../images/Emo98.gif
"אני חושב שרוב הנשים טיפשות" רוב הנשים חושבת שגברים טיפשים (וילדותיים!!!). אז מה אתה בא להגיד כאן? "כל מה שמעסיק אותן זה איך להשיג גבר שיממן להן דברים ו staff" ממש....! אולי הנשים שאתה הכרת הן כאלה, ואם כן, עצוב לי עליך. רוב הנשים שאני מכירה נמצאות עם החברים שלהן גם אם הם לא מליונרים, גם אם הם לא מנדסים או רופאים, גם אם אין להם רכב פרטי משלהם, וגם אם אין להם וילה של 3 קומות בסביון. משפט כזה הוא משפט או של גבר שהכיר רק נשים צפוניות בחייו, או של חבר שמופשע מסרטים (כמו קלולס למשל..). "מישהו התבונן פעם באישה שמנסה להחליט איזה צבע גרביי לקחת תוך שיחזור של כל ההתאמות שבלתחתה?" טוב שזאת לא הגזמה פראית בכלל.....נו באמת..אז נכון שלרוב הנשים חשוב להתאים צבעים. אבל זה לא מתבטא בהשוואה של הגרב בחנות לכל הארון בבית. ממש לא. "למה אין מספיק נשים במדע?" איך זה קשור לטיפשות בדיוק? כתבתי כאן כבר פעם, שלדעתי, חכמה זה קצת מעבר ללדעת לפתור תרגילים במתמטיקה. והודעות כמו ההודעה הזאת שכתבת מראה שאם כבר מישהו טיפש כאן זה אתה. "מה הקטע הדפוק של לבכות מכל שטות?" נשים יותר מודעות לרגשות שלהם מגברים. אין להן בעיה להפגין רגשות. אין להן בעיה לדבר על רגשות. ולמען האמת אני לא רואה מה רע בזה. אם כבר זה מראה על בגרות נפשית. משהו שלוקח לגברים הרבה יותר זמן לפתח מאשר לנשים. "לבכות מכל שטות" זאת גם הגזמה. אני מניחה שאתה מתכוון לזה שנשים יותר רגישות מגברים. ואם אני אגיד לך שלדעתי רוב הגברים הם אדישים יחסית? גברים ונשים שונים. אין מה לעשות. אחד ההבדלים הם במידת הרגישות. אין לך ברירה אלא לקבל את זה. ובכל אופן, זה גם לא קשור לחוכמה (או לסקרנות?!) "ראיתן את רמת ההשפלה אליה הן מוכנות להגיע באתרי הסקס השונים?" יש גם גברים בתעשיית הסקס. ולא מעטים. ושוב, באיזה הקשר זה נאמר בדיוק? "תקשיבו פעם לשיחת נשים:רזיתי/השמנתי, קניתי /לא קניתי, טלנובלות ושאר זבולי מוח - זו עובדה !!!!!!!! " רזיתי/השמנתי - טוב. אם אתה מעדיף את רוב הבנות בעולם שמנות - סבבה. קניתי/לא קניתי - מקביל לראית את המשחק/לא ראית את המשחק/היית במשחק/לא היית במשחק אצל בנים. טלנובלות - בוא נקביל את זה לשאר השטויות שגברים מדברים עליהם: מכוניות/פלוצים/סקס/בירות.... (ברור שאני עושה הכללה ענקית לגבי גברים, אבל זה בדיוק מה שאתה עושה כלפי הנשים). "נשים לא סקרניות" מעניין אותי מאיפה לקוח הנתון הזה? ועוד יותר מעניין אותי איזה בנות לעזאזל הכרת בחייך???? "כניעה מוחלטת לגברים" חחחחחחחחחחחחחחחחח
כאן באמת הצחקת אותי...!!! זה ידוע, ולא גבר אחד ולא שניים אמרו לי את זה כבר בחיי, שבסופו של דבר האישה היא זו ששולטת בגבר. למה זה ככה? אני לא יודעת. גברים יעשו את הדברים הכי מטומטים בעולם בשביל להשיג בנות שהם רוצים. וברגע שקצת סקס משודר באויר, אתם רודפים אחרינו כמו אני לא יודעת מה.... בקיצור - אני רק מאחלת לך שתכיר נשים קצת יותר איכותיות בחייך, כי נשמע שהיו לך חיים ממש עצובים. זכותי לחשוב ככה. תוכיח אחרת
מישהי שרחוקה מלהיות פמיניסטית! (בחיים לא עשיתי דיאטה, ראיתי אולי טלנובלה אחת בחיים שלי עד שהבנתי שזה פשוט מפגר, אופנה מעניינת לי את התחת - אני הולכת עם מה שנוח לי, דוקא כן הייתי מגדירה את עצמי כבן אדם סקרן, ואם מדע זה מה שמעניין אותך אז עשיתי את הבגרות במתמטיקה בכיתה י' והוצאתי 98 והייתי מלכת הכתה בפיזיקה. ואגב, יש לי חבר 3 וחצי שנים ואני איתו מהסיבה הפשוטה שאני אוהבת אותו ולא כי יש לו כסף....וזה לא שאני חס וחלילה אומרת שאתה עושה הכללות!!!)