אבודה בעולם

אבודה בעולם

שלום לכולם, אני חדשה פה, אין לי מושג האם תוכלו לעזור לי אבל אני יודעת שאני נמצאת בבעיה. מגיל קטן הייתי ילדה מקופחת ובגיל 20 עזבתי את הבית לאחר התעללות נפשית וקצת פיזית מצד הורי. אני הבת הבכורה. לאחר שעזבתי את הבית התחלתי מערכת יחסים עם גבר גרוש המבוגר ממני ב- 30 שנה!!! בהתחלה הכל היה מושלם אבל בהמשך לאחר מספר חודשים הסתבר לי שיש לו חברה. למרות זאת המשכתי את הקשר איתו - הוא היה הכל בחיים שלי אך בהמשך האמת יצאה לאור. הנ"ל רודף נשים בצורה חולנית, לא בוחל בשום אמצעים. הנ"ל הצליח לגרום לי לפתח אובססיה כלפי (במשך השנים הסתבר לי שהוא מצליח באופן סידרתי לגרום לנשים איתם הוא מנהל רומן אובססיה. הוא רופא מצליח ואני הייתי פציינטית שלו. גם שאר הנשים איתן ניהל רומן היו פציינטיות שלו - ישנם 2 מקרים שאף הגיעו למשטרה - ודווקא הוא היה המתלונן....לאחר שטען שהטרידו אותו בטלפון. גם לי לעיתים הוא אומר שאני מטרידה אותו ושהוא יפנה למשטרה.. הסיפור נמשך כבר 8.5 שנים. כיום אנחנו לא מנהלים קשר מיני והקשר היחיד ביננו הוא אחת לשבוע בשיחת טלפון. אך עדיין לעיתים הוא מתחיל לשחק קטעים ולהשפיל אותי. אני לא בקשר בכלל עם משפחתי ולכן אני חושבת שבגלל זה אני מרגישה אבודה. ראוי להוסיף שאני בחורה מאד מאד יפה, עובדת בעבודה מסודרת, מתגוררת לבד כל השנים האלה. השנה אני חוגגת יום הולדת 30 ואני פשוט פוחדת.... פוחדת שלעולם לא אנשא, שתמיד אשאר לבד, שתמיד אאחז במשהו שלא קיים. אני לא יכולה להפסיק לבכות - כמה חגים אפשר לעשות לבד? כמה שבתות אפשר לעשות לבד? אני מרגישה שהלב נקרע לגזרים. כלפי חוץ החזות שלי מושלמת ואף משדרת חוזק אבל מבפנים אני שבורה לגמרי. פוחדת מהעולם הזה. מאז אותו בחור לא הצלחתי לנהל מערכת יחסים נורמלית - אני מרגישה כאילו שיש עלי קללה. לא מצליחה לצאת מהאובססיה לאותו נוכל, מרגישה בודדה בעולם. אולי אתם יכולים לעזור לי?

האם ניתקת איתו קשר?

אם לא, זה יהיה הדבר הכי נכון לעשות. מה עם חברים, חברות, להפגש איתם, לדבר, לא להיות לבד? כי לבד זה לא רק קשרים עם גברים...

../images/Emo7.gif

אני נאחזת בכל פיסת קשר איתו, ומתי שהוא לא מתקשר או שהוא עושה כל מיני קטעים אני נכנסת לדיכאון ואף לאובססיה ובכי. יש לי חברות - חברה אחת יודעת מכל הסיפור אך לא יכולה לעזור לי. כשאתה עובר קטעים כאלה בחיים, אתה לומד להפסיק לסמוך על אנשים ולכן אני מרגישה כל כך לבד.

נשמע שהוא

רק מזיק לך. אני נורא נורא נורא ממליצה לך לנתק את הקשר איתו, ביוזמתך! אין אף אחד\ת שאת סומכת עליו? שאת יכולה לבלות\להיות איתו\ה (בלי קשר לזוגיות) קצת ולצאת מבועת הבדידות?

drnaji

New member
גם אני ממליץ לך לנתק את הקשר...

את בעצמך אמרת שהקשר גורם לך לבכי..אז בשביל מה את צריכה אותו
הוא לא שווה שתעצבי בגללו
תתחילי להכיר אנשים חדשים,תבלי יותר,תזמי שיחות עם אנשים מהעבודה,שכנים או לא יודע מה. אישית אני ממליץ לך בחום,שתבלי ותהני מהחיים,עד כמה שאפשר

JudyWn

New member
"יש לך אותי..." ../images/Emo79.gif

כרגע את מרגישה אבודה בעולם, אבל עצם העובדה שאת פה - שואלת, מתייעצת - זה כבר אומר לי משהו. זה אומר לי שאת מוכנה לעבור הלאה עם החיים שלך. להתקדם. שאת מבינה שטוב לא יצמח לך מזה. הצעד הראשון לדעתי הוא לנתק כל קשר איתו. אפילו לא אותו טלפון מסכן פעם בשבוע. (ורק שתדעי, כל יצירת הקשר הזו היא פלילית מעיקרה ויש לך מקום להגיש נגדו תביעה. כן, גם 9 שנים אחורה). את יכולה לבלות עם החברות - הן יישמחו לעזור לך לצאת ממנו. חשבת פעם על טיפול פסיכולוגי? אני לא טוענת שאת פסיכית חס וחלילה, אני רק חושבת שאולי תוכלי לדבר עם מישהו ולא להרגיש כל כך לבד וגם יעזרו לך להתגבר על הקשיים שאת חווה. תנסי לבדוק את זה בקופת החולים שלך - אני חושבת שיש השתתפות מסויימת.

למעלה