אבודה

Lilac Wine

New member
אבודה

נדלקתי\התאהבתי במישהו שנפגשתי איתו רק פעמיים..הרגשתי שאני מאוהבת\דלוקה עזבו הגדרות...נפלט לי ואמרתי לו את זה הוא לא קיבל את זה רע..כלומר בדיעבד היה יותר בכוון של לנצל את הרגע ולהתמזמז איתי(שנה לא היה לי קטע אינטימי כזה,בת 18 וסגורה בכל מה שקשור לאהבה כי אני פוחדת להפגע,אני לוקחת הכל נורא קשה,נורא כאן ועכשיו) לפני הפעם השנייה(הפעם הראשונה הייתה לפני המון שנים..ופשוט נשארנו מאין ידידים..אף פעם לא קשר הדוק..) היינו מדברים יום יום בטלפון..אחרי שאמרתי לו שאני מאוהבת בו....ישר התחיל העניין של "אני לא פנוי רגשית,נפרדה ממני מישהי לפני כמה חודשים" אבל עדיין יכול היה להתעלס(גרם לי להבין,שלגברים לא איכפת ברוב המקרים מהרגש,העיקר הסיפוק המיני-סליחה אם אני פוגעת במישהו) אחרי הפעם השנייה..אין יותר טלפון...שלחתי לו הודעה הוא לא הגיב,התקשרתי-הוא חזר אחרי 4 ימים.כשהוא התקשר הוא לא התייחס לפגישה שלנו..אז אמרתי לו שאין לי כוח לשיחה הזאת..שאני מרגישה שאני טוחנת מים ושיגיד לי מה הוא מרגיש ושאני מצטערת אם אני מלחיצה אותו.הוא ענה..."אני לא יודע מה להגיד לך" אחרי יומיים התקשרתי ודיברנו פשוט רגיל..הכי יבש אי פעם..מאז לא היה קשר. המסקנה שלי מכל זה,זה שהוא לא מעוניין בי .וכתבתי את כל זה כדי להקל יותר על עצמי:] השאלה האמיתית היא,מה עושים עם לב שבור? לא מפסיקה לחשוב עליו...אין שום הדדיות,אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליו אני לא מציקה לו(לא מתקשרת לא שולחת הודעות יותר) הבעיה היא אני עם עצמי..נסעתי לטייל עם חברים יומיים..ואני עדיין לא מצליחה להשתחרר.כאילו היחסים בניינו לא מוגדרים..או שכן(הוא לא רוצה)...אני ממש אובדת עצות..אני מרגישה כל כך מחוברת אליו בגלל 4 שעות של מגע פיזי...שלא יצא ממנו כלום..לא קולטת איך אפשר לגעת במישהו 4 שעות ואז לא להתייחס אליו יותר...

יקירתי../images/Emo24.gif

קודם כל קבלי חיבוק. ובאשר לשאלתך... איך אפשר? אפשר. הנה הבחור עשה את זה אז כנראה שאפשר. יש אנשים שיכולים ויש אנשים שמסוגלים ויש אנשים שגם עושים את זה כל הזמן וזה דפוס התנהגות קבוע שלהם, גם גברים וגם נשים כאחד. (לדוגמא...יש לי חברה כזאת. היא רוצה רק סקס, וברגע שהשיגה את המטרה - ביי!) זה העולם בו אנו חיים היום, והמטרה שלך בכל הסיפור הזה היא לנסות "לחיות" בין האנשים האלה ולא להישבר. אוקיי, אז התמזמזתם במשך 4 שעות והוא לא רוצה יותר. לא רוצה?! לא צריך ושילך לקיבינימט..לחפש את החברים שלו בהריי האימלייה. חמודה, אם נכאב ונשבר ונבכה בכל פעם שבחור לא ירצה אותנו...(ולא מדובר על קשר ארוך טווח) אז נוזיל הרבה דמעות וחבל. כל הכבוד לך שכתבת, כל הכבוד לך ששיחררת את זה. אז ראי בזה משהו חיובי ולווא דווקא שלילי. כן כן משהו חיובי. למדת משהו נוסף. רק בפעם הבאה השתדלתי לא להיקשר לאדם כ"כ מהר ואני מדברת על מצב של 4 שעות של מגע פיזי. אז נכון זה בלתי נשלט אבל בהחלט ניתן לעבוד על זה. והמלצה קטנה ממני? אל תמהרי לבצע מגע מיני ופיזי עם בחור שלא יודע מה הוא רוצה ממך, איתך.
בהצלחה

