לא נימקת כלום.
למעשה, חזרת בדיוק על הnon-explanation שלך ממקודם. " למעשה, אם אלוהים ברא את המשתכפל הראשון אז צריך להתחיל מאפס." לא, כי אנחנו יודעים מצוין כיצד המינים התפתחו אחד מהשני On account of having mountains of evidence - מה שאנחנו לא יודעים, זה איך מולקולות א-ביוטיות הפכו לביו-מולקולות. אז לא צריך להתחיל זיפו מאפס, כי יש לתיאוריית האבולוציה כבר את כל הראיות שעומדות בניבויים שלה. היא מניחה אקסיומטית שהחיים התחילו *מאיפשהו* - קרא לזה אלוקים, קרא לזה אשורבניפל.. זה ממש לא משנה לתיאוריה. " לא אוקיי. כי אתה ממשיך בצביעותך ולא בהכרח איתי. כמו לדוגמה עם פינוקי והעכברים. זה שיא הצביעות כאשר אתה חטאת בלשונך הרבה יותר פעמים ובכמה יותר סדרי גודל. אני הרי שוחר צדק, לא? אז עד הסוף..." אוקיי, אז בגלל שאתה מדבר לא יפה לשכן שלך, אז אני אשמור על הזכות שלי לדבר אלייך לא יפה, אוקיי? תקשיב לעצמך. אני יודע שאתה בטוח שאתה שוחר צדק ולכן אתה צריך לכתוב אליי בצורה גועלית בגלל שאני לא מתנהג יפה לפינוקי (הוא הרוויח את זה, אבל תאמין לי שאני יותר מרחם עליו מלועג לו) אבל אם אני אומר לך שאפשר לוותר על השפה הגועלית, תנסה לקבל את זה - אני מוותר על לענות להודעות שלך הרבה פעמים כי נמאס לי לשמוע גידופים חסרי תוכן. זה פשוט משעמם.