אני מקסימום בהזדמנות יחפש את הראיונות האלה ואני יפרסם. כרגע אין לי זמן.. אבל היא פשוט מושלמת. וגם כ"כ יפה...

snier1991

New member
אני לא חושב שיש מישהו שיגיד

שמי שמשחקת אותה היא שחקנית גרועה את הדמות עצמה אני מאד אוהב ולאורך כל הסדרה רואים כמה בעצם הרעות שלה לא קרתה בגללה אלא בעיקר בגלל הסביבה

gititp

New member
לדעתי...

אני לא אוהבת את אבוני בתור דמות... קשה להתחבר עליה... השחקנית משחקת לא רע וגם נראת כזאת נחמדה עם "ראש על הכתפיים" כמו שאמרו פה.. בסדרה היא ממש מכוערת.... וזה חבל כי היא דיי יפה במציאות, מצד שני, כמו כולם לא? אמבר, ברי וכו....

מיכמיך3

New member
אבוני

היא אחת שיודעת מה היא עושה ולא מפחדת מכלום, אפילו אם יאיימו על חייה היא לא תפחד. אחת שיש לה ראש על הכתפיים.

G e o r g i a

New member
אה, שכחתי להגיד

שלמרות זה, לפעמים היא טיפה חוזרת על עצמה בסדרה...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאין לי הרבה זמן אז לא ארחיב אבל רק אומר זאת, עם כל היותה של אבוני דמות מניפולטיבית, מרושעת, אגוצנטרית, תחמנית ובכלל, אדם די רע, היא בלי שום ספק אחת הדמויות המרתקות בסדרה. ועליי היא גם מאוד אהובה. פשוט אי אפשר לקרוא אותה, וזה מדהים לחלוטין. אין אפשרות לצפות את הצעד הבא, שלה היא גאונית לגמרי. ומריל מקסימה, על זה אין בכלל דיון../images/Emo3.gif אשוב ביום שני, אוהבת../images/Emo23.gif

Slow Cheetah

New member
אבוני. ../images/Emo219.gif

אבוני היא ללא ספק אחת הדמויות היותר טובות בהשבט..
היא שחקנית מדהימה, ויודעת איך להיכנס לדמות של ה"כלבה" המגניבה.. היא יפה, ויודעת איך לעשות את הדמות בצורה הכי מושלמת שיש. ראיתי אותה בראיונות, והיא נראית בחורה מדהימה, שממש הייתי רוצה להכיר. בקיצר-מריל קאסי=אבוני=|סגידה|

יואווו אתם רק גורמים לי

לאהוב אותה עוד יותר חחחח.. אין היא פשוט מושלמת..אי אפשר לתאר עד כמה היא אשכרה מושלמת.. היופי שלה..המשחק, הדיבור, האופי, מה לא?!?!?

דנה 665

New member
יוני18 כנס ...

תגיד , אתה גם מפורום csi ואם כן אני דנה וגם אני כותבת שם....

דנה 665

New member
יפהה תן עליך פרטים יא מאניק....(סתם)

(מאניק אצלי זו מחמאה) אתה בן 18??? וראית אתמול sci מיאמי?.?.

למעלה