אבולוציה

yanivli

New member
אכן יש הגיון בדבריך

כנראה ששאבתי את המידע שלי מערוץ המדע
רק דבר אחד לא ברור לי כיצד הפכה תאוריית "הצייד מלקט" לנפוצה אם כמו שאתה טוען ואני מסכים איתך שלא קשה לבדוק כישורים מוטורים מה שאמור להוכיח ותקן אותי אם אני טועה שאין הבדלי קואורדינציה בין נשים לגברים.

TheFinalCut

New member
תאוריית הצייד המלקט

מקורה במחקר ארכאולוגי, לא בהשוואה בין הפיסיולוגיה של שני הזוויגים (או מינים כשהכוונה ל- Sex ולא Species) של האדם המודרני. לפי מיטב ידיעתי (ומאחר והידע שלי באנתרופולוגיה קטן למדי, יכול להיות שאני טועה) התאוריה עלתה מאחר ונמצאו ראיות ארכאולוגיות לכך שהאדם הקדום צד (עצמות של בע"ח) וגם ליקט (זרעים או שאריות של זרעים, או חלקי צמחים אחרים שנשמרו ואמצעי ליקוט פרימיטיביים), במערות בהן השתכן האדם הקדום - ובהן נמצאו עצמותיו. איני בטוח כיצד החליטו הארכאולוגים שדווקא הזכר היה הצייד והנקבה המלקטת. יתכן וזו היתה הנחת עבודה שנבעה מחלוקת התפקידים הקיימת בין גברים ונשים, או פשוט השוביניזם שהיה נפוץ בתקופה בה נערכו מחקרים אלה. יתכן, לעומת זאת, שהיו ראיות יותר חותכות. לדוגמא: ראשי חניתות או גרזנים קדומים יחד עם עצמותיהם של גברים, ואי אילו אמצעי ליקוט יחד עם עצמותיהן של נשים (ניתן להבחין אנטומית בין השלד של זכרים ונקבות). אולם אלו רק ספקולציות. אשמח אם מישהו ירחיב עם ידע מבוסס ומוצק.

טל ר

New member
המוח הגברי והמוח הנשי

ישנם הבדלים בין האינטלקט הגברי והאינטלקט הנשי. הדבר נכון באופן כללי-סטטיסטי, ולא בהכרח לגבי כל דגימה. דוגמאות: לגברים תפיסה מרחבית טובה יותר. כל מי שראה אישה קוראת מפה, ומסובבת אותה עם כל פניה, יודע על מה אני מדבר. לנשים תפיסה מילולית טובה יותר. כמה גברים מגמגמים פגשתם? וכמה נשים מגמגמות?

jan1212

New member
../images/Emo94.gif

אני חושב שרוב הנשים טיפשות. כל מה שמעסיק אותן זה איך להשיג גבר שיממן להן דברים ו staff.מישהו התבונן פעם באישה שמנסה להחליט איזה צבע גרביי לקחת תוך שיחזור של כל ההתאמות שבלתחתה ? למה אין מספיק נשים במדע? מה הקטע הדפוק של לבכות מכל שטות? ראיתן את רמת ההשפלה אליה הן מוכנות להגיע באתרי הסקס השונים?(ואל תאמרו דיכוי גברי) תקשיבו פעם לשיחת נשים:רזיתי/השמנתי, קניתי /לא קניתי, טלנובלות ושאר זבולי מוח - זו עובדה !!!!!!!! אני אסכם - נשים לא סקרניות. מכאן הבעיה של כניעה מוחלטת לגברים וחסר התפתחות בצד החשיבתי של החיים. בקיצור לדעתי נשים טיפשות יותר מגברים - זכותי. ושמישהו יוכיח אחרת השוביניסט

