אני מסתייג....הכלב שלי ננשך לפני יומיים מכלב
שהסתובב חופשי ליד בעליו. הכלב חטף בעיטה בגלל שהוא תפס את האגן של הכלב שלי, זה היה האינסטינקט הראשוני שלי, מודה, טעון שיפור, אבל זה עבד והכלב ברח לבעלים שלו. הכלב לא הגיע לרחרח ולא כלום, הוא הגיע בשביל לתקוף למרות שהייתי חיץ בינו לבין הכלב שלי. לציין, הכלב שלי היה קשור. לצערי זו הפעם השלישית שתוקפים את הכלב שלי כשהוא איתנו והכלב השני חופשי, פעם אחת זה הסתיים בנזק של 1500 קל (ניתוחים) וכאב רב מצד נרו ובפעמים אחרות בנזק מינימלי. מי שמשחרר את הכלב שלו ברחוב עם אנשים וילדים פשוט משחק באש. לא כולם חובבי כלבים כמונו ויש לא מעט תאבי בצע שרק מחכים להזדמנות להרוויח כסף קל. לא חסרות היום תביעות משפטיות בגלל כלב שהפיל ילד ופצע אותו. או אמא שפרשה לא נכון התנהגות כלב ואמרה לילד שלה ללטף אותו. ההסגרםים מלאים בכלבים ש"נשכו" כאשר כל מה שהם עשו היה ללכת בשקט ואיזו אמא הסטרית חשבה שזה אמסטף ודיווחה לעיריה על נשיכה. אני מתנדב בהסגר ושומע את הסיפורים של האנשים ומזדעדע כל פעם מחדש. אנשים הם לא צפויים, עוד יותר מכלבים, לכן הכלב שלי לא משוחרר ברחוב הומה אדם (וגם לא הומה) לעולם. כך כולם צריכים לנהוג.כניראה שעד שלא תחוו את זה על בשרכם לא תלמדו.