אבא

אבא

אני מעוניינת להיכנס להריון מבן זוגי. הבעיה היא שיש לי ספקות לגביי תפקודו בעתיד כאב. אני לא יודעת אם...: הוא יהיה אב קשוב ורגיש לילדיו, או שיהיה אדיש? האם יהיה דמות חיובית ומחנכת? האם יפגין אהבה ופינוק כלפיהם? האם יקדיש להם זמן אכות? האם ישקיע בהם גם מבחינה חומרית? האם יהיה אב מעורב? אשמח לקבל תשובות (עד כמה שניתן) על סמך תאריך הלידה שלו: 25 במאי 1977

roigr

New member
קודם כל, צריך שעת לידה. דבר שני - אם יש לך

ספקות לגבי תפקודו כאב, אולי כדאי שתשקלי אותו בכלל כבן זוגך. באמת. אלא אם כן ילדים זה לא דבר חשוב במיוחד בשבילך.

את בעצם..

רוצה שנהיה קצת מרגלים בשבילך, לא?..
כלומר.. הוא עצמו יודע שאת שואלת את השאלות האלה כאן? ומעבר לזה: הדרך לדעת איזה אב יהיה, היא להצליב את המפה שלך עם שלו. אחרי הכל, המדובר בתוצרת של שנים, ולא רק שלאחד. יש אבות שלא היו חולמים בכלל להיות כאלה, אבל עם בת זוג מסויימת וילד מסויים החלק הזה משתחרר, ולעומת זאת יש גם דוגמאות הפוכות. בקצור, אין דבר כזה אב כשלעצמו, בלי אמא וילד ממול, לפחות עד כמה שאפשר..

תשובה

כן, אני רוצה שתהיו קצת "מרגלים" בשבילי לפני שאקבל את ההחלטה הכי חשובה בחיי אין לי שעת לידה שלו ת.לידה שלי: 14/11/77

תודה על הכנות, אבל..

לא בבית ספרנו. סורי. זה לא אתי, דיר. ובכל מקרה, רק עם תאריכי לידה בלי שעות לידה מדויקות, בלי מקום לידה, ובלי..ילד, שאפשר לצרף להצלבה, אי אפשר לדעת איזה אבא או אמא יהיה כל אחד מכם. פשוט לא. אין ברירה: תצטרכי להמר, ו..לקבל החלטה אינטואיטיבית, כמו מליארדי נשים אחרות בעולם..

למעלה