אבודים
פרק ט'

simi kaTan

New member
אבודים../images/Emo26.gifפרק ט'

לפרקים הקודמים [ה',ו',ז',ח'] כנסו לקישור
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=68200407 גברת נוריס וביתה הלכו אחרי ג'ים וטים.הם סקרו את האזור לאחר שהיתברר להם שהקפטן החל לנום על משכבו על חשבונם.לאחר המהלומה שטים ספג מנוריס,הם החלו לזוז. "אמא,המקום הזה ממש לא מוצא חן בעניי.יש לי הרגשה רעה".אומנם זה לא היה חדש לצ'ליוז.היא תמיד נהגה לוותר בקלות,ולא להילחם עם הפחד.גברת נוריס גם היתה דיי קרירה באשר לאן שסחב אותם טים "הקפטן השיכור" לפי דבריה. היא הרגשיה שהם הולכים לכוון הלא נכון.בוודאי הם פיספסו איזו פניה חשובה. "טים,אני מציע שנחזור למקום בו פנינו לפניה,המקום הזה לא ניראה ידידותי." "גבירתי,את יכולה להיות רגועה לחלוטין.עוד לא קרה ואילו דבר אחד שהיה מעורר את חשדי בנוגע למקום הזה." החזיר לה במהירות. המקום שזה עתה הגיעו לא ניראה בעין יפה.הוא היה אפל,מכוסה בערפילים.בין העצים רבצו להם ינשופים, וחיות לילה נוספות. ג'ים היה בעד הבנות, לחזור לפניה כדי ללכת לכוון השני. אולם טים היה עיקש מכדי להרים ידיים. הוא אמר שיהיה זה חסר טעם לחזור לפניה מהסיבה הפשוטה שהחושך כבר החל להראות סימנים, ושהזמן לא לצידם."זה לא מעניין אותי אם הזמן לא לצידנו טים,אני רוצה להיסתלק מהמקום המבחיל הזה עכשיו!. מיצידי תישאר כאן בחברת הינשופים. אני לא מתקוונת להישאר כן אפילו רגע נוסף!. בואי ילדתי,נלך מפה לפני שיקרה כאן משהו נורא."סיננה נוריס ובבת אחת לקחה את ידה של ביתה וחזרה לכוון שממנו באו. "ג'ים אז מה,גם אתה תישאר בחברת הקפטן שלך?" שאלה בכבדות נוריס. ג'ים גם ניראה במקצת מפוחד מהלא נודע.הוא שקל אם לחזור בחברת הבנות. הוא היסס, אבל כולם כבר ידעו שהוא יתכוון לחזור עם הבנות מאשר להישאר עם הקפטן."בהצלחה טים,אתה תיצטרך אותה.יש לך עוד זמן להחליט אם אתה רוצה לחזור איתנו." "אל תידאגי,אני מאושר שאני לבד מאשר לשמוע את הערות שלך." "ככה? אוקיי, עברת את הגבול!. בואי צ'ליוז נחזור בחברת ג'ים לפניה, אני לא רוצה להישאר פה ואילו עוד מאית שניה אחת." ובבת אחת נעלמו השלושה מעיינו של טים.טים לא ניראה מפוחד. להפך- הוא נהנה לטייל לאיתו בין עצי היער ולהריח את את ריח הטחב המיתנדף באויר.לפתע הוא ראה גוון בהיר מיתנועע מאחד העצים. הוא אץ לעבר התאורה- היו אלו גחליליות שריחפו לאיתן באוויר.הוא הביט בהם בהישתאות רבה כשהו לא פוסח על אף אחת. כעבור זמן הוא המשיך ללכת עד שהרגיש את העייפות מעיבה על גופו.הוא לא יכל להמשיך ועוד צעד אחד קדימה עד שנכנע ורבץ לו בין גזעי העצים. מה יקרה לטים בהמשך והאם צ'ליוז, גברת נוריס, וחברם טים ימצאו את הדרך לפניה? כל זאת ועוד בפרק הבא.

simi kaTan

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מה אתם חושבים שיקרה לטים
יתעורר,ויפגוש באדם-זאב.
יתעורר,ילך מספר צעדים ויפול לתוך בור פעור באדמה.
יתעורר,ויחזור לשלושת רעיו.
את התשובה שלכם יש לכתוב בשירשור הזה.תוצאות הסקר יתפרסמו ב-18:00 לפני שהפרק העשירי יתפרס

simi kaTan

New member
../images/Emo41.gifתקשיבו,אני עושה את כל המאמצים...

