אבא

m i c h a l i

New member
אבא

אבא שנותן מעצמו ומהלב אבא שנמצא שם בזמנים של כאב אבא שתומך אבא שסומך אבא שאוהב ללא תנאים בזמנים טובים ובזמנים רעים אבא שיודע אבא ששומע אבא שמקשיב אבא שמשיב סבא שלה אבא שלי בעצם, אבא שלה אתה ראוי יותר ממנו להיקרא אבא באהבה מיכלי ויסמין

מצטרפת לכל מילה../images/Emo24.gif

למרות שעוברים גם זמנים פחות נעימים... תמיד תהיה בלבי תודה ענקית לסבא וסבתא... וגם הדוד האהוב שתמיד נמצא שם בשביל אלה...

../images/Emo11.gif

עצוב מאוד שסבא ..דוד ..דודה ו"כו צריכים לבוא במקום "אבא"שלא היה מספיק בן אדם ולא מספיק אנושי לקחת אחריות ולעשות את המוטל עליו לא משנה הסיבה שבגללה נגרם הנתק ..לא מגיע להם להקרא "אבא"

DIEL

New member
מגיע לו צל"ש

לאבא שלך בדיוק כמו אבא שלי, וכמו האבות של הבת שלי שהם האחים המדהימים שלי לשלושתם היא קוראת "אבא" ורק להם כי אבא הוא תפקיד בעל הרבה אחריות והם ממלאים את התפקיד בלי לבייש את הסופר אבא האידיאלי, כשאין אבא ביולוגי שממלא את התפקיד שלו ויש קצת מזל, כמו שלך וגם לי יש אז יש תחליף נהדר הרבה יותר טוב מאבא אורגינל. אני ירים לחיים
אז לחיי כל ה"אבות" המדהימים שממלאים את ילדנו בכל כך הרבה ביטחון, אהבה, פינוק, ערכים ושעוזרים לנו לגדל את המלאכים האלה בצורה הכי טובה שיש. לחיים

veredo

New member
תודה לך אבא../images/Emo24.gif

מצטרפת לכולן ורוצה להודות לאבא שלי שתמך בהריון שלי לאורך כל הדרך שעוזר לי מדי יום וכל כך גאה בנו וכשהמלאכית שלי קוראת לו "אבא" הוא בשקט מתקן ואומר לה "סבא" אני אוהבת אותו כל כך לא יודעת איך הייתי מסתדרת לולא התמיכה אני חייבת להוסיף גם תודה לך אמא! אני מברכת את כל ההורים הנהדרים האלו שתומכים ומכבדים את ההחלטות שלנו כן ירבו כמותם

לנו אין סבא וסבתא../images/Emo7.gif

חבל אני כל כך מתגעגעת, אבל יש לי שתי אחיות גדולות ואחיינים שאוהבים ומפנקים כמו משפחה אוהבת באמת. רק שכולם רחוקים מאיתנו ואנחנו פה ממש לבד,בלי משפחה קרובה כך שתמיד תמיד אני דואגת להכל הכל לבד, לקחת , להביא, כל הזמן שלי מאורגן סביב הצרכים והענינים שלי הילדה וזה נראה לי כבר כל כך טיבעי עד שאני שוכחת לקטר לפעמים. אבל הכי קשה לי כשאני או כשהיא חולים. אז אני פתאום שוכחת איך מתפקדים. ואני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לי היום, הילדה שלי עם חום מאתמול היום בצהרים נגשתי לבדוק לה חום והיא קדחה עד שבלכתי להביא את המדחום היא קמה לשירותים הגעתי אליה היא הסתכלה עליי בעניים אדומות ואמרה אמא אני מסוחררת הרמתי אותה והיא הפסיקה לשתף פעולה, דברתי אליה והיא הסתכלה עלי בעניים פעורות שמוטה ולבנה כמו סיד. זה היה הרגע שאיבדתי את החשיבה שלי לא ידעתי מה לעשות, לצלצל, להשכיב לעשות הכל מהר , לקרוא לעזרה, בסופו של דבר צרחתי כמו מטורפת לשכנה מהקומה מעלי. ואני לא יודעת איך הגענו עם אמבולנס למיוןכשהילדה עם 40.6 חום. תודה לאל חזרנו הביתה. ואני לא מפסיקה לחשוב למה דווקא ברגעים האלה אני מאבדת את כוחותיי, ולא מתפקדת, וכמה אני מרגישה לבד , ואני רוצה לעבור לגור ליד משפחה,ואני עם הביקורת העצמית שלי לא יכולה לסבול את זה שאני נכנסת להיסטריה לפעמים. אז זהו תודו ותברכו על כל עזרה תמיכה שמקבלים. ושלנו יעבור לילה שקט. שבוע טוב.

במזל בתולה

גם אני כמוך גדלתי אותו נטו לבד ללא שום עזרה לא מהמשפחה לא מהסבא ולא מהסבתא וכמובן שלא מהאב נאלצתי לשאת את כל העול על כתפי הרבה פעמים כאב לי והרבה פעמים בכיתי אך...שרדנו מותק עברנו הכל.. חיוך אחד ממנו פיצה אותי על כל הקושי ..נשיקה אחת ממנו ליטוף וכל הקשיים התגמדו גם היום בעת קושי מספיק לי מבט אחד מלא אהבה ממנו ואני מתמלאת כוח להמשיך ... מאחלת לך את כל הטוב ואיחולי החלמה לבתך היקרה

אויש ../images/Emo24.gif זה כל כך קשה לראות אות

ם חולים... אני מקווה שהיא תחלים מהר. גם תבורי שלי חולה וזה ממש עצוב כשהם כל כך מסכנים...

m i c h a l i

New member
קודם כל החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך... רק לפני שבועיים הייתי באותו מצב עם הקטנה... המצב הזה של החוסר אונים, שאנחנו יודעים שאנחנו פשוט לא יכולים לעשות כלום כדי להעביר להם את הכאב ( לפחות לא באותו הרגע) יכול לשבור מבפנים.. לרוץ למיון,לשבת בדאגה, לפעמים מבלי לשתף אף אחד,לכאוב ,לחבק, לאהוב לראות את ההורים שמגיעים עם ילדיהם זוגות זוגות ולרצות רק לרגע שגם לך יהיה עם מי לחלוק... אז קחי את החיבוק הזה מהמשפחה שלך ואמצי אותם ללב וגם חיבוק אחד מפה...
רק בריאות

קשה,קשה לשאת לבד

אחריות.אבל החיים נותנים לכל אחד לפי כוחותי.וכנראה שיש לך את הכוח. ואשר לרגשות האשמה הם חלק מחבילת ההורות ואין מה לעשות.

pinchi25

New member
לפעמים הם סבים וסבתות טובים יותר

מאשר הם היו הורים. אצלי בכל אופן. בכל אופן כיף שיש לילדים סבא וסבתא. לילד שלי יש סבא וסבתא והם מאוד מפנקים ואוהבים אותו. כשאני מסתכלת מהצד אני שואלת - למה איתנו הילדים זה לא היה כך?

כי להיות הורים

זו אחריות אחרת.ולהיות סבתא זה לקחת את החלק הכייפי. למשל לתת שוקולד לפני הארוחה למרות ואף על פי.................

../images/Emo57.gifטפו טפו

שיהיה לך בריא, שיזכה לחיים ארוכים... שיזכה לראותכן שמחות ומאושרות < האמת אין כמו אבא בעולם> והוא חסר לי.......

למעלה