simi kaTan
New member
אבודים../images/Emo26.gifפרק ט'
לפרקים הקודמים [ה',ו',ז',ח'] כנסו לקישור
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=68200407 גברת נוריס וביתה הלכו אחרי ג'ים וטים.הם סקרו את האזור לאחר שהיתברר להם שהקפטן החל לנום על משכבו על חשבונם.לאחר המהלומה שטים ספג מנוריס,הם החלו לזוז. "אמא,המקום הזה ממש לא מוצא חן בעניי.יש לי הרגשה רעה".אומנם זה לא היה חדש לצ'ליוז.היא תמיד נהגה לוותר בקלות,ולא להילחם עם הפחד.גברת נוריס גם היתה דיי קרירה באשר לאן שסחב אותם טים "הקפטן השיכור" לפי דבריה. היא הרגשיה שהם הולכים לכוון הלא נכון.בוודאי הם פיספסו איזו פניה חשובה. "טים,אני מציע שנחזור למקום בו פנינו לפניה,המקום הזה לא ניראה ידידותי." "גבירתי,את יכולה להיות רגועה לחלוטין.עוד לא קרה ואילו דבר אחד שהיה מעורר את חשדי בנוגע למקום הזה." החזיר לה במהירות. המקום שזה עתה הגיעו לא ניראה בעין יפה.הוא היה אפל,מכוסה בערפילים.בין העצים רבצו להם ינשופים, וחיות לילה נוספות. ג'ים היה בעד הבנות, לחזור לפניה כדי ללכת לכוון השני. אולם טים היה עיקש מכדי להרים ידיים. הוא אמר שיהיה זה חסר טעם לחזור לפניה מהסיבה הפשוטה שהחושך כבר החל להראות סימנים, ושהזמן לא לצידם."זה לא מעניין אותי אם הזמן לא לצידנו טים,אני רוצה להיסתלק מהמקום המבחיל הזה עכשיו!. מיצידי תישאר כאן בחברת הינשופים. אני לא מתקוונת להישאר כן אפילו רגע נוסף!. בואי ילדתי,נלך מפה לפני שיקרה כאן משהו נורא."סיננה נוריס ובבת אחת לקחה את ידה של ביתה וחזרה לכוון שממנו באו. "ג'ים אז מה,גם אתה תישאר בחברת הקפטן שלך?" שאלה בכבדות נוריס. ג'ים גם ניראה במקצת מפוחד מהלא נודע.הוא שקל אם לחזור בחברת הבנות. הוא היסס, אבל כולם כבר ידעו שהוא יתכוון לחזור עם הבנות מאשר להישאר עם הקפטן."בהצלחה טים,אתה תיצטרך אותה.יש לך עוד זמן להחליט אם אתה רוצה לחזור איתנו." "אל תידאגי,אני מאושר שאני לבד מאשר לשמוע את הערות שלך." "ככה? אוקיי, עברת את הגבול!. בואי צ'ליוז נחזור בחברת ג'ים לפניה, אני לא רוצה להישאר פה ואילו עוד מאית שניה אחת." ובבת אחת נעלמו השלושה מעיינו של טים.טים לא ניראה מפוחד. להפך- הוא נהנה לטייל לאיתו בין עצי היער ולהריח את את ריח הטחב המיתנדף באויר.לפתע הוא ראה גוון בהיר מיתנועע מאחד העצים. הוא אץ לעבר התאורה- היו אלו גחליליות שריחפו לאיתן באוויר.הוא הביט בהם בהישתאות רבה כשהו לא פוסח על אף אחת. כעבור זמן הוא המשיך ללכת עד שהרגיש את העייפות מעיבה על גופו.הוא לא יכל להמשיך ועוד צעד אחד קדימה עד שנכנע ורבץ לו בין גזעי העצים. מה יקרה לטים בהמשך והאם צ'ליוז, גברת נוריס, וחברם טים ימצאו את הדרך לפניה? כל זאת ועוד בפרק הבא.
לפרקים הקודמים [ה',ו',ז',ח'] כנסו לקישור