אבד....

האוהד

New member
אבד....

אבד!!!! ------- אבד אלוף טריאתלון. סימנים מזהים : בגד ים וגופיה כחולים, אופני cannondale, חיוך של ילד ויכולת ריצה מרשימה. כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש לשלוח אותו מייד לטריאתלון קיסריה. ועכשיו ברצינות - לא חוכמה לבוא רק לתחרות אחת בשנה ולא חוכמה לתת למתחרים שלך להתעייף. כל מי שבא לטריאתלונים כדי להינות מהמתח, האוירה והתחרות, בלי פייבוריט מסויים, די מתעצבן לראות תחרות כמו במגידו. נכון, אני אישית חושב שהתאומים נמצאים היום בכושר הכי טוב שיש - אבל אני רוצה לראות תחרות ספורטיבית ולא תצוגת תכלית (כמעט 11 דקות הפרש). יוחזר שי למסלולים - ושהטוב(ים) ינצח!

rmiri

New member
האבדה נמצאה

אם שי היה במצב שהיה יכול להתחרות היה בודאי מגיע יש לו את הסיבות שלו,וא לא חייב לפרט לכולם

האוהד

New member
רמה אחרת

ספורטאי עילית בעולם מגיעים לתחרויות גם כשהם לא בשיאם, ולו רק כדי לכבד את ציבור האוהדים. אלוף אירופה הטרי, למשל, הגיע במקום ארבעים ומשהו באחד הטריאתלונים האחרונים בסבב. ליבי ליבי עם מצבים מיוחדים של ספורטאים מיוחדים....אבל תקופה ארוכה מאוד שהאלוף לא כיבד אותנו בנוכחותו. מי שמסוגל לרכב לצד המתחרים - שיואיל בטובו להתחרות. מישהו מוכן להזכיר לי מתי הוא התחרה בפעם האחרונה??? עיני לא צרה - אני אוהב את הבחור ומעריץ את יכולותיו. רק קצת מתגעגע לראות אותו בפעולה.... האם חו"ל זאת רמה אחרת גם בזה???

omerB

New member
שי פ. הגדול איפה אתה

מתגעגעים אליך ומחכים בקוצר רוח לחזרתך. מירי, תעבירי לו את זה שבפורום נפתח לו מועדונית (מעריצים)

למעלה