אבדה ברחובות.

עומר TT

New member
אתה מבין שלשים לינק לפייסבוק

בלי שום מילות הסבר או הקשר זה לא משהו שמקדם את הדיון בפורום.
זה גם לא תמיד ניתן לצפיה בכלל ע"י מי שאין לו פייסבוק.
אולי כדאי לרכז את כל הפייסבוקיאדה לשרשור שבועי או משהו?

אני מבין.

אני מעדיף לעשות את המעט הזה מאשר לא לעשות דבר כלל. אין פה שום דיון. יש כאן שתי מודעות של כלבים שאבדו. אני לא רואה כאן בעיה או הפרעה לשטף הדינמי והמצער ברובו של החיים.

עומר TT

New member
כרגע, בעמוד הראשון של הפורום יש ארבע הודעות כאלה

אף אחת מהן לא גררה אחריה דיון. באף אחת מהן אין שום מידע מעבר לכותרת ולינק לפייסבוק (לא העתקה של חלק מהתוכן, תמונה או כל דבר אחר).
אמנם שתיים מהן עוסקות בכלבים שאבדו, אבל השתיים האחרות עוסקות ב"אולי כאן תמצאו אהבה" (קבוצת פו"פ? לא יודע, לא ניתן לראות בלי חשבון פייסבוק) והשניה בגינת כלבים חדשה בחדרה, לא משהו שאפשר להכניס בתוך ההסבר שלך על "לעשות את המעט הזה מאשר לא לעשות דבר כלל".
שים לב גם שלא הצעתי להפסיק את פרסום ההודעות האלה, אלא לרכז אותן לשרשור אחד או לחלופין למלא אותן בתוכן ולא להשאיר ריקות.
גם אל תיקח את זה אישית, ההודעות חסרות התוכן של רבי עוז שנראות כמו תירוץ להפיץ את מה שבחתימה שלו יותר מכל דבר אחר מטרידות אותי באותה המידה.

אני לא מבין איך קבוצת פייסבוק

שעניינה מציאת בן\בת זוג עם מכנה משותף אחד חשוב(אהבה לכלבים\חתולים)
וידיעה על גינת כלבים חדשה בחדרה משתלבות בשרשור אחד עם כלבים אבודים.
אני לא מכיר את רבי עוז או את ההודעות חסרות התוכן שלו אבל ההשוואה אליו מטרידה אותי מאוד וכן, לקחתי את זה אישית.

עומר TT

New member
ונניח שאני מקבל את הטענה שלך

בדבר חוסר הקשר בין שתי ההודעות הראשונות לבין שתי ההודעות השניות, אתה לא חש שניתן היה לצמצם את ארבעת השרשורים הללו לשניים?
וגם אם נשים בצד את עניין איחוד ההודעות, אתה לא חושב שמגיע לגולשי הפורום קצת יותר מלינק למקום אחר? אם היו רוצים לגלוש במקום אחר אז היו גולשים לשם. ברגע שבחרו לגלוש לפה, ואתה בוחר להביא לפה תוכן ממקום אחר, אז לדעתי מין הראוי שתביא לפה לפחות חלק מהתוכן, כדי שיהיה אפשר להשאר פה ולהבין במה מדובר, ואם יש עניין להמשיך אז לוחצים על הלינק, ולא למלא את הפורום הזה בקישורים חסרי תוכן או הסבר למקומות אחרים.
אתה יכול לחפש את ההודעות של משתמש בשם ozir פה בפורום, הן כתובות באותו השטנץ. אפילו נסיתי לגרור אותו לדיון בתוכן של אחת מהן פעם, ללא הצלחה מיוחדת.

למעלה