אבד/נגנב אייפון

יאיר 851

New member
אבד/נגנב אייפון

בבקשה תעזרו לי כי אני כבר דיי מתוסכל. היו לי מותקנות על האייפון שתי אפליקציות לגילוי האחת find my iphone והשניה lookout שתהן היו פועלות על המכשיר. הבעיה היא שלא היה לי כניראה סוללה ואני מנסה לאתר את הפלאפון דרך שתי האפליקציות מאז ללא הצלחה(יום שלישי בבוקר לא מצאתי את האייפון). לי נראה יותר שזה בבית או במקום מסויים ואני לא מוצא אותו. יש אפשרות באפליקציה שלfind my iphone למחוק את המכשיר במידה ואני רוצה למחוק אותו האם הוא מוחק אותו סופית? כלומר גם אם אני אמצא את הפלאפון שלי אחרי שאני מחקתי אותו דרך האפליקציה אז האם אני לא אוכל להשתמש בו יותר? ועוד שאלה אם הוא נגנב והבן אדם מחק את האפליקציה של הfind my iphone אני עדיין יכול למחוק אותו?לגביי האפליקציה של הlookout האם יש אפשרות לאתר את האייפון דרך האפליקציה הזו אחרי שהאייפון כבוי? ושאלה אחרונה:האם אפשר לעשות איכון לאייפון דרך משהו בחומרה או בתוכנה שאני יכול לעשות כי הבנתי שאם זה לא קשור לחיי אדם המשטרה לא עושה איכון למכשיר.
ניראה לי כדאי לפתוח קבוצה בפייסבוק שתחתום על עצומה לחייב חברות סלולר לעשות איכון במקרה של אבד או נגנב הפלאפון בעיקר כנגד גניבות פלאפונים וגם לאלו שאיבדו את הפלא' ולא מוצאים הם היום לא שמחים לעשות זאת כי האינטרס שלהם הוא שאנחנו ניקנה כמה שיותר מכשירים.
תודה רבה מראש לכל העוזרים
יאיר

AYELET1

New member
אתה יכול לפתוח עצומה. אאל״ט זה לא תלוי בחברת

הטלפון אלא בשמירת פרטיות.
לא בטוח שאתה יכול על פי חוק לעקוב אחר בן אדם סתם כך.

אתה יכול להודעיע לחברת הטלפון שהמכשיר שלך נגנב. אם היה רשום על שמך (האייפון עצמו. לא הסים) הם יוכלו לחסום אותו לשימוש או לעדהון.
מחיקה מרחוק אפשרית אך ורק אם המכשיר פועל והתוכנה מותקנת עליו.
אחרי מחיקה מוחלטת תוכל להשתמש בו (אם לא היה נעול לחברת סלולר מסויימת. אחרת הוא ינעל מחדש ויהיה לך צורך בפריצת מודם עבורו. עלול להיות בעייתי אם הוא לא מהארץ). הנקודה היא שכל החומר שהיה לך עליו ימחק.

יאיר 851

New member
האייפון כבוי כשאני מנסה להתקשר

תודה רבה AYELET1 על המענה:) האייפון על שמי וגם הסים על שמי אז איזה שמירה על פרטיות מדובר? הרי אני מסכים לחשוף את הפרטיות שלי על מנת למצוא את האייפון שלי. לגביי המחיקה, הבנתי ממך שאם האייפון כבוי אזי אי אפשר דרך find my iphone למחוק את המכשיר מרחוק אבל אם הבנתי נכון יש אפשרות לחברת הסלולר למחוק את המכשיר מרחוק לגמריי ואז אם אני מוצא אותו יש אפשרות לפתוח חזרה את האייפון רק בלי המידע שהיה לי עליו? כי אם כך, אין לי בעיה למחוק את המכשיר כי יש לי גיבוי של המידע דרך הicloud וכשאמצא אותו אז אשחזר דרך הicoud. עוד שאלה, אם אני מוחק את המכשיר דרך חברת הסלולר אז אם הוא נגנב הגנב יכול לפרוץ את האייפון? או שהאייפון לא יעבוד גם דרך jailbreakme?ושאלה אחרונה, כמה עולה למחוק את המכשיר? לפתוח אותו חזרה? והאם חברת הסלולר חייבת לעשות זאת אם אני מבקש?