העילאיים כדי לכתוב את הסדרה הזאת וכמעט אף אחד לא מגיב. אם לא יגיבו אני יסגור את הסדרה,נמאס לי כבר מהיחס הגובר שכמעט אף אחד לא מגיב לסיפור. אז תשומת
כם

K I L O

New member
מגיב../images/Emo70.gif

אתה צריך לעשות בכול סוף פרק משהו מותח שיעניין את הקורא... אני לא אומר שהסדרה לא מותחת, אבל הפעם זה היה לא הכי מותח (באמת בלי להעליב)... בעיקר כדאי לעשות מתחים של מצב בין חיים למוות, התלבטות... רק לפי המתח ניתן לראות שזה לא הכי מותח:" מה יקרה לטים בהמשך והאם צ'ליוז, גברת נוריס, וחברם טים ימצאו את הדרך לפניה?"... אתה יכול לראות כמה סדרות בפורום שהן טובות, כמו:
סיטי-סיטי
המכשף
תקועים לנצח
ועוד כמה...

simi kaTan

New member
../images/Emo41.gifעדיין לא כולם הצביעו לסקר../images/Emo70.gif

תצביעו כדי שאני אוכל לכתוב את הפרק העשירי.

../images/Emo9.gif../images/Emo41.gifשניה,

יפול לבור באדמה ואז הם יצילו אותו או משהו כזה... מחכה להמשךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

simi kaTan

New member
אבודים../images/Emo26.gifפרק י'

נחירותיו של טים הרעישו את כל היער הסבוך. בקיעת נחירותיון לא הפסיקה להפריע לבעלי החיים,יצוריים ליליים שכמה מהם כבר הספיק לפגוש בדרכו לכאן. הוא התעורר לפתע, למשמע קולות שבקעו ממעבה היער. הוא קם על רגליו, פוסע בזהירות ובחלקלקות כדי לא להקים רעש. לפתע הוא הבכין בקרחת יער. הוא אץ לעברה וראה מערה. היתה זאת מערה מוזרה ביותר. ניראה היתה שחוצבה בידי ידי אדם. הוא היתקרב אליה, ולא ראה בה שום סימן למקור חיים. כל שראה היה אפלה מתמדדת וקול עמוק ביותר. הניחוח שזה עתה נידף באוויר היה ניחוח של לחות רטובה. היו סימנים למים,כנראה שהמערה הובילה למעיין תת קרקעי. טים היסתכרן נורא. הוא ניכנס לתוך המערה, בטוח בעצמו, ופוסע אט אט לעבר האפלה. הוא ניזכר בסינוניה של נוריס על המקום הנורא שזה עתה ניכנסו אליו. הוא הרגיש משהו מוזר, ניחוח קסם שעולה באוויר, משהו שלא נברא מהעולם שלו. הוא המשיך לצעוד, מחכה לרגע המפחיד מכל.הוא היה מוכן לכל עצם מוזר שיבוא לכיוונו מכוון המערה.לפתע הוא שמע רחש, רחש מוזר של מנגינה נוגה בין קירות המערה. אולם הוא לא ראה כלום,רק שמע את הרחש שהיה בתנועה. "מוזר" הוא אמר. הוא המשיך לצעוד, תאוו לגלות אחר סוד המערה הזאת. לפתע הוא שמע את הרחש נמוג. הוא רץ, מתחיל בפסיעות ארוכות לכוון הרחש.למזלו הרע הרחש הפסיק. "מה אני אעשה עכשיו?" הוא אמר. הוא לא ראה דבר בחושך. היתה זאת שעת לילה מאוחרת והוא הלך לאיבוד בתוך המערה.הוא סקר את האזור כדי לצאת ממנו,אבל הוא לא מצא ואף לא סימן אחד שירמז לו על הדרך שממנה בא למערה. לפתע הוא שמע שוב את הרחש בתנועה, הפעם לכוונו. הקול ניהיה יותר ויותר חזק. הוא התחיל לעבד את העשתונות. כל שרצה היה ללכת ומהר מכאן, אולם ללא הצלחה הוא לא מצא את הדרך. הרחש החל מיתחזק יותר ויותר. עד שטים סתם את אוזניו. הוא החל לרוץ, לא יודע לאן אבל רץ בכל עוז רוחו. לפתע הוא מעד ברגלו ונפל על הרצפה הלחה. ככל הנראה הוא קיבל מכה חזקה שגרמה לשיתוק רגלו. הוא לא יכל להניע אותה. הוא נכנס ללחץ - הקול התחזק וניהיה לאדיר מיימדים. ואז,במאית שניה, הוא ראה צללית באה לקראתו. הוא לא זיהה אותה מקרוב.היא לבשה ברדס שכיסה את פניה וגופה. טים ניסה לשחרר את רגלו כדי לאוץ משם במהירות,אבל הרגל סירבה לחזור לערנות. הצללית כבר היתה מרחק צעדים ממנו, עד שהתקרבה ועמדה מולו. ברגע זה טים היה חיוור עד מאד. הוא לא ידע מה האיש עם הברדס רוצה ממנו. "מה אתה עושה אדם, מרגל?" טים היה מבוהל,הוא לא ידע מה לענות לאיש עם הברדס. "מרגל, אני? לא ולא, אני איבדתי את דרכי בין שבילי היער עד שריאית כאן מערה.נכנסתי לתוכה כדי לסקור אותה,היא היתה נורא מעניינת, ושמעתי גם רחש..." "מה שמעת? "רחש אדוני, רחש בתנועה של קול נוגה ואצילי שלא מהעולם הזה." "אתה תשלם על זה!!!!!!!!!!!" "למה,מה עשיתי אדוני?" "שמעת את הרחש,ועכשיו תשלם על העוון שעשית!" "אבל אדוני,זה לא אשמתי ששמעתי אותו, אני לא שלטתי על הקול הזה,הוא היה בתנועה ובא לכיווני!" "בא לכוונך מה?, אתה תשלם על מה ששמעת!" האדם עם הברדס הוציא סכין חדה, מושחזת ומבריקה. "לא אנא בבקשה ממך, תן לי להסביר!!!" מה יקרה לטים,האם האדם יהרוג אותו? ומה בדבר שלושת האחרים? כל זה ועוד בפרק הבא.

