אבד לי צ'ק

h i l u l i

New member
אבד לי צ'ק../images/Emo7.gif

אמנם לא סכום הסטרי אבל בכל זאת... נזכרתי במחלקת האבדות שהתפתחה לה לפני זמן מה בפורום, אולי ננסה שוב... שאלתי מה הסיכוי שאני אמצא את הצ'ק מה - נער מטות הסיכוי - מלכת מטות שאני אמצא - מלכת גביעים את הצ'ק - 10 מטבעות סיכום - אביר גביעים יש לי הרגשה שהוא נפל מהתיק אבל אני לא בטוחה. מה אתם אומרים

gshm

New member
אני רוצה לנסות

אבל אני חייב לציין לפני שאני מנסה, שאין לי ניסיון רבפירוש הקלפים שיצאו, אז רב הסיכויים שאני אטעה. מה, נער המטות - כנראה איבדת אותו תוך כדי יציאה למסע אותמשהו כזה, כמו שאמרת. הסיכוי, מלכת המטות - הקלף מבטא כריזמה אז אולי הוא מרמז על כך שיש להשתמש בכריזמה כדי להחזיר אותו. שאני אמצא, מלכת הגביעים - קלף רוחני, לכן אולי זה מסמל איזה קשר רוחני לצ'ק (ממש לא נראה לי הגיוני, אבל אני לא רואה שום פירוש אחר). את הצ'ק, 10 מטבעות - מסמל ביסוס, לכן אולי אפשר לפרש אותו בכל שאם תמצאי אותו זה יהיה לך כביסוס כלכלי. קלף סיכום, אביר הגביעים - נראה לי שקלף זה מרמז על כך שמישהו ימצא את הצ'ק ויחזיר אותו לך במוקדם או מאוחר. סיכום של הכל - אם אני הבנתי נכון ת הקלפים, איבדת את הצ'ק כשיצאת לטיול או משהו, אבל בתחילת המסע לכן יש סיכוי שהוא יחזור, אם תתלי שלטים או ותשתמשי בכריזמה שלך. בסופו של דבר יבוא "האביר על הסוס הלבן" ויחזיר לך את אובדנך הרוחני (?) ויחזיר לך את הביסוס בכלכלי. מקווה שעזרתי איף שהוא. תיקונים יתברכו, כי אני יודע שזה לא כל כך מדויק.

h i l u l i

New member
סופטוב הכלטוב נמצאה האבדה

אכן איבדתי אותו תוך כדי יציאה למסע(אתמול) באוטו שלי (שם הוא נפל) ביסוס כלכלי
לא עם הצ'ק הזה... תודה לך

למעלה