אבודים בפרברים......

אבודים בפרברים......

ראיתי עכשיו ב ערוץ 4 את הסרט אבודים בפרברים שמספר כצפוי על חבורה של טינאייגרים שמנסים למצוא את מכומם בעולמנו ובנתיים מחכים לכוכב רוק שגדל במקום אני לא יספר עוד רק אני יגיד שאני נהנתי מהסרט בעיקר כי אני נורא מתחבר משום מה לעניין הזה של הפרברים בארה"ב .זה לא סרט מבריק ולא כל כך כיף לראות אותו אבל הוא די מהפנט שווה לראות אבל יש יותר טובים בזאנר הזה שמדבר על הפרברים כמו "נערה " שזה סרט חובה ומדהים ו"דיינר" שניהם יותר טובים אבל השני פחות מהפנט בקיצור שווה לראות בעיקר מי שמתחבר לעניין "חיפוש המשמעות"

Chot

New member
סוףסוף אחד שראה את הסרט!

גמני מאוד אהבתי אותו. אבל ראיתי אותו שנה שעברה. לא ידעתי שהקרינו אותו שוב! מתי זה היה?

Chot

New member
מחורבן! (ואולי אפילו טיפה ספויילר?)

הייתי אתמול בבית נטול טלויזיה.. ובכל זאת ראיתי בו סרט בדי וי די! הכיצד תשאלו? בן כטח שתשאלו. הנה גמני אענה- ככןןן במחשב!!! ועוד מחשב נישא! ראינו די וי די! ואפילו חיברנו אותו לרמקולים הגדולים מאוד של המערכת והיה כל כך טווובבב! לראות סרטים במחשב זה הדבר הכי כיף בעולם! אגב ראיתי גילרפייט וזה היה נחמד. (פה משתלב הספויילר), אבל - ממש עצבן אותי שהיא נצחה בסוף בתחרות! אני שונאת שטויות של פמיניסטיות!

leeloo

New member
איזה סוף סוף ואיזה נעליים

נראה לפני איזה שבועיים גם היה דיון על הסרט הזה, ואם זכרוני אינו מטעני, היו לו גם הרבה תגובות מאנשים שראו את הסרט... וגם אני ראיתי אותו, ביי דה וואי, והסרט חביב, לא יותר... אבל אני מתה על ג´ובאני ריבסי... איזה שחקן מעולה! בייחוד ב-the biloer room... אחלה סרט!

למעלה