simi kaTan

New member
אבודים../images/Emo27.gifפרק יא'

"לא בבקשה ממך, אנא חוס על חיי!" קרא טים לעברו של האדם כסוי הברדס. "לחוס על חייך? לחוס על חייך?!!!.אתה שמעת את הרחש הנוגה, המנגינה הערבה לאוזן שרק אני יכול לשמוע אותה. בני האדם תמיד לא היו אומרים לשמוע את המנגינה הזאת, רק אני, מי שגדל שנים ביער האפל הזה!" "אז אתה מודה שאתה לא בן אדם? אם כן, מה אתה?" "דיי עם השאלות, בקשה אחרונה אולי?" "לא בבקשה, אעשה כל מה שתבקש!!!" "כל מה שאני אבקש?" "כן, כל מה שתבקש, רק לא לפגוע בי!" "אם כך, צא מהמערה במהירות, ואל תחזור לכאן יותר. וגור לך מפניי, כל יצורי היער הם הנתינים שלי, והם יספרו לי על כל מילה שתפלוט על הרחש הנוגה ששמעת. מובן?!" טים היה ניסער. הרחש ששמע, לא בא מהעולם שלו כלל. הוא לא ידע מה להגיד לדמות שהיתייצבה מולו. הוא היסס, אבל לבסוף היה נחוש בדעתו. "בסדר, אני מסכים". "אם כך צא!!!" "אבל יש לי בעיה אדוני." "מה?" "אני לא יודע איך לצאת מכן, מאז שבאתי למערה הזאת גיששתי באפלה בין הקירות הלחים, ולא מצאתי את דרכי החוצה עד שאתה באת" האדם בברדס הצביע לעבר כוון היציאה. "הו, תודה לך, תודה רבה לך!" "צא כבר מכאן!" "בוודאי, אצא עכשיו". טים רץ בכל עוז כוחו. הוא לא פסק ואף לא לרגע, כל שרצה היה לראות כבר את האור שיבקע כבר מתוך המערה כסימן מובהק ליציאה לתוך השמש החמה, הבוהקת והמאירה. הוא ראה את אור קלוש מבעד לקירות המערה. הוא הבין שכבר לבטח בוקר כי היה אור בחוץ. ולאחר שהגיעה לפתח המערה, כל מה שרצה זה למצוא את יקיריו, רעיו שהזניחו אותו והשאירו אותו כאן.אולי זה ישמע הזוי אבל הוא היתגעגע לפקיעת צווחותיה של גברת נוריס, לצ'ליוז ולעמיתו ג'ים. אבל לאחר שיצא מהמערה, משהו הישתנה בו. משהו שלא יכל להיתעלם ממנו. לפתע הוא הרגיש שהבטן שלו מיתערבלת תוך כאבים עזים. הוא לא יכל לשתוק, ופלט צרחה עזה. הוא הישטטח על ברכיו מסנן בצרחות נוראיות. הוא נטל את ידיו ליד בטנו, ולא יכל לסבול את הכאב. לפתע קרה דבר מוזר, דבר שלא הניח לו מרגוע. הוא ראה את עורו... המשך יבוא!

למעלה