אבדה חברת פורום!

rastotman

New member
אבדה חברת פורום!

או קיי, כמינהגי בימים האחרונים, הלכתי למטה במטרה לבדוק אם ראסטות מן בגירסא העיברית עדיין חברת פורום- בשביל הספורט. ואני באנקטיותי הרבה לא קלטתי איפה היא וחשבתי שהיא נמגה לגמרי, אז כמו במיבחו היום בהיסטוריה, הלכתי שם שם לאט לאט עד שמצאתי אותי. אבל! הגעת למיסקנה שלמרות שראסטות מן עדיין בינינו, יש רבים וטובים שלא, למשל נעמה. היא אולי לא חברת פורום, ואני כבר כימעט לא מיתכתבת איתה כי החיים שלה נורא משעממים, אבל צריך לזכור שהיא לא כאן יותר. כשהיא הייתה היא לא הייתה באה למקומות, ותמיד הייתה איתנו יותר ברוחה, זה כאילו שהיא עדיין כאן- חוץ מכשפתאום היא שולחת מיכתבי אלינה לילך אירה..! אני הולכת להיתחתן עם ערס דלמטי מלקסינטון, אני מקווה שכולכן בסדר, אני מאושרת, תיכתבו לי, ביי. דיסונאס [זאת המילה שחיפשתי!!] רציני.. ולעיניינו, דולצינאה, היא איפה?

דולצינאה חיה וקיימת.

דולצינאה קוראת את הפורום בעקביות, היא פשוט מרגישה שהצורך ההוא להגיב הולך ונעלם, יחד עם עוד כמה דברים בפורום הזה. (בלי להעלות לדיון, זה לא נאמר כרמז למשהו מסויים. ונמאס לי לכתוב על עצמי בגוף שלישי, למרות שזה היה ממש מתבקש מהניסוח שלך... אז די.) האמת היא שאני נכנסת לפורום כל יום, וקוראת, אבל משום מה אני לא מרגישה את ההכרח הזה להגיב, ונוצרת ההרגשה כאילו כל מה שיש לי להגיד- או שכבר נאמר, או שפשוט לא מעניין כל כך את החברה החדשה שנוצרה פה. (בלי כעס ובלי תלונות, אבל נוצרה פה חברה חדשה וזו עובדה שאי אפשר להתעלם ממנה. ואולי זה מפריע לי, אבל אני את שלי אמרתי ואף אחד לא צריך לקחת אותי ברצינות אם הוא לא רוצה וזה בהחלט לגיטימי.) לא יודעת. זה כנראה שלב, ואני מקווה שהוא יעבור, אבל גם אם לא בקרוב- אני אשתדל לתת סימני חיים מדי פעם, (לא כמו נעליים מסויימות .. ;-)) וזה נחמד לדעת שמישהו שם לב. (לא בגלל שהאחרים לא שמו לב אלא פשוט כי את כן שמת לב. וזה נחמד ומוערך. ואני רוצה את האיצי``ק שלך אם זה אפשרי.) ואני תמיד כאן ברוחי ובנשמתי. דולצינאה, נוסטלגית... :)

ועוד משהו

(ולא אני בכלל לא מגיבה להודעות של עצמי.) רשמתי לך תגובה באחת ההודעות המאוד-קודמות, זה של יעלי על ``גברים מחפשים סקס ובנות אהבה``, אז אני חושבת שאני אשמח אם תחזרי לשם. לא הכרחי, אבל עכשיו את סקרנית!!! דולצינאה.

rastotman

New member
חיחי..

אלוהים עד שמצאתי את זה! -בכל מיקרה, אני רציתי להגיד משהו דומה לקורט בעצמי, אבל די קריפי להיתווכח איתו, ודיס איזנט די פלס טו שיחות אישיות [כמו שאומרת המורה שלי לאנגלית]. -ד``א, כשהייתי למטה פגשתי את הטבלה, והיא לא מרגישה כל כך טוב, למשל לקורט יש 888 הודעות. ועכשיו למתח- התגובות שלך להודעות שלי נעשות יותר ויותר חסרות פשר. הקטע עם הדיסונאס זה פשוט איך שאני אומרת את זה, אני כותבת כל מיני דברים כמו שאני אומרת רק שזה באמת ניראה רע, לא משנה. ומה זה פייט? אמונה זאת האפשרות היחידה שלי.. ועם במילים לא מובנות עסקינן, מה זה איצי``ק? איפה יש צבאים ירוקים [ו]קטנים?

הלא זה מובן מאליו!!!

ראסטות - נעים מאוד, תכירי את איצי``ק האהוב. הוא יצור מאוד חברותי ומאז שעשה עלייה (אע``פ שהוא בעצם הומצא ע``י חבר`ה ישראלים) עברת את שמו מ- ICQ לאיצי``ק. קפיש? דולצינאה.

Black Star

New member
אבל אבל אבל!

יש פה המון המון שמתגעגעים אלייך ואוהבים את התגובות שלך. את מכלילה כשאת אומרת שהתגובות שלך לא מעניינות את החברה החדשה שנוצרה פה... ואני תמיד תמיד אהבתי לקרוא את מה שיש לך לומר. אז אני אשמח אם תמשיכי לכתוב לנו מדי פעם, לפחות קצת :)

ENIGMA

New member
אבל...

אני דווקא אהבתי מאוד את ההודעות שלך והן די חסרות..... ואני בטוחה שעוד כמה מרגישים כמוני אניגמה

לונה

New member
אני מרגישה צורך לציין

יפורש איך שיפורש, שההודעות שלך בד``כ מהוות סיבה די טובה להעיף מבט על הפורום. (האמת שדולצינאה היא חברת הפורום החביבה עלי וחסרון ההודעות שלה מורגש מדי.)

מתח

New member
תגידי ראסטות

היית נכנסת לזירת היאבקות עד המוות איתי? כי מה זה בא לי :) סתם, הכל באהבה, אבל את הורגת אותי עם הניסוחים שלך.. זה כאילו שאת חושבת שאת יותר מכולם (פייט פייט פייט פייט!). אולי אני טועה, אבל זה מה שמשתמע מהעניין. ובאוויר, יקירתי, דיסונאנס.

למעלה