אבוי...

the capn

New member
אבוי...

שלום לכולן! לפני כחודש חברה שלי קיבלה זריקת לוקרין בפעם הראשונה. הזריקה באמת עזרה מאוד, הכאבים והדימומים נפסקו וההרגשה הייתה טובה, אבל פתאום אתמול הם חזרו בגדול. אם יש למישהי רעיונות או הצעות נשמח לשמוע, שנינו קצת מודאגים ורופא יוכל לראות אותה רק מחר...

זואילי

New member
אני מנסה

האם כשהיא קיבלה את הזריקה זה היה לפני ביוץ ובחודש שעבר לא היה מחזור? האם חזר הדימום? מחר זה הרופא שהמליץ על הלוקרין?

the capn

New member
לא

היה מחזור בחודש שעבר ומחר זה הרופא מהקופ"ח, המליצו לה על לוקרין במרכז בתל השומר

the capn

New member
ליתר דיוק

שבוע אחרי שקיבלה את הזריקה היא הפסיקה עם הגלולות ואז היא קיבלה מחזור

ברוכים הבאים ../images/Emo39.gif

נשמח אם תציג/ו את עצמכם
לכל המדכאים יש נטיה לגרום לדימומים אצל הרבה נשים עם אנדו'. זה לא נדיר. הרבה פעמים זה לוקח כמה חודשים עד שרואים השפעה מיטיבה. ובכלל אם היא סיימה חפיסת גלולות, הרי שזו וסת מן הסתם. ברוכים הבאים

the capn

New member
תודה אבל...

את הגלולות היא כבר סיימה לפני חודש... וכבר ערכנו הכרות בעבר - אנחנו מפרסמים מדי פעם, בעיקר הגברת (luli24 אם אני לא טועה) אבל קוראים אדוקים... תודה רבה בכל מקרה!

אה, אז נעים להכיר גם אותך ../images/Emo13.gif

בכל מקרה זה נראה לי בסדר. אני הייתי באותו מצב כארבעה חודשים עד להשפעה מוחלטת של ה-GNRH בכל מקרה כדי להירגע,תשאלו רופא. בהצלחה

the capn

New member
נשאל...

קצת הרגעת אותנו בעצמך, המון תודה! ומחר באמת נראה מה הדוקטור יגיד.

זואילי

New member
אולי

זו תופעה של הלוקרין. הרי על כל אחת זה משפיע אחרת. גם לי היו איזה כאבים מוזרים בהתחלה עם הלוקרין, והוסבר לי שזה בגלל שלוקח לזריקה זמן לפעול ואכן היא פעלה...
הרופא בקופ"ח מבין קצת באנדו? אני חושבת שאם לולי שלנו ממש סובלת קשות, עד כדי שאתה תדבר בשמה - לא כדאי ללכת למיון נשים בתה"ש? רק כדי שתהיו שקטים?

the capn

New member
המממ...

כנראה שככה זה פועל... זה פשוט היה מוזר לנו כי זאת פעם ראשונה שהיא מקבלת את הזריקה והכל עבר חלק במשך חודש שלם... הייתה לה רופאה שלא הבינה יותר מדי עד לפני שבועיים-שלושה, אבל היא ביקשה רופא אחר וקיבלה מישהו שגם מבין וגם חבר'מן רציני (רמז לה שאין פסול אם מעבירים את הכאב באמצעים... המממ... ג'מאיקנים...) אבל על בשרנו גילינו שהסמכות העליונה בתחום זה במרכז בתל השומר. היא סובלת "ככה-ככה" על פי הגדרתה וניצלה את הארועים בשביל יום חופש מהעבודה, אבל אני כותב בשמה בעיקר כי אין לה אינטרנט בבית.

זואילי

New member
אז זה אכן נשמע סוג של תופעה

וזה עשוי לחלוף. אני יכולה להעיד על חודשים שמחים וטובים עם הלוקרין, עד כדי שהבטחתי לי עוד מנה לשלושה חודשים הקרובים. ורופא מגניב שכזה, שגם מבין בענייננו זה אחלה. לסבול ככה ככה אפשר להעביר גם באמצעים נרקוטיים שיש לכולנו בארון התרופות, או שמא באדנית. יום חופש מהעבודה זה תמיד מבורך, ובימים חמימים אלה שווה להיצמד לספה, עם המזגן על טורבו, קוקטיילים כאלו או אחרים והרבה פינוק מצידך. מקווה שיהיה לכם סופ"ש רגוע.

למעלה