אבוד

mr nice guy

New member
אבוד

אני מרגיש אבוד, אני לא מוצא את הדרך שלי בחיים, אפילו שאני צעיר ויש לי זמן ללמוד ולטעות. אני בינתיים רק תוהה ונאבד. אני צריך הדרכה, אני צריך קצת חום ואהבה אבל לא של הסובבים אותי, מהם יש לי מספיק. אני צריך הארה מלמעלה, חזקה! אני צריך עצות מכם- לאו דוקא דתיות וקשורות לה'. אני יודע אז שזה בעצם לא הכי קשור לפורום אבל אני פשוט אוהב את התגובות של האנשים פה, יש לכם כ"כ חכמת חיים כזו ותגובות מחכימות שזה כיף לקבל אותן. שלכם! אורי.

sovlanit

New member
מתוק,תנסה למצוא מידע כזה

באתרים של רגיעה/שלווה/מדיטציה/יוגה. בקיצור רוחניות מוגדרת. שם בוודאי תמצא דרכים לגילוי עצמי שלך/של ייעודך/הדרך אל האושר ושאר תובנות. בהצלחה.

hayapollak

New member
../images/Emo121.gifחום ואהבה../images/Emo142.gif

שלום לך. אתה מקבל הרבה חום ואהבה מהסובבים אותך אז למה שתרגיש תוהה ונאבד? אם אתה תוהה ונאבד בקשר למי אני מה אני וכו' אכן כדאי לך להשתתף בקורסים וסדנאות - רוחניים. בכל עיר ויישוב יש כזו פעילות גם פרטית וגם בחוגים של מרכזים קהילתיים - שווה לך להתעניין. הערה מלמעלה מגיעה במשך הזמן לאחר לימוד ותרגול והתנסות בנושאים הרוחניים .... כלומר אם אתה רוצה הערה מלמעלה.... אתה קודם צריך לעלות קצת יותר גבוה... שים לב - מומלץ לתת מצידך המון חום ואהבשה לאחרים. כי בשביל לקבל צריך כם ל ת ת......... אגב, אורי זה שם מקסים מלא א ו ר כדאי באמת למלא אותו במהות של אור שמחה ואהבה. אורי - רואי {לראות את מי...} ולסיום תזכור מי שלא מחפש - לא מוצא....

hayapollak

New member
שמח מאד../images/Emo42.gif

ש ל ו ם see you היי ריגשת אותי מאוד. ת ו ד ה ל ך. אוהבת את התמונה שצרשפת. אני לא יודעת מאיפה לקחת- אגיד מה אני מרגישה כי זה ממש מתאים למצב המודעות שאני נמצאת בו עכשיו. לילה יום מציאות חלום אור צל מודעות תת הכרה עץ החיים ג ב י ע - לעיתים מלא לעיתים ריק נ ס ח פ ת י . see you תודה ונשתמע בהמשך לא?

קרנוש21

New member
ואני אומרת

תזכור מדובר רק בתקופה לכולנו יש אינסוף של תקופות בחיים האלה והבאים אבל הם בעצם השיעור של המחר! אל ייאוש! הכל לטובה כמו שאומרים וצודקים!

tlm

New member
החצי המלא

הי, חסר לך אהבה מסוג כלשהו, חסר לך הארה, לי יש רק הערה. חסך הוא תמרור מצוין. אם חסר לך ואתה מודע לכך שחסר לך משהו בחיים זהו סימן שאתה מחפש וזהו סימן שאתה מתעורר. תמשיך להיות מודע לצרכים שלך ותמשיך לחפש כי כולנו מחפשים. עד שתמצא את המדרגה המתאימה לך שתוביל אותך למדרגה הבאה וכך תמצא את עצמך מטפס על סולם חייך בדרך אל האור. אי שביעת הרצון ואי הסיפוק שלך יובילו אותך אל דלת שתיפתח ואתה תיכנס לתקופה חדשה עד שתחפש עוד דלת שתיפתח ותוביל אותך לתקופה חדשה עד ש... אל תשכח להנות מהרגע ולחיות את החיים שלך כאן ועכשיו. אל תרגיש רע בזה שאתה מרגיש אבוד. תחושת אובדן היא חץ שמזכיר לך שאתה בדרך. אל תוותר לעצמך ותגיע לאן שהרצון שלך יוביל אותך. בהצלחה.

mr nice guy

New member
תודה לכולם... זה באמת עוזר! אבל

אני מתאפיין באי-יציבות... אבל אני אנסה להסתדר. אגב קרן, הצלחת להעלות לי חיוך גדול על הפנים- מת עליך :)

למעלה