נ.ב
אני חדש בפורום. איפה אני כותב עצומה עם יכולת לתפוצה רחבה והאם מישהו מכיר/יודע/עשה זאת בעבר? סה"כ זה לטובת הכלל וגם לעתיד
תודה מראש לכולם
יום מקסים בלי גניבות ואבידות

BravoMan

Active member
בוא נעשה סדר:

א) אם המכשיר כבוי אף אחד לא יכול לאתר אותו, גם לא חברת סלולר.

ב) גם אם המכשיר דלוק, חברת סלולר יכולה לעשות לו איכון רק אם הוא הוא פועל ברשת שלה ומדבר עם האנטנות שלה. אם הגנב הוציא את ה-SIM, האיכון לא יעבוד.

ג) חברת סלולר לא מוחקת את המכשיר. היא יכולה לחסום את מספר הברזל שלו שנקרא IMEI, וכך המכשיר לא יוכל להתחבר לרשת שלה.
התוכן של המכשיר יישאר כפי שהיה.

ד) כל תוכנת איתור שהתקנת צריכה שהמכשיר יהיה פעיל, שיהיה לו חיבור לאינטרנט ושהוא ימצא במקום שיש קליטת GPS.
כלומר, היא לא תעבוד בתוך דירה, היא לא תעבוד עם מכשיר כבוי, והיא לא תעבוד ללא SIM שיש לו חבילת גלישה.

ה) כשאתה מוחק נתונים דרך התוכנה הזו, אתה מוחק רק נתונים שלך, לא את המערכת של המכשיר.
למעשה, אתה מאפס את המכשיר למצב שבו היה כשלראשונה הוצאת אותו מהקופסה.

ו) אין כאן קשר ל-Jailbreak.

ז) כל גנב \ מוצא יכול לאפס את המכשיר. זה לא עולה כסף וזו פעולה "טבעית" ופשוטה. גם אתה תוכל לאפס אותו אם תגיע למצב ששכחת את הססמה.

ח) אם אפסת את המכשיר ואז מצאת אותו, תוכל להשתמש בו כרגיל, אבל אם לא גיבית את המידע שלך לפני, לא תוכל להשיב אותו (תמונות, אנשי קשר, שירים וכו'. אפליקציות שרכשת תוכל להתקין מחדש בלי לשלם שוב)

ט) יש אתר שנקרא "עצומה". אתה מוזמן לפתוח שם עצומה ולהפיץ את הידיעה בכל רשת חברתית שתחפץ: http://www.atzuma.co.il

י) איכון לפי אנטנות סלולר הוא בעל דיוק של עשרות עד מאות מטרים, כך שהוא לא יוביל אותך ישירות לגנב, מה גם שאיש לא הולך לספק לך אותו מרגע לרגע ועד שתגיע למקום ייתכן מאוד שהגנב כבר לא יהיה שם.

אז קבל המלצה חמה שלי:
שכח מהמכשיר שעבד, ולהבא תהיה זהיר יותר.

בהצלחה!

יאיר 851

New member
חברים תודה רבה רבה מצאתי את האייפון !!!!!!!!!

תודה רבה על העזרה. אבל עדיין האייפון נעול ניראה לי בגלל האפליקציה הfind my iphone כי הוא אומר לי שהסיסמה שנתתי לא נכונה הבעיה היא שזה לא יכול להיות כי הסיסמה שהבאתי נכונה. איך אפשר לעדכן את הסיסמה? אולי דרך המייל שלי או משהו?מישהו יודע? בבקשה עזרה

תצחקו אבל מצאתי את זה אחרי הוצאת כל השטיחים מהרכב.תודה לאל.................

תודה מראש יאיר

למעלה