אבודה בתוך עצמי..

ספירו^ש

New member
אבודה בתוך עצמי..

פעם, היה לי חלום מוזר.. שאני לבד.. לבד על חוף בודד.. **** יום אחד, קמתי בבוקר, והחלטתי שאני חייבת, פשוט חייבת לצאת החוצה.. ללכת.. לטייל.. פשוט לצאת.. התחלתי ללכת ברחובות.. עברתי כבישים.. חציתי שדות.. לא ידעתי לאן אני הולכת.. הרגליים הובילו אותי.. הנפש הולכה.. ואז, הרגליים נעצרו.. המבט התרומם מעלה מעלה.. קראתי את הכתוב על השלט: ``ברוכים הבאים, הגעתם לחוף האבוד`` נשימתי נעתקה.. ``הגעתי לחלום שלי? מה זה המקום הזה?`` חשבתי לעצמי בפחד.. התבוננתי סביבי.. ראיתי אנשים מטיילים על החוף.. כל אחד לעצמו.. כל אחד לבד.. כל אחד בודד.. אבוד.. אבוד בתוך עצמו.. כמוני ראיתי איש אחד עובר לידי.. עצרתי אותו ושאלתי.. ``סליחה, אפשר לבוא לחוף שלכם?.. אני.. גם.. ז`תומרת.. גם ככה אני אבודה..`` האיש בחן אותי.. ואמר בחיוך: ``ברוכה הבאה..`` התיישבתי על החול הרך מול הים ובוננתי בגלים הכחולים והיפים.. האיש המשיך ללכת.. אך לפתע נעצר, הסתובב ואמר: ``תגידי.. כולנו אבודים כאן.. כל איש בתוך עצמו.. אבל את.. למה את אבודה?`` ``ככה אני מרגישה כבר הרבה זמן.. אבודה.. אבודה בתוך עצמי..`` - כך אמרתי לאיש שבקושי הכרתי.. האיש התקרב אליי, התיישב לידי על החול.. מתבונן אל הים.. ואמר: ``תראי. כולנו מרגישים אבודים לפעמים.. לא נורא.. בסוף, לאט לאט.. אנחנו מוצאים את הדרך חזרה.. לפעמים זה גם כיף ללכת קצת לאיבוד אתה חוזר בסוף למציאות הקיימת, מלא עידוד..`` האזנתי למילים.. ושתקתי. **** בימים שאחרי.. בכל לילה כשהלכתי לישון.. הופיע לי שוב אותו חלום מוזר.. אך הפעם, היה לידי אותו איש שראיתי על החוף.. יושב לידי.. ושנינו מביטים יחד על הים הכחול.. שותקים.. אולי אני כבר לא כל כך אבודה? הא? ספירו`ש

ספירושששש

איזה יפה, ממש יפה, דעי לך שאת מדהימה אותי כל פעם מחדש עם הכתיבה שלך, עם הפרגון לאנשים גדולים ממך, בכל זאת..... את גדולה... מי שנותן לי כוחות זה קודם הצעירים מאיתנו. אוהבת אותך יוניתתתתתתתתתתתתתתת

tairon

New member
את מקסומה שכמוך בואי בואי

את כותבת מופלאה את מדהימה אותי כל פעם מחדש... אנחנו עוד יום אחד נופתע ממך רוצה חתימה מעכשיו

למעלה