אבוד בתוך חיי

מיכהבס

New member
אבוד בתוך חיי

אני בן 35 נשוי ואב ל3 מה עושים אם בחורה הפילה אותי בפח ונכסה להריון ממני וכולי פחד מאותו היום שמשפחתי תתפרק אנא משווע לעזרה

מה עושים? בין השאר חשבון נפש

אתה מאשים את הבחורה שהפילה אותך בפח. אולי. מכל מקום את הסיכון שתהיה "תקלה" היית צריך להביא בחשבון, הווה אומר להעביר בראשך את התסריט הנ"ל ולחשב את צעדיך אם וכאשר יפול דבר. כעת יש עובדה פשוטה - אתה עומד להיות אב לילד מחוץ לנישואיך. לא סיפרת באיזה שלב ההריון, אבל דע לך שהרבה הריונות נפסקים מעצמם בחדשיים - שלשה הראשונים. לכן אם ההריון רק בתחילתו נסה ללבן בינתיים עם עצמך ועם חברתך את האפשרויות הבאות: 1. הפסקת הריון יזומה 2. המשך הריון, גידול הילד ע"י חברתך כאשר אתה תומך כלכלית ובחשאי אבל נשאר עם משפחתך 3. כנ"ל רק בהבדל שאשתך יודעת על מה שקרה (תתפלא, אבל לא תמיד משפחות מתפרקות בגלל ילד מחוץ לנישואין) 4. כנ"ל אבל בנוסף אשתך דורשת להתגרש ואתה בונה משפחה חדשה (או לא) עם חברתך 5. אתה בורח לחו"ל בכל מקרה, התאזר בסבלנות עד תום החודש השלישי לפני שאתה מיידע את אישתך - יתכן שההריון יפסק מעצמו. איך שלא יהיה, בהרבה חנויות יש שלט "שברת - שילמת". זכור לפעם הבאה.

michaly43

New member
הפילה בפח? אולי אתה הכנת לך את

הפחת? צריך שניים לעשות ילד בטח שאלת? לקחת משהו? וישר דחפת..... אז בוא נהייה מציאותיים, מי שדואג מראש , יש לו אמצעי מניע, כמו קונדון ולא רק למנוע הריון, גם לסקס יותר בטוח.... ויש עוד כל מיני שיטות, שאני בטוחה שאתה מכיר... אז היא בהריון ממך...והפטיש מכה...והזמן רץ לו..והכל מתבשל איש המערות נתן כמה עיצות, הייתי מפנימה אותן, כי מה הברירות שיש לך? קודם כל, יש לך פה כמה בעיות עם עצמך: הריון מחוץ לנישואים בגידה באישתך ובילדים מאהבת על הראש, ואולי גם ילד אז תישאל, איך זה הגיע לידי כך? לכל בעייה יש פיתרון, ואם אין אז יש מה לדאוג. אני הייתי מתחילה לדאוג ומפנה אצבע מאשימה כלפי עצמי קודם כל, מוצאת פיתרון חיובי כמו: לדבר עם הבחורה להגיע איתה להסכם אם ברצונה ללדת לעשות טסט אהבות יותר מאוחר ליידע את האישה בעדינות, כי סופו של שקר להתגלות, ועדיף מוקדם מאשר מאוחר....למנוע גירושים ככל שניתן. ואם קשה לך לערב גורם שלישי שיגשר וימתן את המכה הזו. בהצלחה

חחחחחח הפילה אותך בפח

אתה באמת מצחיק
אתם בטח לא בני 16 נכון? אמא שלי הייתה אומרת "שהזין עומד הראש בתחת".. בכל אופן קח אחריות אני בטח לא בעד הפלה ממש לא! (כי הייצור הקטן לא ממש אשם) אבל קח בחשבון אם תספר לאישתך היא תחטוף את שוק חייה

רק אם אתה ישו- אאמין לך

לכל בר-בי-רב ידוע כי מרגע שחברו להם שני בני המין בתאוות בשרים, אפשרי שקיימו את מצוות "פרו ורבו". המינוח "הפילה אותי בפח" יכול להיות אמיתי רק אם הסכמתם שהיא לוקחת אמצעי מניעה והיא לא לקחה כדי...... להיכנס להריון. בכל מקרה- המשפט הקלאסי ועל אף שבעיני כבר נדוש הוא- סוף מעשה במחשבה תחילה, אתה מבוגר מספיק כדי להבין את כללי המשחק. המשך לשחק במגרש, טול אחריות, גם אם המחיר אינו נעים לך. רק מריה נכנסה להריון, על כל פנים לפי המסורת הנוצרית, שלא מתוך תאוות בשרים. מאחר שאינך ישו, קשה לקבל שאין לך חלק ונחלה בכל זאת. קח אחריות ופעל באדיבות כלפי זו אתה מתלונן על אודותיה. בהצלחה

ח,ח,ח, באמת??. הפילה בפח !!!!

הבחורה לא הפילה אותך בפח, אתה נכנסת לרומן בעיניים פקוחות, זה נבזי מצדך להאשים אותה בכך שהפילה אותך בפח. מה לעשות? להיות גבר... לנסות לשוחח עם הבחורה, לנסות לשכנע אותה להפיל את הולד. ואם אינה רוצה - וזו זכותה (מדובר בסיכון חייה שלה) אם הבחורה תחליט ללדת, עשה את הצעד ההגיוני וספר לאשתך. נכון זה קשה ויהיה סקנדל רציני אבל.. חובתך לספר לה.. אל תפיל עליה את בגידתך וההריון כמו רעם אלא בעדינות. וצפה לתגובה קשה מאוד ממנה. לא בטוח שמשפחתך תתפרק. בסופו של דברלא תצליח להסתיר אז זה מאשתך זמן רב, במדינתנו הקטנטונת תמיד תהיה איזו נשמה טובה שתלחש לאשתך באוזן ואז המצב "יתפוצץ" לך בפנים. עדיף שתשתף את אשתך בנושא ותקווה לסליחתה.

betina

New member
במקום שכולנו נצחק לו בפנים...

אולי מילה טובה או עיצה, יוכלו לעזור, נכון ששניכם אשמים באותה מידה, אבל תחשבו על זה, אם הבחורה טוענת שהיא לוקחת גלולות או שהיא עם התקן: מה הוא יכול לעשות? האמין לה, הוא אמנם פתי אבל העיקר עכשיו מה ניתן לעשות? אני חושבת שדרכך היחידה היא לנסות לדבר לליבה של הבחורה, בטוב ולא ברע כי אין פה אשמים , יש פה תוצאה של רגע של הנאה. הסבר לה את הרגשתך ומצבך, ורק צפה לטוב ביותר. זה כל מה שנותר לך לעשות כי סך הכל זה גופה, וזכות ההחלטה היא שלה. בהצלחה!

למעלה