אבד טיסן

NanuLita

New member
אבד טיסן

ביום שישי ה10 באוגוסט טיסן הבננה שהטסנו במנחת בצת איבד שליטה ונחת במטעי הבננות מצפון למנחת ולכביש הראשי כנפי הטיסן הן בצבע צהוב עם מדבקות של תיקונים בצבע שחור אם מישהו יכול לתת לי מידע או לקשר אותי למישהו שיכול לעזור אני אשמח מאוד. טל' : 0523869515 אבנר. תודה רבה.

eitui

New member
למרבה הצער זה לא אותו האיש

כנראה שאבדה עוד בננה. אנא אל תסיקו מסקנות נמהרות .במנחת בצת יש הרבה חברה חדשים שבאים להטיס ודברים כאלו קורים. אם אני לא טועה מדובר פה על ילד די צעיר שהטיס שם ביום שישי את הבננה וכנראה שגם הוא איבד אותה...

YHS

New member
זה כבר הופך לטרחנות ונודניקיות

שלא לדבר על אווילות במחשבה על האפשרות שהטיסן הגיע לאי מהמנחתים האחרים בארץ. בטח לא צריך שתי הודעות ביום.

NanuLita

New member
הבהרה.

אני ראיתי את ההודעה הקודמת שנכתבה ולגבי טיסן בננה שאבד ויש לכם טעות כי אין קשר בין שתי האבדות... מי שאיבדו את הטיסן היו האחים התאומים בני ה11 שלי שחסכו את כספם כמעט שנה כדי לקנות את הטיסן ובגלל שלי יש משתמש בתפוז אני כותבת בשמם. לא צריך לכתוב שזאת הודעה אידיוטית ולתקוף ככה מכוון שאנחנו לא יודעים כמה אנשים פה מהפורום מטיסים או לא מטיסים בבצת ובגלל שזה פורום טיסנאות חשבנו לנסות את מזלנו פה. ובכל אופן אני אשמח לרעיון או עזרה כדי למצוא להם את הטיסן.

YHS

New member
....ותגובה

אם ראית את ההודעה הקודמת יכולת לטרוח ולהבהיר שאין זה אותו הטיסן, כדי שלא תביאי אנשים לידי טעות, שהרי שני הטיסנים הם שחור וצהוב. (כן, אחד עם כתמים וכו', אבל לא קוראים את כל הפרטים הקטנים, זה לא חוזה אחיד...). אם ראית את ההודעה הקודמת יכולת להשתמש באותן תשובות ששם, לאמור - במקום להזעיק את כל הארץ, לפנות לאנשים במנחת ולבקש את עזרתם. גם אם אחדים מהם כותבים כאן - הרי מה טוב לפנות אליהם בזמן אמך, יחד עם ידידיהם שמצטרפים אליהם ולבקש עזרה במקום. חיפשת "רעיון או עזרה" כדי למצוא את הטיסן? הנה, זה כתוב כאן, כמו בשרשור הקודם. לפנות לאנשים במקום ולבקש עזרה. אם אהיה בסוף שבוע הקרוב בבצת, מבטיח שגם אני אחפש. ובנוסף, יש צורך בכוחות מיוחדים כדי לגלות היכן נאמר ש"התגובה אידיוטית". פרשנות שלך בלבד שלא במקום ולא בכיוון. נא התאמצי עוד קצת על "הבנת הנקרא". בהצלחה וכל טוב.

juvaknin

New member
אכן.. אכן.. מי משוטט ככה סתם בבצת?

המקרה שלך אבוד.. בפעם הבאה (זה גם חשוב מאוד..) לשים לב לאן הטיסן בורח / מתרסק.. ברגע שעברו כמה ימים, אין הרבה סיכוי למצוא אותו. . . פעם הבאה קחו עזרה / מדריך.. זה גם טוב שהילדים ילמדו.. (ובלי קשר לא הייתי ממליץ להכנס לתחום הזה עם בננה..) יום טוב, חיפוש נעים... (לכל הצוותים והכוחות).

NanuLita

New member
תודה.

ההודעה הקודמת שאני ראיתי נכתבה לפני כמה שבועות. אולי מאז היא חזרה אבל אני לא יודעת מזה. וחוץ מזה אני כתבתי שזה קרה ביום שישי האחרון ובהודעה היה כתוב שזה קרה לפני ביום שבת לפני שלושה שבועות. אני מקבלת ופעם הבאה אני הבהיר את זה מראש (למרות שאני מעדיפה שלא תהיה פעם הבאה) תודה רבה על הרצון לעזור

למעלה