אבוי, רבותי!

LuNaTiC

New member
אבוי, רבותי!

פתאום מצאתי את עצמי בשעת ערב זו, ביום שישי בודד זה, בלה בלה, כותבת פאנפיק. כמו כן מצאתי את עצמי בלי האנשים היחידים מהאיי סי קיו שלי שיהיו מוכנים לקרוא אותו ולהגיד לי מה הם חושבים על ההתחלה. אז כמו שהוא, ללא חוות דעת מקצועית (חח מקצועית שלכם, חברי הפורום שמצויים אצלי גם באיי סי קיו), אני שמה אותו כאן, כדי שתקראו, ותגידו לי את דעתכם על הדבר המוזר שקראתם זה עתה... אז הנה אני, מוכנה לביקורות משפילות, עם הפאנפיק שאין לו שם וכנראה גם לא יהיה:) אנג´וי! -ענבל-

P. Patil

New member
אממ...

כמו שאמרת: מוזר. את הופכת את הרמיוני לאנוקסית?! אוף, איזו מסכנה היא! וממתי אכפת למאלפוי ממישהו חוץ מעצמו? בכל מקרה- מצטערת - זו הביקורת שלי. אם היית רוצה לקרוא לזה בשם הייתי מציעה לך: צרות בעולם הקסם!

LuNaTiC

New member
חחחחח

טוב.. מספר דברים: הרמיוני לא אנורקסית, היא בולמית. וחוץ מזה... מה את בכלל יודעת על דראקו?? הא?? את יודעת מה עבר עליו?? הוא כזה מסכנון פושפושון וחמוד שלי!! בטח שאכפת לו... כי הוא אוהב את הרמיוני! מבינה?? הוא אוהב אותה... אז.. אכפת לו ממנה!! חחח סליחה על התפרצות הרגשות... אבל אני אוהבת את דראקו ומרגישה צורך להגן על המתוק שלי.. דרך אגב... אתם לא חושבים שנגיד בסרט השביעי או משהו ספייק מבאפי צריך לשחק אותו? זה לגמרי מתאים!! ספייק כזה מגניב!! -ענבל-

P. Patil

New member
בתגובה

אנורקסית, בולמית, שיהיה, המסכנה הזאת. עכשיו, אני בכלל שונאת את כל הסליתרינים אז - בטח שגם את מאלפוי. תיאוריה מעניינת עליו, רק שאני לא בדיוק מבינה איך הוא יכול לאהוב אותה אם הוא קורה לה בוצדמית... נ.ב. יש לי שאלה אליך: איך ומתי אני נכנסת לרשימת החברים שבפורום?

LuNaTiC

New member
חחח וגם תגובות:

דבר ראשון, זאת רק ההתחלה... אמ.. אני הייתי נותנת לליאת או עינת או נטע וגם למייג´ן אולי.. לקרוא את ההתחלה, אבל הם לא שם!! ארר אז רציתי לדעת מה חושבים.. על ההתחלה... ובקשר לדראקו... אז דראקודורמיינס וסיניסטר לגמרי שינו את מה שחשבתי עליו קודם.. כל הקטע של אוכל מוות וואנאבי הוא רק הצגה!! העמדת פנים!! כדי שלא יחטוף מכות מלוציוס אנד דה דת´ איטרס!! (חחח שם של להקה:) מבינים? אז דהה ברור שהוא יקרא לה בוצדמית בציבור.. זה לא אומר שהוא לא אוהב אותה... כי הוא כן! הוא חמודי!! אהם סליחה, המילה האחרונה לא הייתה ממש במקום:) -ענבל-

טוב אז ככה

קצר וקולע הייתי מאריך את זה קצת המון במקומך אבל בכל אופן נחמד הרעיון שהרמיוני בולומית ובאמת ממתי לדראקו איכפת מעוד מישהו חוץ מעצמו?? * תוהה אם הבנתי את מה שקראתי עד היום בהארי פוטר* דורותי בן אני בן בן בן

!adidas

New member
מממ... אז ככה:

ההתחלה מאוד מאוד מאוד מסקרנת
ואם תשתדלי שתיהיה עלילה מרתקת זה יהיה מצויין!

HarryPotterGirl

New member
רעיון יפה!

יש לך פה משהו! אני במקומך הייתי ממשיכה את זה! זה יכול להיגמר כסיפור יפה מאוד! צ´או, קים.

LuNaTiC

New member
אוקיי כבר המשכתי את זה מאז..

זה יוצא.. אמ... די.. חביב... או שלא...:)

Dudidud

New member
רעיון מוזר

אבל חמוד חוץ מזה שבכל הספרים הוא לא מייחס לה יותר מ3 מילים

coolit

New member
לא הכי הכי, אבל..

למה אפשר לצפות ממישהו כאן (מקצועיים..)? *מושכתבכתפיה באנחה ממושכת*. זה רעיון די טיפשי, אבל את יכולה להחליף רעיון, ואז זה יהיה טוב.. פשוט זה לא מתאים להרמיוני, אלא לרון, למשל.. זה כמו במחלקה, אם מישהו רואה.. קילי.

LuNaTiC

New member
לשמחתי הרבה, לא כולם חושבים כמוך.

חחחחח המשכתי את זה בהרבה... ואני די מרוצה מהעניין, בינתיים, וקיבלתי ביקורות טובות על זה... אז טוב ויפה לי.

למעלה