אבודה

nasty-

New member
אבודה

אבודה

אני עומדת מהצד, מסתכלת. אני רואה ילדה, נערה.... היא נראת בגילי.. היא עומדת בצומת גדולה, במרכז, מסביבה מלא מכוניות, אוטובוסים ומוניות.. קצת הולכי רגל. פתאום היא מתחילה לצעוק, לנופף בידיה... אני לא מצליחה לשמוע מה היא אומרת, צועקת... מרחוק...מהצד ...זה נראה כאילו היא מבקשת עזרה.... היא לא משוגעת, היא לא מסכנה, היא סתם ... אני לא יכולה לעזור לה, אני יותר מידי רחוקה... והאנשים שקרובים אליה... רוצים לעזור או שאולי הם רק מנסים לעזור מתוך הרגשה של מחויבות לעזור (?). היא לא מוכנה לקבל עזרה, היא רק רוצה שיעזבו אותה כשהם מתקרבים היא דוחפת אותם....ומבקשת שיעזבו אותה חלק עוזבים, ``היא לא רוצה עזרה`` ``היא בכלל לא צריכה עזרה``...וחלק...חלק קטן לא מוכן להרפות. היא עומדת שם בין כל הבלאגן.... ובקושי מבחינים בה...בקושי שומעים אותה היא צועקת... צעקות חרישיות...

מורני !

New member
נאס...

אבודה. נערות, נערים .. הולכים לאיבוד בקלות. בין המבחנים בתיכון.. ללחץ חברתי מסביב, ללחץ המתגבר של ההורים.. קל ללכת לאיבוד. האמת שקל ללכת לאיבוד בכל גיל.. בכל גיל, בכל שלב יש משהו שגורר אותך למטה.. השאלה עד כמה אתה חזק ועד כמה אתה מאמין בעצמך. עד כמה אתה בוגר. מחויבות לעזור... שמת ליד זה סימן שאלה.. למה? למה סימן השאלה? את לא בטוחה במחויבות הזו? בצורך לעזור שבא מבפנים? לפעמים את במערכת יחסים שאת מרגישה חובה לעזור לבן אדם... שאם לא תעזרי לו.. הוא יילך לאיבוד. ככה אני מרגישה לגביי החברה הכי שלי... שאם אני לא אעזור לה.. היא תלך לי.. תלך לאיבוד... וזו חובה.. לא רשות. אין לי אופצית בחירה... גם שהיא אומרת שהיא בסדר... ושהיא לא צריכה עזרה. אני עדיין מרגישה צורך חזק מאוד לעזור. כתבת.. שאת יותר מידי רחוקה.. למה? מה לא נותן לך להתקרב? מה משאיר אותך שם - רואה ולא יכולה להגיב? והחלק הקטן שלא מוכן להרפות.. מי הם? הם אלו שיעזרו לה.. הם אלו שיצילו אותה. גם אם בפה היא אומרת שהיא לא צריכה עזרה... גם אם בראש היא חושבת שהיא לא צריכה עזרה.. אלו שבאמת מבינים... אלו שקוראים את הלב.. אלו עם האהבה והחום - הם שרואים את האמת. הם אותו חלק שלא ירפה. אף פעם. אלו שישמעו אותה צועקת גם צעקות חרישיות. נאסטי... אני לא יודעת למי כתבת את זה.. וכמה את קרובה לאותה נשמה אבודה. אבל אני מקווה שתצילי אותה.. או לפחות החלק הקטן של החברים שלא מרפה. לפחות שהוא יציל אותה. מספיק אדם אחד...מספיק מילה אחת.. מספיק חיבוק אחד.. מאחלת לך לא ללכת לאיבוד אף פעם.. ואם בכל זאת הלכת -- שיהיה מישהו חכם מספיק למצוא אותך גם שלא תבקשי עזרה. **** הכל יצא קצת מבולבל.. מקווה שתבינו מה עומד מאחורי זה. **** רני.

בדוייה

New member
....,....

גם האנשים שמבינים שצריך בכ``ז לעזור, צריכים לעשות את זה בעדינות כי לא תמיד העזרה שהם רוצים לתת יכולה להועיל צריך לחשוב פעמיים לפני מעשה האם הוא טוב לי? או שהוא באמת יכול להועיל לילדה המיסכנה פה שקוראת לעזרה בתת מודע? לצאת על ידי חובה בלעזור כמו חלק מהאנשים שנאסטי הגדירה זה דבר גרוע. מי שלא עוזר, שלא יעזור בכלל. עדיף.-והמבין יבין...,...

למעלה