Lilac Wine

New member
אבל אני מרגישה אליו משהו מעבר

משהו שאני לא רוצה לנתק איתו מגע...משהו באישיות שלו..למרות שהוא פגע בי........ ומה אני אעשה שאני מהירה כל כך..היה חסר לי המגע הזה כל כך הרבה זמן..ואני אדם כל כך סגור ועד שנפתחתי הכל נהרס שוב.. תודה לך,הסבת לי חיוך:]

אני מבינה אותך

אבל את חייבת פשוט להעביר את זה הלאה. אם הוא פגע בך - אין צורך שתהיי איתו. אני מבינה את הכאב באשר לעובדה שעד שאת כבר נתפתחת וסומכת על מישהו - הוא מנצל, מאכזב ופוגע. אבל את חייבת להתמודד עם זה. אז יאללה עם כל הכוח... GO פייטרית!

תגובה

עסקי יותר בדברים שאת אוהבת ואהבי את עצמך. למדי לא למהר לגעת, יותר לשוחח ולהתקרב לאט במגע מתוך אהבה.

זה לא טוב

כל אחד יכול וצריך לאהוב את עצמו יותר משיאהב כל אחד אחר בעולם. חפשי לעצמך את הדברים שאת הכי אוהבת לעשות ומענינים אותך, עסקי בהם הרבה וחשבי עליהם הרבה. אז תאהבי יותר את עצמך.

קודם כל תנסי להבין עם עצמך

למה את "מתאהבת" במישהו שפגשת פעמיים ושבאופן די ברור לא ממש רציני לגבייך. מה זה הצורך הזה להתאהב שברגע שמגיע מישהו שנראה לך נחמד את משליכה עליו את כל העוצמות של האהבה שלא ממש קשורות אליו כי אותו את בקושי מכירה. מה שעשית, להגיד למישהו שאת מאוהבת בו אחרי שתי פגישות... בואי נגיד שאני ממש מבינה למה הוא חיפף אותך בצורה כזאת, זה מלחיץ ולא רק בחורים ולא רק בחורים לא רציניים, זה מלחיץ באופן כללי ומוציא אותך באור של בחורה לא ממש מאוזנת ולחוצה ונואשת לאהבה. אל תיפגעי מזה, פשוט תנסי להבין מה לעזאזל הלך שם, כי אהבה זה לא היה, פשוט הידלקות + פריקת כל עול (אולי בגלל שאת כל כך סגורה ומפחדת להיפגע פתאום הגיע מישהו ואת שיחררת עליו את כל מה שהיית רוצה להרגיש ולא נותנת לעצמך בדרך כלל). את כל הקטע של להיקשר ממגע פיזי אפשר להבין כי את צעירה ויחסית חסרת ניסיון, נראה לי שעם הזמן והניסיון תביני יום אחד איך זה שאפשר להתנשק ולהתחבר ולשכב ולא להרגיש כלום (ואולי לא, יש כאלה שעושים סקס רק מאהבה ולא מבינים איך אפשר להפריד) אבל תהיי בטוחה שזה אפשרי ושום דבר שהוא עשה לך שם לא בא מהלב אלא אך ורק מהמפשעה. לא רואה הרבה עתיד לקשר הזה, במיוחד כי הוא לא ממש מעוניין בשום דבר וגם הדרך שהוא התחיל עם הצהרות אהבה מוגזמות מצידך ועכשיו כל הסרטים שאת אוכלת מזה - זה לא דרך בריאה להתחיל קשר אמיתי. לדעתי ותרי וחפשי לך מישהו שמעוניין באמת ולא רק ימרח אותך בדיונים פילוסופיים כדי לשכנע אותך לשכב איתו

Lilac Wine

New member
תודה רבה לכולם

אמנם אשמח לעוד תגובות..אבלתודה ענקית באמת..נתתם לי לחשוב קצת אחרת..אני יודעת שאולי הייתי פזיזה מדי..פשוט בפעם הקודמת שהייתי דלוקה על מישהו שמרתי את זה בבטן 3 שנים...3 שנים! אז אמרתי שלהבא שאני חייבת להגיד מה אני מרגישה תמיד תמיד......אבל פה הטעות,אנסה למצוא את האיזון...אבל עדיין קשה עם ההתעלמות שלו ולהב השבור......

למעלה