PooKiPsiT

New member
../images/Emo98.gif

"אני חושב שרוב הנשים טיפשות" רוב הנשים חושבת שגברים טיפשים (וילדותיים!!!). אז מה אתה בא להגיד כאן? "כל מה שמעסיק אותן זה איך להשיג גבר שיממן להן דברים ו staff" ממש....! אולי הנשים שאתה הכרת הן כאלה, ואם כן, עצוב לי עליך. רוב הנשים שאני מכירה נמצאות עם החברים שלהן גם אם הם לא מליונרים, גם אם הם לא מנדסים או רופאים, גם אם אין להם רכב פרטי משלהם, וגם אם אין להם וילה של 3 קומות בסביון. משפט כזה הוא משפט או של גבר שהכיר רק נשים צפוניות בחייו, או של חבר שמופשע מסרטים (כמו קלולס למשל..). "מישהו התבונן פעם באישה שמנסה להחליט איזה צבע גרביי לקחת תוך שיחזור של כל ההתאמות שבלתחתה?" טוב שזאת לא הגזמה פראית בכלל.....נו באמת..אז נכון שלרוב הנשים חשוב להתאים צבעים. אבל זה לא מתבטא בהשוואה של הגרב בחנות לכל הארון בבית. ממש לא. "למה אין מספיק נשים במדע?" איך זה קשור לטיפשות בדיוק? כתבתי כאן כבר פעם, שלדעתי, חכמה זה קצת מעבר ללדעת לפתור תרגילים במתמטיקה. והודעות כמו ההודעה הזאת שכתבת מראה שאם כבר מישהו טיפש כאן זה אתה. "מה הקטע הדפוק של לבכות מכל שטות?" נשים יותר מודעות לרגשות שלהם מגברים. אין להן בעיה להפגין רגשות. אין להן בעיה לדבר על רגשות. ולמען האמת אני לא רואה מה רע בזה. אם כבר זה מראה על בגרות נפשית. משהו שלוקח לגברים הרבה יותר זמן לפתח מאשר לנשים. "לבכות מכל שטות" זאת גם הגזמה. אני מניחה שאתה מתכוון לזה שנשים יותר רגישות מגברים. ואם אני אגיד לך שלדעתי רוב הגברים הם אדישים יחסית? גברים ונשים שונים. אין מה לעשות. אחד ההבדלים הם במידת הרגישות. אין לך ברירה אלא לקבל את זה. ובכל אופן, זה גם לא קשור לחוכמה (או לסקרנות?!) "ראיתן את רמת ההשפלה אליה הן מוכנות להגיע באתרי הסקס השונים?" יש גם גברים בתעשיית הסקס. ולא מעטים. ושוב, באיזה הקשר זה נאמר בדיוק? "תקשיבו פעם לשיחת נשים:רזיתי/השמנתי, קניתי /לא קניתי, טלנובלות ושאר זבולי מוח - זו עובדה !!!!!!!! " רזיתי/השמנתי - טוב. אם אתה מעדיף את רוב הבנות בעולם שמנות - סבבה. קניתי/לא קניתי - מקביל לראית את המשחק/לא ראית את המשחק/היית במשחק/לא היית במשחק אצל בנים. טלנובלות - בוא נקביל את זה לשאר השטויות שגברים מדברים עליהם: מכוניות/פלוצים/סקס/בירות.... (ברור שאני עושה הכללה ענקית לגבי גברים, אבל זה בדיוק מה שאתה עושה כלפי הנשים). "נשים לא סקרניות" מעניין אותי מאיפה לקוח הנתון הזה? ועוד יותר מעניין אותי איזה בנות לעזאזל הכרת בחייך???? "כניעה מוחלטת לגברים" חחחחחחחחחחחחחחחחח
כאן באמת הצחקת אותי...!!! זה ידוע, ולא גבר אחד ולא שניים אמרו לי את זה כבר בחיי, שבסופו של דבר האישה היא זו ששולטת בגבר. למה זה ככה? אני לא יודעת. גברים יעשו את הדברים הכי מטומטים בעולם בשביל להשיג בנות שהם רוצים. וברגע שקצת סקס משודר באויר, אתם רודפים אחרינו כמו אני לא יודעת מה.... בקיצור - אני רק מאחלת לך שתכיר נשים קצת יותר איכותיות בחייך, כי נשמע שהיו לך חיים ממש עצובים. זכותי לחשוב ככה. תוכיח אחרת
מישהי שרחוקה מלהיות פמיניסטית! (בחיים לא עשיתי דיאטה, ראיתי אולי טלנובלה אחת בחיים שלי עד שהבנתי שזה פשוט מפגר, אופנה מעניינת לי את התחת - אני הולכת עם מה שנוח לי, דוקא כן הייתי מגדירה את עצמי כבן אדם סקרן, ואם מדע זה מה שמעניין אותך אז עשיתי את הבגרות במתמטיקה בכיתה י' והוצאתי 98 והייתי מלכת הכתה בפיזיקה. ואגב, יש לי חבר 3 וחצי שנים ואני איתו מהסיבה הפשוטה שאני אוהבת אותו ולא כי יש לו כסף....וזה לא שאני חס וחלילה אומרת שאתה עושה הכללות!!!)

helva

New member
למה להתאמץ להוכיח

כשההודעה שלך עושה בשבילנו את העבודה?

ailag

New member
אני לא חושבת

שיש אפילו טעם להגיב להודעה דבילית כזו, שמכלילה על יותר מ-50% מאוכלוסיית העולם על פי נסיון אישי. דרך אגב, אין לרוב האנשים staff אז תלמד אנגלית לפני שתוכיח לי ש"כל הגברים לא יודעים לכתוב באנגלית בלי שגיאות". אין לי את המילים או הכוח לענות להודעות כאלו. אנא הבא טיעונים לגיטימיים והוכחות, ונתייחס ברצינות. נ.ב. "ושמישהו יוכיח אחרת" - קרא מאמרים, בבקשה. אם אתה יכול.

למעלה