אבד כלב - וימרנר אפור

orile100

New member
אבד כלב - וימרנר אפור

ביום ראשון 9.11.03 אחה"צ נעלמו עקבותיו. הכלב מסוג ווימרנר העונה לשם: אלוויס. הכלב בצבע אפור עם עיניים כחול-ירוק,אוזניים ארוכות,קולר בצבע אדום וזנב חתוך. שייך למשפ' לוי - דורה, מורדכי , שלומי ואורית מצור משה הבית נמצא מול בית הספר (רח' החורשים פינת רח' פלורנטין) פרס כספי מובטח !!! כל המוצא הישר בבקשה תיצרו איתנו קשר. הכלב חסר לנו מאוד הוא גדל אצלנו מגיל חודש. טלפונים: 058-779898 ,052-499390 09-8945449 ,09-8941327 052-601155. תודה על תשומת – הלב בתקווה למצוא אותו. משפחת לוי.

חפשו גם במכלאות של הרשויות

המקומיות באזור שלכם - חפשו גם אצל הוטרינרים באזור - הפכו את העולם באזור שלכם - חגיגות הטירוף של התברואנים המקומיים בהרעלות של בעלי החיים בשיאן - ולכן יכול להיות שהכלב שלכם נתפס הורעל ונרצח. עשו הכל כדי למצוא אותו - וכמובן - שימו מלא מלא מודעות בכל מקום אפשרי. מחזיקה לכםאצבעות.

lilithmm

New member
בן כמה הוא?

האם יש לו שבב

orile100

New member
בן 8 חודשים ויש לו שבב.

אבל זה לא עוזר, כמה שהבנתי אין מאגר ארצי.

lilithmm

New member
ודאי שהשבב יעזור../images/Emo70.gif

ייתכן שמישהו יתאהב בו ויאמץ אותו. אם לא הוא כבר יגיע אליכם בשלב כלשהו.

orile100

New member
אני ממש מיואשת...../images/Emo7.gif

לא בעיה להתאהב בו, הוא חתיך אמיתי - רואים בתמונה... זו כנראה הבעיה, בטח מישהו גנב אותו...

lilithmm

New member
איך הוא הלך לאיבוד../images/Emo35.gif

את חייבת להדפיס הרבה מודעות עם התמונה שלו ולתלות בכל האזור וגם אצל וטרינרים ובחנויות לציוד לבע"ח. אנא עדכני אותנו...

orile100

New member
אם תראי איזה כלב בסביבה ...

תעדכני אותי - אנחנו מצור משה (ליד פרדסיה) לא רחוק... הוא בערך בגובה הבירכיים,צבע אפור, עיניים כחול-ירוק, אוזניים ארוכות -יפה!!!

lilithmm

New member
בילבלת אותי לגמרי עכשיו....

האם הכלב נעלם מהבית שלכם? הוא היה לפחות מסורס ? באיזה מכלאות חיפשת?

orile100

New member
לא מסורס..

הוא עדיין גור - בין 8 חודשים. הוא אפילו לא מרים עדיין את הרגל כשהוא עושה פיפי ! וכן- הוא נעלם ליד הבית, אחרה"צ אלו שעות שהוא בד"כ לא קשור - זה מושב, כמעת כל הכלבים לא קשורים. הוא אף פעם לא מתרחק.

arthurangel

New member
אם יש איתו עוד זכר בוגר

יש אפשרות שהוא לעולם לא ירים רגל כי הוא נחות בלהקה. ראיתי בכמה מקרים של בית עם כמה זכרים שיש רק זכר אחד שמרים רגל וכל השאר (ומדובר על 2-5 זכרים נוספים) עושים כמו נקבות, בכריעה. מעבר להכל, הזכר הדומיננטי עוד היה "עולה" על הזכרים האחרים מדי פעם, ממה שקראתי, זו הפגנת שליטה על הלהקה. למרות כל ההתנהגויות האלו, שלושת הזכרים שראיתי בסיטואציות כאלו לא היו תוקפניים, אגרסיביים, או נבחנים במיוחד, אלא דווקא רגועים, שקטים ובטוחים בעצמם- כולם אגב, כלבי רועה גרמני...
ההתנהגות "הבריונית" היחידה היא בזמן האוכל, הם אוכלים ראשונים וגם חוטפים מכלבים אחרים.

yakh

New member
באיזה אזור הוא אבד?

ואיפה אתם גרים? (לא מספר בית אני מתכוון באיזה איזור)

orile100

New member
מושב צור משה - ליד פרדסיה...

ליד הג'ונגל של אלי - צומת אחת אחרי בית-ליד (לכיוון דרום). ליפני קדימה/ אבן יהודה.

orile100

New member
רשימה :

sos, מועצה מקומית לב השרון, הסגר של המועצה בבית יצחק,הסגר פ"ת-ליד צומת סגולה,sss-דרך השבב שיש לו מסוג izo,וטרינרשל המועצה,וטרינר שלנו בצומת פרדסיה. ותלינו מודעות בכל האזור ובכל המושבים סביבנו, ועושים סיבובים כל ערב. מחר ומחרתיים נחפש גם כל היום. יש לך עוד רעיונות?

למעלה