"אבד לי הכלב"

טון טון1

New member
לא בכל עיר יש גינות המיועדות לכך לצערנו

אבל יש שטחים מסויימים שאפשר "לייעד" למטרה בזמנים מסויימים, שטחים שנבדקו היטב ולא מהווים סכנה / מפגע לכלב או לציבור ולא מפריע לאף אחד שמשחררים שם כלב. אני בטוחה שורד לא מדברת על ללכת עם כלב באמצע העיר או בגינה ציבורית הומה אדם וילדים כשהוא לא קשור . אני גרה בראשון לציון וכאן אין אפילו גינה אחת שיועדה כמתחם כלבים

yellow sand

New member
כשאני מדברת על כלב מחונך,

כוונתי לכלב שניתן לסמוך עליו שכאשר הוא ישוחרר הוא לא יסכן את עצמו וגם לא יצורים אחרים. כלב מחונך ישמע לבעליו ולא ישתולל כמו משוגע. מעבר לזה, כלבים משוחררים שאין לבעלים שליטה עליהם עלולים לפגוע בחיות אחרות. אני חושבת שכלב יכול להנות מאוד מטיולים משותפים עם בעליו. לאנשים שאינם ספורטיבים בנפשם היתי ממליצה להוציא את הכלב לטיולים עם רצועה תכופות יותר. אני מסכימה שחיוני לחיות להוציא אנרגיות. אבל לא על חשבון החיים.ניתן לשמור על כלב בריא ומפותח גם אם לא משחררים אותו.

toomuchdogs

New member
שימי לב לפרצוף של הכלבה לאחר שנים ארוכות

בהן הן הלכה עם חגורה בלבד אם פה את לא רואה את מה שוורד מנסה להבהיר לך אני לא יודעת מה עוד אפשר לומר. מסכימה עם זה שהשחרור חייב להיות מבוקר ואך ורק בתנאים בהם אין כביש, הכלב/ה יחזור בפקודה או שפשוט משוחרר במקום תחום סופה שבתמונה מבצעת "אליי" בצורה מוחלטת, אך אין סיכוי בעולם שהיא תשוחרר ליד כביש או שעיניי לא ירוצו בעיקבותיה, לצורך העניין עדשת מצלמתי....

דונינה

New member
אם במקומות כאלה לא נשחרר אותם ../images/Emo13.gif

אז איפה כן ? מגיע להם להנות מהחופש ומהטבע בדיוק כמו שלנו מגיע . לרוץ, לשחק ,לשחות, ,רק לראות את האושר הזה . ברור שזה מבוקר ולא מסכן לא אותם ולא את הסביבה .אבל ברור גם שאי אפשר לקשור אותם לרצועה כל הזמן .

טון טון1

New member
../images/Emo13.gifסוף סוף את משחרת תמונה

ממקור מוסמך ידוע לי שיש עוד תמונות מהממות של 2 הדוגמניות שלך בים, שימי לנו שנתענג. אני מבקשת שרשור מוש וסאם פליזזזזזזז
ואני חכה לתמונה של שתיהן עם המקל וגם של סאם רטובה מיללת לירח (או לשמש). ועוד ועוד...

yellow sand

New member
אל תדאגי,

אני יודעת היטב איך נראה כלב מאושר. אין לי בעיה עם כלבים שבעליהם משחררים אותם כל עוד הכלב יחזור אל בעליו בריא ושלם ולא יפגע בשום יצור חי אחר.

toomuchdogs

New member
דווקא ניראה היה ש"האשמת" את וורד

בנטישה
או לפחות רמזת לה שאין מקום בו כדאי לשחרר את הכלבים

yellow sand

New member
פשוט

אני חושבת שכלב יכול להיות מאושר מאוד אם יצא לטיולים מאתגרים קשור. הליכות של שעות בטבע כשהכלב קשור זו לא התעללות. זו הנאה לכלב לבעליו. אז אם רוצים להבטיח שהכלב יחזור הביתה בריא ושלם עדיף שהוא יהיה קשור.

toomuchdogs

New member
מניסיון...לא ממש

אנחנו הרי הולכים על 2 ומעכבים את הכלבים הם יותר מהירים מאיתנו וכשאנחנו הולכים איתם קשורים הם מנסים ללכת קדימה או לחילופין מאיטים את הקצב ואז בעצם הם לא מתאמצים בכלל... לכן פעם רציתי לרכוב על אופניים כשמיקי לצידי כמובן כשהיא משחוררת...

yellow sand

New member
הכל תלוי במידת הכושר

שלך ושל הכלב. תביני, כלב מסוגל ללמוד ללכת בקצבים שונים, זהו עיניין של תרגול.

אני לא מסכימה איתך טיול יומי בשטח עם כלב קשור

הוא סיוט, מבחינתי עדיף לא לקחת את הכלב. כל הזמן מתרכזים בכלב וברצועה ובכלל לא נהנים מהטיול. שהכלב משוחרר והבעלים משוחררים שני הצדדים מפיקים הנאה מירבית.

yellow sand

New member
את לא נהנית

כי פשוט הכלב שלך אינו רגיל ללכת עם רצועה. זה הכל. הכל עיניין של תרגול והתמדה. כלב משוחרר שבעליו אינם בוטחים בו מחייב את בעליו להיות מרוכזים בו ומונע מהם להנות מהטיול.

elle88

New member
קיים חוק שיתן לך קנס גבוה אם תשחררי את הכלב

בלי רצועה, וטוב שכך. את מתנהגת בחוסר אחריות גם כלפי הסביבה וגם כלפי הכלב אז הקנס הזה מגיע לך.

למעלה