אבד לי הפלאפון

צאט ניק

New member
נמצא פלאפון

ועליו הודעת sms "מותק, לא לשכוח: לשאוף, לנשוף, לשאוף, לנשוף"

פינליש

New member
כמה מיצינו את הבדיחה הזאת אה?

והיא בכל זאת מצחיקה אותי. אבל זה כי הייתי ילדה אסמטית ולפעמים הייתי שוכחת לנשום בין התקף להתקף. כחול מאוד יפה לי לבלונד!

זיוי בת

New member
אז

אם מיצית ואם את ככה עכשיו בחיוך וגם קצת נוסטלגית ומאושרת בבלונד הכחול אולי תמצאי סוף סוף זמן להגיד תודה או להתייחס לזה שאיחלו ובירכו אותך פה ליומולדת. אה שכחתי, את ילדה אסתמטית. אז לא נורא. עזבי. תמשיכי עם הלא קולטת. מחמיא לך גם.

פינליש

New member
לא תודה

אלפי תודות!!! לא היה לי זמן פשוט, היה פסטיבל בלונדיניות לכבוד האירוע. 33 שנים של צהוב סינוורו אותי. תודה על הברכות והאיחולים למרות שיורדים עלי ויורדים לי בפורום הזה... אני יודעת שאוהבים אותי. ככה זה עם כבשים שחורות (-:

זיוי בת

New member
בתור

כבשה שחורה וגם לא בתור, יצאת מזה יפה ובחינניות. אהבתי. :) אז ככה על הדרך, קבלי עוד איחול. ממני. תרשמי לי, אני אחזיר לך בהזדמנות.

איכס !

אולי תפסקנה להתמרח פה אחת על השניה בפומבי ?! לא היה לנו מספיק החודש עם כל הנשיקות הרטובות האלה ? ודרך אגב, גם אלי לא נכנסו שיחות בזמן האחרון, וקשיי קליטה יש לי כל הזמן . סו ? למה לעשות עניין ? רק להתבכיין את יודעת פינליש. מאידך, ד"ר, להפשיר פה ושם חבר מההקפאה, נשמע רעיון מדליק.

פינליש

New member
שיו

יצא לך קצף מהפה שהתרגזת או שנדמה לי? וואי אי אפשר להתחבק פה בשקט. אוף.

אגב חיבוקים

אתמול בכיכר רבין חילקו חיבוקים בחינם. 'לא תודה' אמרתי, 'כבר חיבקתי בעבודה'.

דר רשע

New member
לפחות מישהו

מתקשר אליך, אני במקרה הטוב מקבל שיחה פעם בחודש וגם אז מדובר בטעות.

דר רשע

New member
יש לך

הרבה חברים? אתה יכול להלוות לי כמה? בדיוק נגמר הבשר במקפיא.

לא יכול להלוות לך. כמה מהחברים הכי

טובים שלי מסתובבים ממש ברגעים אלה, ברח' דיזנגוף (על שיפודים) תתקשר לעצמך ותזמין

זיוי בת

New member
פורגיוי מי,

אבל הדוב שלי בדיוק התחיל עכשיו את שנת החורף שלו. אתה יכול לכוון לו שעון כדי שיתעורר בזמן?

אל תשכחי!

להחזיר את את השעון שעה אחת קדימה. את הרי לא רוצה שהוא ישכים קום, הרי ידוע מה דובים עושים למשכימים להשכימם.

למעלה