אבודת עצות :(

naamali

New member
אבודת עצות :(

שלום לכולם
אני החלטתי לכתוב פה כי אני כבר אובדת עצות, אני חייה עם בן זוגי שהוא במקור מארגנטינה, נמצא בישראל כבר שנתיים עם אשרת עבודה ללא הגבלה,
הוא לא דובר אנגלית רק עברית וספרדית, ואף מקום עבודה לא מקבל אותו בגלל הויזה, אנחנו כבר נכנסנו לחובות ואני כבר לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני נקרעת בין לקום ולעזוב לבין להישאר בישראל, המדינה גורמת לי להתרחק ואני לא רוצה, ניסינו כבר הכל מהכל, חברות כוח אדם, חיפוש עבודה באינטרנט, חיפוש עבודה עצמאית, למרות שבמקצועו הוא טכנאי מחשבים כבר לא היה אכפת לו לעבוד במפעל, אבל כל פעם יש בעיה עם הויזה. אנחנו לא דורשים שום דבר, רק מקום עבודה שיוכל לעזור לנו מבחינה כלכלית, אם מישהו שמע יודע או מכיר מקום עבודה או מחסנאי או במפעל או בשירות לקוחות בספרדית או כל דבר אני ממש ממש אודה לכם

אשמח לעזרה אם מישהו מכיר מקום עבודה שהוא יוכל להתחיל לעבוד תודה רבהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeshu

New member
מה הבעיה עם הויזה? אם הבעיה היא זה שמדובר באותו שם של ויזה לעובד זר והמעסיקים הפוטנציאליים חושבים שצריך לשלם מס בשביל להעסיק אותו - אז זה לא קל אבל פתיר. תחפשי אחורה בפורום איך התמודדו עם זה אנשים אחרים פה.

אם הבעיה אחרת -- תפרטי ואל תחסכי פרטים כי יהיה קשה לעזור לך בלי להבין על מה את מדברת.

כמו כן, אם הוא מובטל כרגע, שילמד אנגלית כי זה תמיד עוזר.

naamali

New member
ויזה

המס זה כבר לא הבעיה כבר השלמנו עם זה שמורידים, אבל כל חודשיים באים עם טענה שעם ויזה כזו הוא לא יכול לעבוד,
הוא בסך הכל מחפש עבודה ואנחנו כבר לא יודעים איפה לחפש זו הבעיה, משרדי כוח אדם לא עובדים עם הויזה הזו (והייתי בהמון) הם טוענים שבלי תעודת זהות אי אפשר לטפל בו. ובאינטרנט רוב מקומות העבודה שחיפשנו או דרך כוח אדם או שצריכים אנגלית.
אני מחפשת מקום עבודה שיוכל להעסיק אותו, הוא רציני ורוצה רק להרוויח את שכרו, רצינו לבדוק אופציה בשירות לקוחות בספרדית, אך לצערי כל המשרות הללו עוברות דרך כוח אדם.

jeshu

New member
איזה ויזה יש לו? כי זו לא צריכה להיות בעיה. ויזה על בסיס חיים משותפים מקנה את הזכות לעבוד. וגם לא חייבים להשלים עם תשלום מס - רק לקבל מכתב ממשרד הפנים שמסביר שכשהזר הוא בן זוג, אז לא צריך.

בנוגע לאנגלית - אם הוא מובטל, אז שילמד אנגלית בזמן הזה. אני מציע שתתייעצי עם אנשים ספציפיים פה בפורום ובייחוד עם כאלה שבני זוגם הגיעו ממדינות דוברות ספרדית. פשוט תתחילי לקרוא אחורה בפורום, חפשי קבוצות בפייבוק ועוד.

lee862

New member
אל תתייאשו !

קודם כל, יש קבוצה בפייסבוק שמפרסמים בה משרות לדוברי שפות זרות בארץ. כולל ספרדית. היא נקראת-
Jobs for multilinguals in Israel - משרות לדוברי שפות זרות בישראל.
מעבר לזה - מאיפה אתם בארץ? אנסה לחשוב על משהו.

וכן - אנגלית. כמו שאמרו לך למעלה. נראה לי שזה יוסיף לו עוד לא מעט אופציות... כדאי לשקול באמת לשפשף את האנגלית בנתיים

naamali

New member
תודה רבה

אני ממש מודה לכם על ההענות
אנחנו מראשון לציון, אבל לא אכפת לו לעבוד גם אם זה לא באזור המרכז,
יש לו ויזה B-1 אשרת שהייה עם אישור לעבודשה ללא הגבלה שמתחדשת כל שנה.

הוא לומד אנגלית אבל נכנס לדיכאון כי הוא לא רגיל כל הזמן לשבת בבית, גם אנחנו גרים עכשיו עם ההורים שלי, כי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שכירות, בגלל זה מאוד חשוב לנו שימצא עבודה.

אני אכנס לאתר הזה עכשיו אני מקווה שאמצא משהו

Commander Bauer

New member
עוד שנה עד שיקבל 5א

לפי ההליך המדורג, אז או שתחכו ותנצלו את הזמן ללימוד אנגלית או מקצוע כלשהו למשל, או שתעזבו - נראה לי בארגנטינה יהיה חיים טובים יותר מישראל.

אפשרות אחרת היא לפתוח עוסק פטור אולי, ושיעבוד כטכנאי עצמאי אצל לקוחות.

argentina3

New member
ניסתי אולי מסעדות

גם בעלי ארגנטינאי, והיה לנו זוג חברים ישראלית- ארגנטינאי , שהבחור עבד במסעדות במטבחים מתחילת דרכו בארץ, עוד לפני שידע בכלל עברית ודיבר רק ספרדית, הוא הרוויח לא רע בכלל, הרבה מקומות של בשר אוהבים את הקונספט של גרילמן/טבח ארגנטינאי :)

התגובה מעליי מצחיקה אותי, מי אמר שבארגנטינה חיים טוב יותר מישראל? אתה יודע בכלל מה הולך שם... אם את עשירה או בן זוגך לא מגיעה ממשפחה אמידה מאוד, מצבך בארגנטינה לא יהיה יותר טוב.

בהצלחה!

שלחתי לך מסר בפרטי

פרטים של מקום עבודה שיודע לעבוד עם אנשים שיש להם ויזה ב1

naamali

New member
קיבלתי את המסר

תודה רבה, עכשיו מצאתי את האתר שלהם אני אתקשר לשם :)

בכייף

אשמח לדעת אם יצא משהו טוב

למעלה